Dezinsekcija.net

Kategorije

Bubasvabe

Bubasvabe
Podelite znanje sa drugima...

Sistematika
Bubasvaba
carsto:
Animalia

tip:
Arthropoda

Klasa:
Insecta

Potklasa:
Pterygota

Infaklasa:
Neoptera

Nadred:
Dictyoptera

Red:
Blattodea

Klasifikacija
Bubasvaba
Blaberidae
Blattellidae
Blattidae
Cryptocercidae
Polyphagidae
Nocticolidae

Domaca Bubasvaba
Domaca Bubasvaba

Bubašvabe (lat. Blattodea, Blataria) su red primarno krilatih insekata koji broji oko 3500 vrsta, a većina se može pronaći u tropskim predelima, naročito u šumama ekvatorijalnog pojasa. Samo je desetak vrsta uspelo da proširi svoje areale do umerenog klimatskog pojasa.

Telo im je slično telu skakavca, ali je dorzoventralno spljošteno. Bubašvabe poseduju velike oči i dve dugačke antene nalik na bičeve.

Građa krila kod bubašvaba zavisi od vrste.

Domace bubasvabe ilustracija
Domace bubasvabe ilustracija

Kod nekih vrsta krila mogu biti i veoma dugačka, dok su ih neke vrste izgubile. Krila uglavnom služe za kratko jedrenje u vazduhu ili za održavanje ravnoteže. Ženka neko vreme nosi jaja između poslednja dva trbušna segmenta, ali ih konačno na kraju odlaže. Mlade bubašvabe se pojavljuju kao larve koje podsećaju na odrasle jedinke.

Mnoge vrste žive u malim zajednicama od nekoliko insekata iste starosti, a kućne vrste žive u mnogo većim zajednicama koje mogu da broje i do nekoliko hiljada jedinki.

Jedna od kućnih vrsta je obična bubašvaba (lat. Blatta orientalis) koja je prisutna skoro svuda.


Podelite znanje sa drugima...
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Edukujte se iz referentnih izvora…

Zahtevajte besplatan sanitarni pregled od strane bilo koje DDD sluzbe u zemlji pre nego im date adresu za dolazak sto je Vase potrosacko pravo zagarantovano Zakonom o Sanitarnom nadzoru R.Srbije.

Ukoliko firma ne zeli da uradi besplatan sanitarni pregled bez bilo kakvih obaveza placanja ako nije doslo do tretmana vec Vam odmah trazi novac i govori cenu na telefonu a da nisu videli objekat koji je subjekat rada-to je prvi znak DDD prevara(Videti gore odeljak“Stenice“ i pogledati autenticne intervjue stotine prevarenih lakovernih klijenata).

Besplatan Sanitarni pregled je propisan Zakonom o DDD uslugama i prava firma ce UVEK DOCI BESPLATNO DA VIDI O CEMU SE RADI bez obaveza bilo kakvog placanja ako nije doslo do tretmana.

Najveca greska svih Klijenata u Srbiji i bivsim YU republikama je u tome sto veruju u plagiranim sajtovima sa KOPIRANIM SADRZAJEM OD WIKIPEDIE i umesto da TRAZE BESPLATAN SANITARNI PREGLED OBJEKTA I INICIJALNE KONSULTACIJE SA LICIMA KOJA CE UNETI OTROVE U OBJEKTU KLIJENATA prvo pitaju za cenu ne razmisljajuci da li ta“FIRMA“ IMA LICENCE ZA RAD I DA LI SU UPOSLJENICI TE „FIRME“ bilo kakvi tehnolozi ili biolozi i naravno dobiju slatkorecivu cenu po principu“Mi to radimo za 2000 dinara eto dacemo Vam za 1000 dinara u Vasem slucaju nije problem spusticemo cenu dajte nam adresu za dolazak…“a kada vide „osobu“ na vratima koja ce im raditi tretman shvate da od toga nema nista i da „majstor“ nema nikakvog znanja o poslu koji stoji na „sajtu firme“ i da je sve prekasno ali „majstor je dosao i trazi novac jer ste ga pozvali…“.

Nakon stavljanja novca u dzep „majstor“ izdaje usmenu slatkorecivu garanciju ili vizit kartu sa telefonom na kome se vise niko ne javlja ili zvoni uvek bez odgovora i ako ga ikada dobijete na telefonu dobicete odgovor da GARANCIJE NE VAZI iz „njima neobjasnjivih razloga“ i naravno vise ga nikada ne vidite u zivotu.Zasto?Zato sto klijent nikada ne pita PRVO ZA BESPLATAN SANITARNI PREGLED.

Pitajte i trazite sanitarni pregled i UPOZNAJTE SE PRVO SA LICIMA KOJI CE VAM RADITI DDD TRETMAN bez potrebe placanja bilo kakvog dolaska ako nije doslo do efektivnog rada.

Na takva pitanja i zahteve pre davanja bilo kakvih adresa ili telefona cete kao Klijent u startu odbiti sve DDD prevarante i lazne fantomske Firme  na ovim prostorima koji deluju u saradnji sa nekontrolisanim internet agencijama za izradu internet sajtova i kojih je u Srbiji zaista previse za jednu malu drzavu.

Besplatne sanitarne preglede DDD prevaranti ne rade jer znaju da ce odmah biti „provaljeni“ i zato jer im se ne isplati da gube vremena u putu i prici  vec kazu daako dolaze mogu odmah i da urade i da isprskaju i potom kada cuju poziv za besplatan bezuslovni sanitarni pregled ako nije doslo do tretmana koriste sve metode unapred razradjenog prljavog psiholosko-socijalnog i trgovackog viralnog inzenjeringa  u smislu-to ce biti cena „eto umesto 2000 dinara za 1000 dinara moze nije nikakav problem koja god povrsina bila u pitanju ako vec dolazimo...“ i naravno lakoverni Klijenti u Beogradu i Srbiji se „prime“ na ovakvu neshvatljivu nisku cenu usluga za recimo 2-soban ili 3-soban stan i daju adresu i telefon za dolazak ne sumnjajuci nista..

Klijenti u Srbiji se prime na neshvatiljivo nisku cenu usluga i nakon par dana kada vide bube i dalje svom objektu shvate koja je to prevara ali je iznos prevare je toliko mali da se njima ne isplati da bilo sta pravno preduzimaju…

Pogledajte probleme sa kojima se susrecu nasi citaoci i posetioci naseg servisa

Pogledajte dole nase najcesce pretrazivane termine .

Pregled napretrazivanijih termina posetioca sajta u prethodnih 30 dana (izvor Google analytics)

Ujedi na nogama rukama licu nakon spavanja Ektanon cena Odakle dolaze bubasvabe Beograd Preparati za stenice Dezinsekcija Stjenice ugriz Dezinsekcija Rakovica cene sta je dezinsekcija Dezinsekcija Zemun cene Krpelj u kozi Krpelji deratizacija Beograd Kako izvaditi krpelja sapunom cena deratizacije stana Beostan dezinsekcija Svrab po stomaku Dezinsekcija Srbija Pancid 40 upustvo za upotrebu Kako se resiti stenica Dezinsekcija Resnik cene Ujed stenica Lecenje svraba koze Kako unistiti krpelje u dvoristu Zavod za deratizaciju Beograd Sredstava protiv bubasvaba Kako ukloniti krpelja zavod za deratizaciju beogradu kako unistiti bubasvabe Kako se otarasiti bubasvaba Ujed insekata nakon spavanja Bubasvabe Svrab po telu bez osipa Srbija Dezinsekcija Beograd Deratizacija bubasvabe cenovnik Ujed stenice lecenje Kucne stenice Ektanon za dvoriste Dezinsekcija bubasvabe Beograd cene Bubomor Stenice deratizacija Beograd Kako izgleda ujed stenice Svrab po ledjima Raid sprej za bubasvabe Krpelji bubasvabe wikipedia Kako izgleda krpelj na kozi Vilotrin cena Dezinsekcija Zeleznik cene Stjenice kako ih se rijesiti bubasvaba ujed Dezinsekcija gelom bubasvabe vikipedija Bubaruse bubasvabe u kupatilu Dezinsekcija Beograd preporuke Krpelji na psu dezinsekcija vikipedija Dezinsekcija Vidikovac cene Dezinsekcija stana-kuca-lokala vec od 900 dinara Krema za svrbez koze Krpeljska groznica kod pasa Dezinsekcija stana cena Krpelji na macki Zdravlje Raid protiv bubasvaba Deratizacija Beograd cene Deratizacija Beograd Dezinsekcija Nis Deratizacija stana cena beograd bubasvabe u kuhinji kako ih unistiti Dezinsekcija Palilula cene Svrab koze na nogama Bubasvabe wiki Krpelji kod pasa simptomi Deratizacija Kanarevo brdo Kako izvaditi krpelja ako ostane glava Ujed stenice simptomi Dezinsekcija beograd stenice cene Stenice deratizacija novi sad cene Icon protiv krpelja Icon cena Krpelj u nozi preparati za bubasvabe Sredstvo za skidanje krpelja Bubasvabe zanimljivosti Svrab koze na nervnoj bazi Da li bubasvabe ujedaju Deratizacija cena Dezinsekcija Novi Sad Stenice u krevetu bubasvabe razmnozavanje Raid zamka za bubasvabe cena Dezinsekcija Beograd cene Deratizacija stenice beograd cene Glava krpelja ostala u psu Deratizacija Novi Sad Zasto se pojavljuju bubasvabe Kako unistiti stenice