Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za tekuću 2019 u godinu.

[INSERT_ELEMENTOR id="21824"]
Podelite stečeno znanje sa prijateljima...

Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative.

Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili tehnolozima daljih podizvodjača koje biramo u strogoj selekciji i svakodnevnom testiranju psiho-fizičkih i intelektualnih sposobnosti kao i samog radnog učinka.

Reference su samo izvod od domaćih Klijenata u Republici Srbiji ali ne stranih EU subjekata koji su naši ciljani Klijenti iz R.Hrvatske,Slovenije,Austrije,Nemačke i Holandije,naročito u zadnjih 6 meseci i koje ne objavljujemo ovom prilikom s obzirom da radimo kao podizvodjači stranim registrovanim subjektima po strogim regulativima EU te nam je EU Zakonima i Ugovorom zabranjeno da o tome iznosimo podatke u matičnim državama.

Na izvodu naših Klijenata u Republici Srbiji i Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji možete pogledati koliku pažnju posvećujemo komunikaciji,konsultacijama pa tek onda realnom radu.

Naš rad se ne zasniva na ubedjivanju i socijalnom inženjeringu kao što to radi ogromna većina ne-edukovanih samozvanih “DDD službi” već na biološkim,medicinskim i sanitarnim tehnološko-naučnim činjenicama i definiše se kao skup koraka povezanih u jednu tehničku celinu koja se izvodi od edukovanih DDD tehnologa u permanentnoj zaštiti od svih vrsta bubašvaba,bubarusa,mrava,krevetnih stenica,buva,krpelja,smrdibuba,moljaca,žižka,krtica, kao i drugih ekto i ekso parazita,glodara poput miševa i pacova i reptila i ptica u prvom redu zaštita terasa,tavana i krovova od ulaska i boravka kontaminiranih golubova,na akcentu monitoringa i praćenja nastale situacije kako na terenu tako i administrativno van terena.

Naš prvi postulat u radu je iskrena i edukativna pomoć u radu pre bilo kakvog rada u vidu totalno besplatnih konsultacija i usaglašavanja sa željom Klijenata kako bi se dobio najoptimalniji budžet u okviru očekivanih rezultata i same efektivnosti svih radnih koraka i radnih direktiva.

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju svih naših dosadašnjih Klijenata i daljih preporuka.Ujedno možete kontaktirati sve navedene privredne subjekte dole posredno ili neposredno i uveriti se u naš kvalitet rada i naše činjenično stanje o visokoj efektivnosti svih naših tretmana sa recidivima manjim od 0,5% na izvršenih 100 i više intervencija.

Dezinsekcija i deratizacija lokala u Beogradu,stomatoloških ordinacija i zdravstvenih ustanova u skladu sa Zakonom o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije član.1-član.41.Preventivna dezinsekcija na pojavu bubarusa,mrava,bubašvaba i glodara.Datum uspostavljanja poslovno-tehničke saradnje februar 2019 e godine. Klijent Stomatološka ordinacija "Emmedent",Ljiljane Krstić 5,Altina-Zemun,grad Beograd

Dezinsekcija i deratizacija lokala,hostela i hotela u Beogradu.Preventivan dezinsekcija i kompletno obezbedjivanje objekta Klijenta od krevetnih stenica,bubašvaba,mrava i i ostalih insekata sa izdavanjem garantnog lista.Primena napredne TRLS metode naših iskusnih i edukovanih sanitarnih inženjera sa preko 11 godina iskustva u radu sa krevetnim stenicama.Klijent je dobio nakon završenog tretmana kompletnu ne samo regulaciju već i kompletnu zaštitu od krevetnih stenica,buva,bubašvaba,mrava i ostalih insekata.Jedna smo od retkih ako ne i jedina služba u Republici Srbiji koja izdaje bezuslovnu garanciju na pojavu rezistentnih krevetnih stenice u hotelima i hostelima primenom napredne TRLS metode*(Tretman-Rolovanje-Lepak-Silikonizacija).Datum uspostavljanja poslovno-tehničke saradnje februar 2019 e godine. Klijent renomirani Hostel Chill House,Braće Jugovića 7,Beograd,rangiran medju 10 najboljih hostela u Beogradu. Nakon pozivanja više službi u regulaciji krevetnih stenica bez uspeha je dugo vremena tražio iskusnu službu u 100% zaštiti od krevetnih stenica.Sa ponosom ističemo nakon celokupnih sedam punih efektivnih radnih dana na projektu i angažovanjem više od petoro iskusnih starijih DDD tehnologa da je projekat 100% zaštite objekata od krevetnih stenica u potpunosti uspeo.

Dezinsekcija i deratizacija lokala,picerija i ugostiteljskih objekta sa brzom hranom. Klijent Dalton FOOD ,Cukarica,Banovo Brdo,ulica Požeška 44.Datum uspostavljanja poslovno tehnicke saradnje mart 2019e godine.

Dezinsekcija i deratizacija radnog objekta klijenta shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije član.1-član.41.Kompletna zaštita radnog objekta od krevetnih stenica i primena napredne TRLS metode sa kojom smo pioniri 100% zaštite hotela i hostela ne samo u Srbiji već i u državama EU pre bilo kojih nemačkih-austrijskih-švajcarskih ili holandskih službi. Klijent "Happy Star Club" hostel u Beogradskom naselju Braće Jerković,ulica Braće Jerković 227a.

Analitička i preventivna dezinsekcija i deratizacija specijalističke ordinacije"Medicquant" u Beogradu primenom najnovijih dostignuća eko baza i sanitarnog monitoringa. Klijent "Medicquant" specijalistička ordinacija za kvantnu medicinu i medicinsko ispistivanje.Zahvaljujemo mr.sci.Tatjani Mišić i dr.med.Jasmini Andjelković na ukazanom poverenju da upravo nama povere održavanje ovakve senzibilne ustanove u sanitarnom i higijenskom smislu reči od pojave bubašvaba,bubarusa,mrava i glodara.

Deratizacija lokala,magacina i veleprodaja.Regulaacija svih vrsta glodara i insekata shodno Zakonom o Sanitarnom Nadzoru. Klijent Smart Energy Saving DOO Beograd,Zrenjaninski put 139J,SO Palilula-Borča.

Dezinsekcija specijalističkih administrativnih i knjigovodstvenih preduzeća od pojave kanalizacionih bubašvaba i glodara. Klijent renomirana i jedna od najstarijih knjigovodostvenih agencija u Beogradu"DEKONTA",Stojana Aralice 141,Novi Beograd,Bežanijska Kosa.

Grupna Dezinsekcija,dezinfekcija i deratizacija celih stambenih jedinica i zgrada na pojavu bubarusa,bubašvaba,krpelja,osa,miševa i moljaca u Beogradu,opština Savski Venac. Klijent Skupština Stanara u ulici Svetog Nauma 1 u Beogradskom naselju Senjak.

Dezinsekcija i deratizacija lokala i radnji u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici. Klijent studio YOGAJA,Svetozara Miletića u Sremskoj Kamenici pokraj Novoga Sada.

Reference i Klijenti našeg servisa u permanentnoj regulaciji mačijih buva u podrumu zgrade kao i neutralizacija svih vrsta moljaca sa okolnih drveća i unutar stanova samih stanara. Klijent stambena jedinica zgrada Dositejeva 55 na Dorćolu,SO Stari Grad,Beograd.

Regulacija svih vrsta krevetnih stenica,buva od mačaka i pasa i pojava bubašvaba u podrumu i hodniku radne jedinice Klijenata. Klijent Hostel Bella Kamelija,Karadjordjeva 81,Beograd.

Reference i Klijenti servisa Dezinsekcija.net u regulaciji bubarusa i bubašvaba. Klijent frizerski salon PINCH u centru grada,ulice Kneginje Ljubice 12,Beograd.

Regulacija bubarusa,bubašvaba,mrava,miševa,pacova preventivni DDD tretman shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije član.1-član.41. Klijent Pekara MULINO,Sremska 2,SO Stari Grad,Beograd,na ulazu u Knez Mihajlovu.

Preventivna dezinsekcija i deratizacija lokala i objekta brze hrane u Beogradu shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije član.1-član.41. Restoran PANDA ,ulica Skadarska 2,Beorgad.

Održavanje hostela i hotela u centru Beograda na pojavu svih vrsta krevetnih stenica i buva kao i na pojavu bubašvaba i bubarusa. Klijent renomirani poznati hostel EL DIABLO,ulica Strahinjića Bana 75 na Dorćolu,SO Stari Grad,Beograd.

Reference i Klijenti servisa Dezinsekcija.net korisnici usluga dezinsekcije i deratizacije većih proizvodnih pogona i ino fabrika u Beogradu. Klijent UNITEC Gmbh sa sedištem u Nemačkoj i radnim pogonima i radnim jedinicama u Beogradu,SO Zemun-Ugrinovci.

Reference i Klijenti servisa Dezinsekcija.net Klijent restoran BELLAIRE,Veljka Vlahovića 35,SO Voždovac,grad Beograd.

Klijenti i korisnici servisa Dezinsekcija.net u regulaciji rezistentnih crnih kanalizacionih bubašvaba,bubarusa i mrava. Klijent novoizgradjena stambena jedinica u centru Beograda stambena zgrada u ulici Baba Višnjina 39 na Vračaru.

Korisnici usluga i Klijenti servisa Dezinsekcija.net u regulaciji mačijih buva u podrumima zgrada. Klijent Skupština stanara Alaska 22 u Zemunu.

Klijenti i reference servisa Dezinsekcija.net u Beogradu i Zemunu na pojavu crnih kanalizacionih bubašvaba i mrava i kompletan anti septik program podruma i podzemnih garaža. Klijent stambena jedinica u ulici Radnička 9 u Zemunu.

Regulacija kanalizacionih crnih bubašsvaba,buva i bubarusa u podrumu zgrade. Klijent stambena jedinica Zadrugarska 1 u Zemunu,grad Beograd.

Nase ostale autorske objave:

Nacin narucivanja usluga
Narucivanje usluga vrsenja dezinsekcije i ujedno potvrda o izvrsenoj dezinsekciji je lako i jednostavno putem opisanog "Formulara za dolazak" dole.Preduzece "Pest-Global Group" DOO Beograd i sajt "Dezinsekcija.net" Narucivanje usluga...
Najnovije reference i klijenti sajta "Dezinsekcija.net" i preduzeca "Pest-Global Group"DOO za 2016-u i tekucu 2017-u godinu
Sajt "Dezinsekcija.net" i preduzece "Pest-Global Group"DOO Beograd ovom prilikom objavljuju najnovije reference naseg rada i zadovoljnih klijenta vezanih za usluge strucne i analiticke dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije sa teritorije grada Be...
Nacin rada
Ocuvanje zdravog zivotnog i radnog prostora su prvi principi naseg rada i poslovne politike. Zdravlje radnika i radnog osoblja je nasa briga pri svakom postupku dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu.   Kao ...
Bezbednost zaposlenih
Bezbednost zaposlenih u firmama svih velicina,lokala i radnog prostora je maksimalna i ne remeti bilo kakvu radnu funkciju pre,za vreme i nakon vrsenja procesa dezinsekcije i deratizacije. Pri primeni dezinsekcije ili pak deratizacij...
Besplatan sajt za sva pravna lica u R.Srbiji od 15-og aprila 2013-e godine.
Uskoro potpuno besplatna izrada sajtova svim pravnim licima u zemlji u saradnji sa servisom 39euro.com Preduzece "Pest-Global Group" DOO Beograd i sajt "Dezinsekcija.net" u saradnji sa domacim servisom"39euro.com" iz Beograda ubrzano...
Reference i Klijenti preduzeca "Pest-Global Group DOO"Beograd i sajta "Dezinsekcija.net" od aprila 2017 do decembra 2017-e godine
Ovom prilikom dajemo referencu i listu 100% zadovoljnih zapazenih i renomiranih klijenata sa podrucja grada Beograda,Novoga Sada i ostalih mesta u Vojvodini i ostatku Srbije koji su nam poklonili poverenje na tretmane pri permanetnoj regulaciji bub...
Garancija rada
Garancija rada na sve usluge vrsenje dezinsekcije u Vasem lokalu,firmi,kancelariji,ugostiteljskom objektu ili bilo kom drugom radnom prostoru je 6(Sest) meseci od datuma prvog naseg dolaska. Garancija vrsenja usluga dezinsekcije i prskan...
Reference i klijenti Preduzeca "Pest-Global Group" DOO Beograd za 2011 i tekucu 2012 u godinu-proverite i saznajte zasto smo jedni od najboljih!
Dezinsekcija i Deratizacija u  Beogradu-lista referenci i musterija koji su koristili i koriste nase usluge na preventivnom ili permanentnom nivou Preduzece Pest-Global Group DOO Beograd ima iza sebe preko 700+ pravnih subjekata sa k...
Izdavanje potvrda
Svim pravnim licima u Republici Srbiji izdajemo potvrde o izvrsenoj dezinsekciji i deratizaciji sa garancijom na usluge u trajanju od 6(sest ) meseci. Preduzece "Pest-Global Group" DOO Beograd i sajt "Dezinsekcija.net"  izdaje sve vr...
Nacin placanja
Nacin placanja za sva pravna lica u zemlji moze biti bilo gotovinski na licu mesta ili pak putem racuna-virmanski. Nacin placanja je vrlo prilagodljiv i standardan za sve postojece i nove kupce nasih usluga. Nacin placanja moz...

Podelite stečeno znanje sa prijateljima...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now ButtonMozete nas pozvati ovde...css.php