Dezinsekcija bubašvaba i bubarusa u Beogradu i Novom Sadu eko gelom

Dezinsekcija i deratizacija lokala u Beogradu i Novom Sadu od strane licenciranih tehnologa i primenom eko gela.

Regulacija bubarusa i bubašvaba Eko Gelom se primenjuje sa ogromnim uspehom kod ugradnih kuhinja,zdravstvenih ustanova i stanova koji zele visoki procenat efektivnosti na zarobljene i teško dostupne bubaruse u ugradnim šporetima,kuhinjskim bojlerima,teško pokretnim ugradnim mašinama za pranje posudja,ugradnim šporetima,radnom fiksnom pločom i prisutnim kućnim kuhinjskim aparatima inficiranim ovim insektima.

Svojim sastavom i selektovanim mirisnom notom osvežava prostoriju u kojoj se nanosi od neprijatnih mirisa samih bubarusa,anaerobno je neškodljiva i uvek se postavlja na mestima koje se vizuelno stapaju sa enterijerom.Dolazi u beloj,braon ili crnoj boji.

Obezbedjuje hranjenje kontaminiranim sastojcima ciljanih za preživljavanje bubarusa i bubašvaba u životnom i radnom prostoru što činjenično dovodi do uginuća bubarusa već u prvih 1-3 dana po postavci.

Gel može biti pomoćno sredstvo u regulaciji bubarusa i primenjuje se kod objekata kojima je bitan 100% bezopasan tretman.Maksimalni rezultati se postižu kombinacijom ne samo gela već i anaerobno prskanja i postavkom dodatnih eko granulica na podu.

Sve ove tri metode rada:Eko Gel,Prskanje brzo delujućom bezopasnom emulzijom na bazi dehidratatora i postavka eko granulica su uključeni u ceni naših tretmana bez ikakve doplate po ceni već od 1790 dinara za nivo jednosobnih stanova do 2390 dinara za nivo trosobnih i većih stanova..

U daljim fotografijama možete videti aplikaciju ovog gela i njegovo bezbedonosno apliciranje od strane naših DDD tehnologa u vise Beogradskih apoteka,stanova i restorana.

Klijent dobija po završenom poslu gotovinski račun,garantni list i tehničko-upotrebni list korišćenih preparata.

Garancija na naše izvršene usluge šest meseci+besplatna ostavka preparata tako da Klijenti mogu dalje samostalno nastaviti postupak u slučaju neodržavanih zgrada i inficiranih komšija.

O tome ko nam je poklonio poverenje do sada u prethodnih 9+ godina od 8000+ Klijenata kako fizičkih tako i pravnih lica,rada možete pogledati u našim prethodnim objavama o našim Klijentima u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima Srbije klikom OVDE.

Naše usluge su 2 do 5 puta jeftinije od samih preparata koje biste morali samostalno kupovati u radnjama ili preko Interneta.Ne nasedajte na ultrazvučne rasterivače jer kad bi se to tako rešavalo i mi bismo ih koristili.Narodu u Srbiji je to jasno ali prekasno kad vidi bubu preko ULTRAZVUČNOG RASTERIVAČA.

Buburuse i bubašvabe se jedino rešavaju namenskom hemijom i DDD emulzijom,eko gelom i eko granulicama.

U nastavku primena eko gela u više Beogradskih apoteka i kao preventiva i kao trajni učinak.

Korisnik naših usluga lanac Apoteka „Euromedic“ u Beogradskim Opštinama Palilula,Voždovac,Savski venac i Vračar.

Oznake: