Cenovnik

Cenovnik usluga dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije stanova,kuća,zgrada  i lokala u Beogradu sa pismenom 6-mesečnom garancijom,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji. Čišćenje tavana i terasa od golubova.Izdavanje potvrda za pravna lica.Dezinsekcija stenica,krpelja i buva cene grad Beograd i grad Novi Sad.Paketi za dezinsekciju za Klijente Van Beograda i Novoga Sada sa pismenom 6 mesečnom garancijom.Dezinsekcija bubarusa,bubašvaba i mrava u Beogradu i Novom Sadu.Dezinsekcija osa,divljih pčela,srebrnih ribica i letećih insekata moljaca,muva,komaraca.Deratizacija miševa i pacova.Odbijanje krtica i slepih miševa.
Popust na cene izvodjenja dezinsekcije i deratizacije insekata i glodara u Beogradu i Novom Sadu za mesec decembar 2019 i do 80%.

Veliki decembarski popusti za tekucu 2019 u godinu.

Narucite dezinsekciju stana u jednom stanu dobijte gratis 2 stana! Usled velikog interesovanja nakon novembarskih popusta akcija se nastavlja do kraja decembra 2019 e godine. Ponuda važi do 31-og decembra 2019 e godine u okviru globalnog sniženja cena sa iskrenom profesionalnom i humanom željom da pomognemo svim našim sugradjanima da kroz zakazivanja više objekata na jednoj ili bližoj adresi dodju do kvalitetne i sertifikovane dezinsekcije po cenama i do 80% nižim od cena standardnih individualnih stanova.. Iskoristite maksimalne popuste u narednih nekoliko dana i nedelja i rešite se insekata u… Pročitaj više »Veliki decembarski popusti za tekucu 2019 u godinu.
Dezinsekcija i deratizacija Beograd i Novi Sad cenovnik usluga za 2019 godinu.

Veliki prolecni popusti na usluge sertifikovane dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu

Analiticka sertifikovana dezinsekcija stanova i kuca u Beogradu i Novom Sadu sa pismenom 6-mesecnom garancijom na pojavu standardnih kuhinjskih i urbanih insekata bubasvaba,bubarusa i mrava. bez potrebe napustanja prostorija.Cene vaze za strogi uzi centar grada kod neugradnih kuhinja i odnose se samo na bubaruse,mrave i bubasvabe. od 790 din/kuhinja i kupatilo uzi centar grada. Nema potrebe za napustanjem objekata. Izvrsenja se rade od strane starijih licenciranih DDD tehnologa i sanitarnih inzenjera. Overena pismena garancija i gotovinski racun. Izdavanje tehnickog lista i tehnicke specifikacije koriscenih preparata. Besplatan sanitarni pregled i besplatne… Pročitaj više »Veliki prolecni popusti na usluge sertifikovane dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu
Cenovnik usluga Dezinsekcija i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu cene za 2019-u godinu.

Cenovnik usluga-proizvoda strucne i sertifikovane dezinsekcije i deratizacije preduzeca “Pest-Global Group” DOO Beograd i sajta “Dezinsekcija.net”

Cenovnik strucnih i sertifikovanih usluga dezinsekcije i deratizacije Preduzeca “Pest-Global Group” i sajta “Dezinsekcija.net” jedan je od najfleksibilnijih u klasi svih strucnih i sertifikovanih DDD usluga ne samo na teritoriji grada Beograda vec i na teritoriji grada Novoga Sada i ostalih mesta u Srbiji. Na taj nacin svaki klijent ne samo na teritoriji grada Beograda vec i ostalih mesta u Srbiji i drzavama EU je siguran da je pozvao sluzbu za dezinsekciju i deratizaciju  koja: -zna svoj posao -ciji ljudi su se skolovali za taj posao -koji zele da pomognu… Pročitaj više »Cenovnik usluga-proizvoda strucne i sertifikovane dezinsekcije i deratizacije preduzeca “Pest-Global Group” DOO Beograd i sajta “Dezinsekcija.net”