Skoči na sadržaj

Čišćenje tavana i terasa od nastanjenih golubova i kompletno obezbeđivanje od daljih ulaska golubova

Postupak faze 2 čišćenja tavana od golubova.

Čišćenje tavana,terasa,zgrada od nastanjenih golubova u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.

Bavimo se specijalističkim uslugama analitičkog čišćenja krovova i terasa od nastanjenih golubova.Radimo kompletan opus dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije tavanskog prostora faza 1 pred čišćenjem i odnošenjem celokupnog organskog i neorganskog otpada sa tavana.

Nastanjeni golubovi na tavanima su ogroman sanitarni problem u preko 30 %-40 % zgrada i stambenih jedinica u Beogradu,Novom Sadu i ostalim gradovima van Beograda u skoro svakom mestu u Srbiji.

Dovoljna je jedna rupa nakon loše urađene konstrukcije zgrade ili dotrajalosti zgrade da golubovi tiho uđu unutra i da borave tu mesecima i godinama.

Sa pojavom nastanjivanja golubova na tavanima zgrada u Beogradu i Novom Sadu vrlo brzo dolazi i do refleksne pojave bubašvaba iz kanalizacije koje osete hranu u vidu stotina kilograma izmeta golubova a kasnije i samim leševima golubova koji uvek dolaze da umru prirodnom smrću na tavanima nikada na zemlji.

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Svi ovi parametri ne dopiru do svesti običnih građana jer smatraju da to nije njihov problem i ostavljaju problem nerešiv i ne saniran više godina.

  Za to vreme od svega par golubova dolazimo do preko više stotina kilograma izmeta na tavanu i ogromnoj kontaminiaciji bubašvaba inficirane zgrade golubovim izmetom.

  Broj bubašvaba i smrada je neizdrživ u toku leta i stanari poslednjih spratova su prinuđeni da plaćaju celokupni tretman na nivou cele zgrade.

  Stanare srednjih i donjih spratova golubovi na tavanu ne interesuju i očekuju da neko nešto radi džaba bez ijednog dinara.

  Nakon saznanja da nije problem samo u smradu već i u anaerobnim virusima u vazduhu poput koksakija i streptokoke aureus stanari se organizuju i zovu profesionalnu službu u sanaciji izmeta i boravka golubova na tavanu.

  U radu sa golubovima na tavanu imamo četiri faze.

  Prva predfaza je obavezan sanitarni pregled.U toku sanitarnog pregleda se definišu dalji koraci rada i dalji cenovnik usluga.

  Glavne faze regulacije golubova na tavanu su:

  -Faza 1:

  dekontaminacija parazita,virusa i bakterija u vidu namenskog DDD tretmana usmerinim na regulaciji svih formi insekata koji golubovi nose na sebi i virusa i bakterija.

  -Faza 2:

  -Kompletno čišćenje tavana i pakovanje i sortiranje organskog izmeta i sortiranje neorganskog otpada u vidu šuta.

  -Faza 3:

  -Odvoz na deponiji neorganskog šuta i ukopavanje izmeta i leševa golubova uginutim prirodnom smrću na predviđenim placevima odobrenim od strane Ministarstva Zdravlja.

  -Faza 4:

  -Zatvaranje dela ili celokupnog tavanskog prostora kako golubovi ne bi više ulazili.

  Ceo postupak sanacije tavana od golubova ume trajati i do 7 kalendarskih dana.

  [INSERT_ELEMENTOR id="21824"]

  Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative. Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili… Pročitaj više »Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  CEO ČLANAK...
  Humano odbijanje golubova u Beogradu i Novom Sadu.

  Odbijanje i tretman golubova

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Golubovi,odbijanje golubova bez ikakvog stetnog efekta po zdravlje samih golubova. Golubovi u prethodnih par nedelja po izjavama vecine citalaca i korisnika usluga Servisa „Dezinsekcija.net“ u nasem glavnom gradu su zadavali prilicnu muku i probleme vlasnicima stanova velike visine kao i vlasnicima stanova na vrhovima zgrada. Cist i uredan poslednji sprat kuce ili zgrade sa tavanom i svim terasama su nasa briga,iskustvo i efektivni radni ucinak koji se vidi vec nakon par sati po tretmanu.Servis „Dezinsekcija.net“.… Pročitaj više »Odbijanje i tretman golubova

  CEO ČLANAK...
  Ciscenje zardinjera od nastalog izmeta golubova poslednja faza.

  Kako odbiti golubove sa terase i tavana-proverite sta drugi kazu o nama…

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Nacionalni dnevni list „Vecernje novosti“ i u stampanom i elektronskom izdanju u izdanju od 04-og aprila 2017-e godine je deo svog prostora posvetio o nasem radu u vezi regulacije golubova i specijalistickog ciscenja zapustenih tavana i ujedno zastite tavana od nastanjivanja stetnih golubova.Nasi klijenti su jako zadovoljni uslugom pa nas stoga putem drustevnih mrezama ili licnim kontaktom i razgovorom preporucuju svim medijskim kucama i subjektima u zemlji,sto za rezultat ima u blizem ili daljem vremenskom… Pročitaj više »Kako odbiti golubove sa terase i tavana-proverite sta drugi kazu o nama…

  CEO ČLANAK...
  Radni ucinak nasih specijalistickih DDD tehnologa,biologa,masinbravara i sluzbe higijene.Golubovi vise ne slecu.Klijent dobija saradjujuci sa nama minimum 24 meseci PISMENE GARANCIJE.

  Kako odbiti i oterati golubove sa terasa-balkona-krovova-tavana kuca-zgrada i poslovnih objekata?

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Nasa marketing sluzba je upravo objavila najnovije video zapise o uspesnom odbijanju golubova sa terasa kod fizickih lica ali i kod vecih privrednih subjekata. Na slikama i prilozenim autenticnim video zapisima iz nase bogate radne medijske arhive tokom svake od nasih intervencija a uz dozvolu za snimanjem od strane samih  vlasnika-stanara objekata kako bi auditorijum u Srbiji i posetioci naseg portala van Srbije shvatili i primili ka svesti totalnu destruktivnost i epidemilosku opasnost po zdravlje… Pročitaj više »Kako odbiti i oterati golubove sa terasa-balkona-krovova-tavana kuca-zgrada i poslovnih objekata?

  CEO ČLANAK...
  Regulacija golubovih buva i parazita i kompletan dezinfekcioni i dezinsekcioni tretman nacionalnog instituta u Novom Sadu,NS SEME u ulici Maksima Gorkog 30 od strane nasih licenciranih DDD tehnologa i sertifikovanih podizvodjaca visinskih radova.Novi Sad septembar 2017-e godine,jedan od izvoda nasih hiljade zadovoljnih klijenata.

  Uvecan broj golubova na terasama i bolesti respiratornih organa ukucana nakon kontakta i udisanjem izmeta golubova na terasama i tavanima.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Prisustvo golubova i izmet golubova nedvosmisleno pokazuju nesvesnu opasnost po  ljudsko zdravlje i respiratorne organe coveka kako u akutnom tako i u hronicnom smislu reci. Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic .Sva prava autora clanka i koriscenih materijala su zakonom zasticeni. Bolesti respiratornih organa i ucinak izmeta golubova na zdravlje ukucana u objektu i terasama i tavanima zahvacenim dolaskom golubova. Golubovi i njihova opasnost po ljudsko zdravlje i respiratorne organe od izmeta na terasama i… Pročitaj više »Uvecan broj golubova na terasama i bolesti respiratornih organa ukucana nakon kontakta i udisanjem izmeta golubova na terasama i tavanima.

  CEO ČLANAK...
  Zivot bubasvaba i njihova blagovremena efektivna dezinsekcija i deratizacija.

  Fiziologija i zivot bubasvaba

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Autor clanka Bojana Radoja Sva prava Autora clanka su zasticena. Bubašvabe latinski naziv:Blatidae Taksonomija Carstvo: Animalia Tip: Arthropoda Klasa: Insecta Natklasa: Pterygota Infraklasa: Neoptera Nadred: Dictyoptera Red: Blattodea Opšti opis Rasprostranjenost i karakteristike bubasvaba   Samo zbog nekoliko vrsta ovih prastarih insekata cela grupa je na rđavu glasu, bar što se tiče čoveka, jer koriste stanove i useljavaju se u domove kao neželjeni gosti. Većina bubašvaba su tropski insekti ali se izvrstan broj vrsta sreće… Pročitaj više »Fiziologija i zivot bubasvaba

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija i dezinsekcija stanova i lokala u Beogradu i Novom Sadu.

  Reference i Klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od aprila 2017 do decembra 2017-e godine

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Ovom prilikom dajemo referencu i listu 100% zadovoljnih zapazenih i renomiranih klijenata sa podrucja grada Beograda,Novoga Sada i ostalih mesta u Vojvodini i ostatku Srbije koji su nam poklonili poverenje na tretmane pri permanetnoj regulaciji bubarusa,bubasvaba,mrava,smrdibuba kao i moljaca,stenica,buva,miseva,pacova u prethodnih nekoliko meseci za tekucu 2017-u godinu. Navedene reference i kvalitet naseg rada mozete proveriti direktno kliktajem na naziv Klijenta koji ce Vas odvesti do zvanicne Internet prezentacija ili profila drustvenih mreza i kontaktirajuci navedene… Pročitaj više »Reference i Klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od aprila 2017 do decembra 2017-e godine

  CEO ČLANAK...
  Cenovnik usluga Dezinsekcija i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu cene za 2019-u godinu.

  Cenovnik usluga-proizvoda strucne i sertifikovane dezinsekcije i deratizacije preduzeca „Pest-Global Group“ DOO Beograd i sajta „Dezinsekcija.net“

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Cenovnik strucnih i sertifikovanih usluga dezinsekcije i deratizacije Preduzeca „Pest-Global Group“ i sajta „Dezinsekcija.net“ za tekucu 2017-u godinu jedan je od najfleksibilnijih u klasi svih strucnih i sertifikovanih DDD usluga ne samo na teritoriji grada Beograda vec i na teritoriji grada Novoga Sada i ostalih mesta u Srbiji. Cenovnik strucne i sertifikovane dezinsekcije u Beogradu za prolece 2017 e godine vec od 1790 dinara/prvih 20m2.Proverite zasto nam je 8000+ fizickih i pravnih lica od 2010-e… Pročitaj više »Cenovnik usluga-proizvoda strucne i sertifikovane dezinsekcije i deratizacije preduzeca „Pest-Global Group“ DOO Beograd i sajta „Dezinsekcija.net“

  CEO ČLANAK...
  Oznake:

  7 mišljenja na „Čišćenje tavana i terasa od nastanjenih golubova i kompletno obezbeđivanje od daljih ulaska golubova“

  1. OVO ZA BUBASVABE NA TAVANU SE U POTPUNOSTI SLAZEM.NIKO NECE DA CISTI TAVANE A SVI ZIVIMO U ISTOJ ZGRADI.JA MORAM DA PLACAM ZA OSTALE.PROFESIONALNI UPRAVNIK KAO DA GA NEMA A UZIMA 250 DINARA ZA NEPOSTOJECI RAD SVAKOG MESECA OD STANARA.A BUBASVABA SVAKE GODINE SVE VISE.TO SA GOLUBOVIMA MORAMO RESITI OVOG PROLECA ZVACE VAS NEKO OD KOMSIJA U APRILU ILI MAJU NAKON DOLASKA PROLECA JER SADA JE NEMOGUCE CISTITI GORE ZIMA JE.

   1. Tu smo da pomognemo.Tokom hladnih zimskih meseci čišćenje tavana je tehnički i medicinski nemoguće usled niskih temperatura.Čišćenje tavana od golubva se obično sprovodi i realizuje sa temperaturama od 20 stepeni pa naviše.Radimo kompletan projekat od početka do kraja u smislu besplatnog pregleda ako je u centru grada,dezinsekcije,dezinfekcje,čišćenja organskog izmeta i pakovanjem u namenskoj ambalaži pred ukopavanjem,sortiranje neorganskog otpada takozvanog šuta i odvoz na deponiji.Organski otpad izmeta golubova i prirodno umrlih golubova koji uvek dolaze da umru na tavanu prirodnom smrću ukopavamo u demografskom zemljištu odobrenom od strane Ministarstva Zdravlja.Zadnja faza je zatvaranje ulaznih rupa na tavanu i osnovno renoviranje odnosno osnovana restauracija krova kako golubovi više ne bi ulazili.

  2. Banglades u centru Evrope.Ni manje drzave ni dementivnijeg i izgubljenog naroda.Pa svi ti koji to udisu od golubova ne shvataju da se virusi i bakterije od izmeta golubova zauvek stacioniraju u bronhijama.Zemlja kretena i glupog naroda.I lopova koji kradu glup narod.Koji ce Vam razlog profesionalni upravnik u zgradama kad nista ne radi?I opet cete mu dati para.Kod mene u komsiluku bakica gaji golubove na terasi.Preko leto to smrdi neopisivo.Zazvonis na vratima da joj kazes da cela zgrada smrdi od golubova bakica ne zeli da otvori vrata.Kazes joj u hodniku i u dvoristu kad je vidis ona kaze sta hocete od mene sta vi imate sa mnom.Pozoves komunalnu policiju kazu nije njihov problem.Pozoves obicnu policiju kazu da zovemo komunalnu policiju.Otisli smo kao skupstina stanara kod advokata kaze to moze preko suda da se resi ali da to kosta 10 hiljada dinara sastavljanje tuzbi i pisanje memoranduma i ostale takse plus 5 hiljada advokatu za rociste kada se zakaze.
   Odavde samo bezati.Prvom prilikom.Ovo vise nije drzava.Ovo je septicka jama od drzave.EJ izmet golubova na tavanu.I to u BEOGRADU ne u selu.Stoka od naroda.

  3. Ja sam kupio one ultrazvucne rasterivace za golubove pomoglo je prvih par dana posle toga slecu na njima i kake preko njih nema nikakvog efekta slikacu pa se uverite klasicna prevara nazalost.Pozvacu Vas sa toplijim mesecima na prolecu da to resimo.Vlada

   1. Kada bi se to tako rešavalo sa tim ultrazvukom svaka ddd firma u svetu bi to koristila niko se ne bi penjao na krovove i terase i angažovao alpiniste da postavljaju zaštitne mreže ili zaštitne iglice u sertifikovanom i humanom odbijanju golubova.Ali živimo u Srbiji.Neke stvari je nemoguće objasniti narodu na ovim prostorima dok narod to sam po džepu ne shvati.

  4. JE LI VI TO NAPLACUJETE PO SATU ILI KVADRATURI KAKO IDU CENE CISCENJA TAVANA IMAM I GOLUBOVE IMAM I NEKE MACKE CRKNUTE MOZDA SU I PACOVI NISAM IZLAZIO GORE DUZE VREMENA HOCU TO DA RENOVIRAM NA PROLECE TREBA MI CISCENJE I SREDJIVANJE TAVANA PRE NEGO GRADJEVINCI DODJU DA RADE NADOGRADNJU..ZGRADA JE U BEOGRADU NA VRACARU

   1. Možete zakazati pregled tavana.Cene čišćenja tavana naročito tavana koji je zapaćen duže vremena čak i više od decenije ne može Vam nijedna firma dati sa preciznošću dok ne vidi:
    -šta imate na tavanu?
    -da li se može hodati na tavanu,ili mora da se radi u čučećem položaju ili pak u određenim slučajevima i u ležećem položaju?
    -količina stvari na tavanu?
    -gabarit stvari?
    -uprljanost stvari količinom izmeta?
    -broj golubova odraslih i broj jaja i neletača?
    -Gde golubovi ulaze i opcija zatvaranje svih tih ulaza koje su nekad na tako nedostupnim mestima da je jedino rešenje angazovanje sertifikovanog alpiniste.

    Nakon detaljnog pregleda pravimo detaljne fotografije tavana profesionalnim fotoaparatom koje Vam se šalju na Vašem email-u.Nakon slanja fotografija na Vašem email u kako biste se uverili na nivou centimetra šta imate na tavanu održava se sastanak svih radnih timova koji će učestvovati u projektu.
    Nakon cirka 1 do 3 dana po izvršenom pregledu i nakon poslatih fotografija na Vašem email u radi dalje arhive kako u smislu zatečenog stanja tako i kasnije radi upoređenja izvršenog čišćenja sa zatečenim stanjem dobijate zvaničnu pismenu ponudu sa svim daljim koracima rada.
    Ponuda odnosno ugovor o čišćenju i održavanju tavana zgrade obuhvata:

    -iznos troškova dezinsekcije,dezinfekcije i deratizacije faza 1 pred početkom čišćenja.Nijedna služba u čišćenju tavana od golubova nece pristati da krene sa ciscenjem tavana dok se ne uradi analiticka i sertifikovana dezinsekcija i dezinfekcija izmeta golubova,leseva uginutih golubova koji uvek dolaze da umru prirodnom smrcu na tavanu i vrlo cesto tu budu bubasvabe koje se hrane izmetom i crkotinama golubova.
    Sve to ljudi u Beogradu trpi i zive sa time ne godinama vec DECENIJAMA.I nakon 10-15 godina zivota sa SMRADOM,BUBASVABAMA,MISEVIMA i lesevima uginutih golubova pitaju „Koliko ce to kostati ali da SE DOBRO URADI…?“

    Pred čišćenjem imamo ogroman broj parazita koje golubovi nose na svojim perjima i obično to budu i krpelji,stenice,ptičije buve.Golub u sanitarnom smislu reči je leteći pacova sa desetinama i stotinama virusa,bakterija,parazita na sebi i oko sebe u vidu izmeta i magnet za bubašvabe i pacove koji se hrane leševima uginutih golubova na tavanu.To 99,99% ljudi u Srbiji nije svesno.Kada im bubašvabe silaze sa tavana i pacovi dobiju na svesti ali kasno.

    -nakon dezinsekcije i dezinfekcije pristupamo čišćenju organskog i neorganskog otpada.Pod organskim otpadom podrazumevamo čišćenje i pakovanje u namenskim odložnim transportnim ddd kesama i torbama izmet golubova i leševe uginutih golubova prirodnom smrću jer golub uvek umire na tavanu nikada zemlji što je dodatni problem jer Vam sa leševima golubova dođu i bubašvabe koje nađu savršeni izvor hrane.

    Organski otpad se sprema i odnosi u fazi 3 na određenoj lokaciji van grada odobrenoj od strane Ministarstva Zdravlja za ukopavanjem izmeta i leševa golubova.

    -neorganski otpad i neorganski šut se pakuje u narocitim visoko izdržljivim ddd torbama ili strečuje roluje namenskim ddd streč visoko rezistentnim pvc folijama i odnosi na deponiji.Puno puta je to tolika količina šuta koja mora da se seče kako ručno tako i motornom testerom ili bušilicom,rastavlja na sastavne delove i spušta naniže ustrečovan uz neizdrljive radne uslove pored vrućine,kontaminiranog vazduha,smrada i opšteg izuzetno kontaminiranog okruženja.Svedoci smo da u određenom broju slučajeva kod izuzetno kontaminiranih tavana i najsmireniji i najiskusniji izvršioci odbijaju da rade jer su uslovi rada neizdrživi sa izuzetnim rizikom po zdravlje izvrsioca.

    -međufaza je i odnošenje jaja golubova i ptića neletaća u ruralnim područjima gde se socijalizuju sa drugim jatom golubova ili ih roditelji pronalaze ubrzo nakon odnošenja.

    -treća faza je odnosenje neorganskog otpada i suta na deponiji namenskim obeleženim i pripremljenim ddd vozilima na deponiji i ukopavanje organskog otpada izmeta golubova u zemlji na predvidjenim placevima van grada.organski otpad se ne sme nositi na deponiji.

    -faza 4 je osnovno ili celokupno renoviranje tavana kako golubovi ne bi više ulazili.Ako se ulazne tacke ne zatvore golubovi će opet ulaziti i svega 24 sata po čišćenju napraviti opet smetište čime dolazite do zaključka da je čišćenje urađeno bespotrebno ako nije obezbeđen ulaz od daljih golubova koji se uvek tu vraćaju na počinak odnosno spavanje u noćnim terminima.

    Detaljna cena se formira po izvršenom pregledu i sastanku svih radnih timova.Izlazak na teren i pregled tavana,izrada elaborata o izvodljivosti projekta je cirka 1500 dinara za centralne delove grada,2 hiljada dinara za udaljenije delove grada i 2500 dinara za periferiju grada.

    Cenovnik radove sanacije tavana od golubova,bubašvaba i pacove ne možemo sa preciznošću reći dok se ne utvrdi činjenično stanje i elaborat o izvodljivosti.U nekih 80 do 90% slučajeva je moguće uraditi projekat od početka do kraja u gore navedenim faza 1 do faza 4.

    To je jedna vrsta najprljavijih poslova koji Klijenti u Srbiji,Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji nisu svesni i pretpostvljaju da je to dovoljno „neko izaći očisttiti za sat ili dva i to je to…“.

    Blizu 90% neočišćenih tavana u Beogradu je neočišćeno preko 10 godina.Razlog je u tome je što je praktično nemoguće naći pouzdane i sigurne izvršioce za takvu vrstu vrlo rizičnog i prljavog posla.Određeni broj ljudi to ne pristaje da radi ni zajedan novac pod jednostavnim logičkim zaključkom“Bolje ću očistiti pet normalnih stanova normalnim metodama rada bez rizika po zdravlje nego li čistiti jedan tavan i nakon toga završiti u bolnici i sa virusima i parazitima u sebi“.

    To je nemoguće objasniti narodu na ovim prostorima koji 10 godina živi u smradu,izmetu,bubašvabama i pacovima na tavanu i 11 e godine pozove da se to očisti i očekuje da to košta kao čišćenje običnog stana.

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Dezinsekcija.net Call Now Button