Dezinsekcija.net

Kategorije

Bubasvabe

Bubasvabe
Podelite znanje sa drugima...

Sistematika
Bubasvaba
carsto:
Animalia

tip:
Arthropoda

Klasa:
Insecta

Potklasa:
Pterygota

Infaklasa:
Neoptera

Nadred:
Dictyoptera

Red:
Blattodea

Klasifikacija
Bubasvaba
Blaberidae
Blattellidae
Blattidae
Cryptocercidae
Polyphagidae
Nocticolidae

Domaca Bubasvaba
Domaca Bubasvaba

Bubašvabe (lat. Blattodea, Blataria) su red primarno krilatih insekata koji broji oko 3500 vrsta, a većina se može pronaći u tropskim predelima, naročito u šumama ekvatorijalnog pojasa. Samo je desetak vrsta uspelo da proširi svoje areale do umerenog klimatskog pojasa.

Telo im je slično telu skakavca, ali je dorzoventralno spljošteno. Bubašvabe poseduju velike oči i dve dugačke antene nalik na bičeve.

Građa krila kod bubašvaba zavisi od vrste.

Domace bubasvabe ilustracija
Domace bubasvabe ilustracija

Kod nekih vrsta krila mogu biti i veoma dugačka, dok su ih neke vrste izgubile. Krila uglavnom služe za kratko jedrenje u vazduhu ili za održavanje ravnoteže. Ženka neko vreme nosi jaja između poslednja dva trbušna segmenta, ali ih konačno na kraju odlaže. Mlade bubašvabe se pojavljuju kao larve koje podsećaju na odrasle jedinke.

Mnoge vrste žive u malim zajednicama od nekoliko insekata iste starosti, a kućne vrste žive u mnogo većim zajednicama koje mogu da broje i do nekoliko hiljada jedinki.

Jedna od kućnih vrsta je obična bubašvaba (lat. Blatta orientalis) koja je prisutna skoro svuda.


Podelite znanje sa drugima...
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Edukujte se iz referentnih izvora…

Zahtevajte besplatan sanitarni pregled od strane bilo koje DDD sluzbe u zemlji pre nego im date adresu za dolazak sto je Vase potrosacko pravo zagarantovano Zakonom o Sanitarnom nadzoru R.Srbije.

Ukoliko firma ne zeli da uradi besplatan sanitarni pregled bez bilo kakvih obaveza placanja ako nije doslo do tretmana vec Vam odmah trazi novac i govori cenu na telefonu a da nisu videli objekat koji je subjekat rada-to je prvi znak DDD prevara(Videti gore odeljak“Stenice“ i pogledati autenticne intervjue stotine prevarenih lakovernih klijenata).

Besplatan Sanitarni pregled je propisan Zakonom o DDD uslugama i prava firma ce UVEK DOCI BESPLATNO DA VIDI O CEMU SE RADI bez obaveza bilo kakvog placanja ako nije doslo do tretmana.

Najveca greska svih Klijenata u Srbiji i bivsim YU republikama je u tome sto veruju u plagiranim sajtovima sa KOPIRANIM SADRZAJEM OD WIKIPEDIE i umesto da TRAZE BESPLATAN SANITARNI PREGLED OBJEKTA I INICIJALNE KONSULTACIJE SA LICIMA KOJA CE UNETI OTROVE U OBJEKTU KLIJENATA prvo pitaju za cenu ne razmisljajuci da li ta“FIRMA“ IMA LICENCE ZA RAD I DA LI SU UPOSLJENICI TE „FIRME“ bilo kakvi tehnolozi ili biolozi i naravno dobiju slatkorecivu cenu po principu“Mi to radimo za 2000 dinara eto dacemo Vam za 1000 dinara u Vasem slucaju nije problem spusticemo cenu dajte nam adresu za dolazak…“a kada vide „osobu“ na vratima koja ce im raditi tretman shvate da od toga nema nista i da „majstor“ nema nikakvog znanja o poslu koji stoji na „sajtu firme“ i da je sve prekasno ali „majstor je dosao i trazi novac jer ste ga pozvali…“.

Nakon stavljanja novca u dzep „majstor“ izdaje usmenu slatkorecivu garanciju ili vizit kartu sa telefonom na kome se vise niko ne javlja ili zvoni uvek bez odgovora i ako ga ikada dobijete na telefonu dobicete odgovor da GARANCIJE NE VAZI iz „njima neobjasnjivih razloga“ i naravno vise ga nikada ne vidite u zivotu.Zasto?Zato sto klijent nikada ne pita PRVO ZA BESPLATAN SANITARNI PREGLED.

Pitajte i trazite sanitarni pregled i UPOZNAJTE SE PRVO SA LICIMA KOJI CE VAM RADITI DDD TRETMAN bez potrebe placanja bilo kakvog dolaska ako nije doslo do efektivnog rada.

Na takva pitanja i zahteve pre davanja bilo kakvih adresa ili telefona cete kao Klijent u startu odbiti sve DDD prevarante i lazne fantomske Firme  na ovim prostorima koji deluju u saradnji sa nekontrolisanim internet agencijama za izradu internet sajtova i kojih je u Srbiji zaista previse za jednu malu drzavu.

Besplatne sanitarne preglede DDD prevaranti ne rade jer znaju da ce odmah biti „provaljeni“ i zato jer im se ne isplati da gube vremena u putu i prici  vec kazu daako dolaze mogu odmah i da urade i da isprskaju i potom kada cuju poziv za besplatan bezuslovni sanitarni pregled ako nije doslo do tretmana koriste sve metode unapred razradjenog prljavog psiholosko-socijalnog i trgovackog viralnog inzenjeringa  u smislu-to ce biti cena „eto umesto 2000 dinara za 1000 dinara moze nije nikakav problem koja god povrsina bila u pitanju ako vec dolazimo...“ i naravno lakoverni Klijenti u Beogradu i Srbiji se „prime“ na ovakvu neshvatljivu nisku cenu usluga za recimo 2-soban ili 3-soban stan i daju adresu i telefon za dolazak ne sumnjajuci nista..

Klijenti u Srbiji se prime na neshvatiljivo nisku cenu usluga i nakon par dana kada vide bube i dalje svom objektu shvate koja je to prevara ali je iznos prevare je toliko mali da se njima ne isplati da bilo sta pravno preduzimaju…

Pogledajte probleme sa kojima se susrecu nasi citaoci i posetioci naseg servisa

Pogledajte dole nase najcesce pretrazivane termine .

Pregled napretrazivanijih termina posetioca sajta u prethodnih 30 dana (izvor Google analytics)

preparati za bubasvabe Stjenice kako ih se rijesiti Krema za svrbez koze Kucne stenice Da li bubasvabe ujedaju Stenice Bubaruse Svrab po telu bez osipa Zasto se pojavljuju bubasvabe Kako se resiti stenica zavod za deratizaciju beogradu Preparati za stenice Dezinsekcija Resnik cene Kako izvaditi krpelja ako ostane glava Dezinsekcija Vidikovac cene Krpelji deratizacija Beograd bubasvabe u kupatilu Dezinsekcija stana cena Dezinsekcija Zemun cene bubasvabe razmnozavanje Krpelj u nozi Stenice u krevetu Zavod za deratizaciju Beograd Ektanon za dvoriste Dezinsekcija Zeleznik cene Bubomor Icon cena cena deratizacije stana Krpelji kod pasa simptomi bubasvaba ujed bubasvabe u kuhinji kako ih unistiti Dezinsekcija gelom Beostan dezinsekcija Stenice deratizacija Beograd Dezinsekcija Novi Sad Deratizacija cena Deratizacija bubasvabe cenovnik Dezinsekcija beograd stenice cene Dezinsekcija Beograd preporuke Icon protiv krpelja Ujedi na nogama rukama licu nakon spavanja Deratizacija stenice beograd cene Kako ukloniti krpelja Deratizacija Beograd cene Odakle dolaze bubasvabe Svrab koze na nogama Kako izvaditi krpelja sapunom Zdravlje Preparati za mrave Deratizacija Novi Sad Dezinsekcija Srbija Raid protiv bubasvaba Dezinsekcija Rakovica cene Dezinsekcija ujed stenice bubasvabe wikipedia Deratizacija Beograd Sredstvo za skidanje krpelja Bubasvabe zanimljivosti Krpelji Kako izgleda krpelj na kozi Raid sprej za bubasvabe Kako unistiti krpelje u dvoristu Dezinsekcija Beograd cene Svrab koze na nervnoj bazi Ujed stenice lecenje Krpelji na macki Dezinsekcija Nis Deratizacija Kanarevo brdo Bubasvabe deratizacija novi sad cene Kako se otarasiti bubasvaba bubasvabe vikipedija Dezinsekcija stana-kuca-lokala vec od 900 dinara Dezinsekcija Beograd Glava krpelja ostala u psu Ujed stenica Pancid 40 upustvo za upotrebu Raid zamka za bubasvabe cena Srbija Krpelj u kozi Ektanon cena sta je dezinsekcija Lecenje svraba koze kako unistiti bubasvabe Sredstava protiv bubasvaba dezinsekcija vikipedija Kako unistiti stenice Svrab po stomaku Kako izgleda ujed stenice Dezinsekcija Palilula cene Svrab po ledjima Deratizacija stana cena beograd Beograd Vilotrin cena Bubasvabe wiki Ujed stenice simptomi Ujed insekata nakon spavanja Dezinsekcija bubasvabe Beograd cene Stjenice ugriz