Učinak preparata u dezinsekciji bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža 23-11-2019-01

Na slici gore pregled i regulacija bubarusa i bubasvaba u Beogradu.

U današnjem članku demonstriraćemo efektivni učinak preparata na pojavu dosadnih i kontaminiranih bubarusa koji se primenjuje i kod kanalizacionih crnih bubašvaba u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji.

Članak je namenjen korisnicima naših usluga sa problemom bubarusa i bubašvaba gde ne pomažu nijedne druge metode i komercijalni preparati.

Problem bubarusa se nedovoljno ozbiljno shvata na područjima Republike Srbije i okolnih Republika bivše SFRJ.Zahvaljujući svojoj ekspresnoj reprodukciji sa jedne strane i svojim akomoditetima na spoljašne uslove,Blattela Germanica odnosno“Bubarus“ je izazov za svaku profesionalnu službu za dezinsekciju i deratizaciju u Beogradu koja ima za cilje regulaciju ovih vrlo psihički i fizioloških nezahvalanih buba.

U video dole ukratko možete videti:
-učinak preparata.
-naše metode rada kako putem anaerobnom bezopasnog prskanja tako i primena gela odnosno paste
-dodatak i eko granulica po potrebi.

Reportaža je napravljena pre par dana u Beogradskom naselju Labudovo Brdo,SO Rakovica,grad Beograd po pozivu starije sugradjanke preko 90 godina života koja se više meseci bezuspešno borila protiv bubarusa.

Video zapis ilustruje ujedno i potrebu angažovanja profesionalnih službi u daljoj prevenciji,konsultacijama i monitoringu.

Preparati koje koristimo su bezopasni po ukućane,životinje,gradjane i upošljenike,ne ostavljaju fleke,ne menjaju boju zidova i nemaju psihosomatski uticaj na zdravlje korisnika objekata odnosno stanara.

Klijent dobija garantni list i gotovinski račun i preparata u rezervi sa kojim se može dalje doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

Proverite zašto nam je 9000+ Klijenata poklonilo poverenje u prethodnih 8+ godina rada.

Pogledajte naše ostale autentične reportaže regulacije bubarusa i bubašvaba klikom OVDE.

 

Na autorskom video prilogu dole možete pogledati u celosti učinak naših preparata i sam odnos koji imamo prema Klijentu uz angažovanje isključivo starijih,edukovanih i iskusnih ddd tehnologa,biologa i sanitarnih inženjera.

Ne služimo se pokvarenim socijalnim inženjeringom i spinovanjem termina za razliku od drugih amaterskih i prevarantskih službi.Ne koristimo plagirane tekstove sa wikipedije kako bi smo Vas ubedili u radni učinak.Sav naš rad zasniva sa iskrenošću,ozbiljnošću,realnom i terenskom znanju kao i primeni najnovijih dostignuća industrije sanitarne higijene u regulaciji svih formi insekata ne samo bubarusa i bubašvaba ,već i moljaca,komaraca,buva,zatim krevetnih stenica,krpelja,miševa,pacova i tako dalje.