Skoči na sadržaj

Pojavili se rojevi osa u centru Beograda

Ose i osinjak regulacija deratizacija i dezinsekcija grad Beograd i Novi Sad.
Suzbijanje bubarusa na permanentnoj osnovi je primarna i preporucena delatnost Preduzeca "Pest-Global Group DOO Beograd".Sajt "Dezinsekcija.net"
Par reci i sluzbeno obavestenje u vezi pojave osinjaka ne samo u Beogradu vec za sva ostala mesta u Srbiji.



Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic 

Kako prenose mediji u Beogradu tacnije svim delovima grada pojavili su se za ovo doba godine karakteristicni rojevi osa koji u zgradama i dvoristima prave osinjake vrlo neugodne po ukucane i radno osoblje ako je u u blizini bilo kakav lokal.

Pojava osinjaka i pcela u Beogradu tokom juna,jula i avgusta meseca
Pojava osinjaka  u Beogradu tokom juna,jula i avgusta meseca.

Po recima clanova upravnog odbora udruzenja pcelara Sladjana Simonovica,u celom Beogradu tokom ovih sparnih i vrelih junskih dana ima tuce rojeva pcela i to najvise u centru grada na Vracaru u opstini Stari Grad,Dorcolu a u zadnje vreme ih cesto ima i na Novom Beogradu,istice Simonovic.

Servis „Dezinsekcija.net“ se ovom prilikom prikljucuju akciji udruzenja pcelara kako bi se svi nastali osinjaci suzbili na najbezbolniji i najbrzi nacin.

Poznato je da ose  prave jako velike osinjake u junskim i letnjim mesecima ne birajuci mesta,a najcesce su to rupe u zidovima kuca,stanova,hodnika i krovova u preko 80% slucajeva iz naseg radnog iskustva govoreci.


Trenutno Servis „Dezinsekcija.net“ u prvih nekoliko dana meseca juna 2012-e godine je bio jako aktivan po pitanju suzbijanja osinjaka u zidovima i krovovima zgrada u centru grada Beograda deo oko Knez Mihajlove ali i na periferiji grada.

Stari grad Mapa Grada Beograd i pojava osinjaka u istim
Stari grad Mapa Grada Beograd i pojava osinjaka u istim.
Blagovremeno pozivanje i saradnja sa strucnim sluzbama kako viralno tako i licnim dolaskom je prvi nacin ocuvanja svog zdravlja,zivotnog i radnog prostora.Preduzece "Pest-Global Group DOO Beograd" i sajt "Dezinsekcija.net"
Blagovremeno pozivanje i saradnja sa strucnim sluzbama kako viralno tako i licnim dolaskom je prvi korak ocuvanja svog zdravlja,zivotnog i radnog prostora.


Ovim obavestenjem apelujemo na sve gradjane koji primete pravljenje osinjaka a najcesce je to krov zgrada ili rupe u starim fasadama ili dotrajalijm zidovima da ne cekaju da pcele i ose same napuste osinjak vec da nas pozovu za sve dalje konsultacije.

 Izuzetno je opasno iz iskustva nasih sadasnjih klijenata da vlasnici stanova,kuca ili lokala sami krenu u „obracun“ sa takvim osinjacima koristeci „neke preparate po preporuci iz poljoprivredne apoteke ili od prijatelja“.

Ubod ne samo jedne ose vec i nekoliko moze biti jako opasan po zdravlje osobe koja je primila ubod te stoga ovim putem apelujemo na sve gradjana bez obzira da li su uocili osinjake u svom ili u blizini svog zivotnog i radnog prostora da nam se ovim putem obrate ili najbrze iz odeljka Dolazak gde ce nasa strucna i tehnicka sluzba nakon razgovora sa vlasnikom preduzeti sve dalje korake u ocuvanja zdravlja i prostora ukucana i zaposlenih.

1 mišljenje na „Pojavili se rojevi osa u centru Beograda“

  1. Postovani,
    Kako da dobijemo vasa sredstva za samostalnu dezinsekciju – osa! Nisam znala da postoji ovako strucno objasnjeno sve, kao na ovom sajtu. Hvala!
    Osicnjak je na nezgodnom mestu: u prostoru iznad balkonskih vrata gde je neispravna drvena roletna. Ose su napravile rupu u malteru i usle u taj prostor. Mnogo ih je, ulaze i u sobu, i ne smemo da dugo drzimo prozor otvoren, sem nocu. Mene su vec tri ose ubole, ali Bogu hvala, nije bilo strasno. Medjutim, rizik je kada dodju deca i unuci jer u toj sobi spavaju. Sta da radimo? Molim vas, posavetujte nas? u poljoprivrednim apotekama nude sprej od oko 700 dinara. Delovati vatrom je nemoguce.
    Hvala!

Zatvoreno za komentare.

Dezinsekcija.net Call Now Button