Skoči na sadržaj

Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od maja 2012-e do septembra 2012-e godine.

Zadovoljni klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu lista izvrsenih radova.
Najnovije reference firmi svih delatnosti ponovo potvrdjuju staro pravilo sluzbe da je"bolje spreciti nego leciti".Preduzece "Pest-Global Group DOO Beograd" i sajt "Dezinsekcija.net".
Najnovije reference firmi svih delatnosti kako na teritoriji grada Beograda tako i na teritoriji cele Srbije ponovo potvrdjuju staro pravilo sluzbe da je“bolje spreciti nego leciti“.

Za ovaj clanak donosimo izvod nekolicine od preko 150+ klijenata u periodu od maja 2012-e do septembra 2012-e iskljucivo pravnih lica koji su odlucili da nam poklone poverenje i pristupe resavanju problema vezanih za pojavu bubarusa,mrava paukova i moljaca.

Dezinsekcija i deratizacija kao pojam i usluga su vrlo kompleksni i zahtevni ma koliko se to vecini vlasnika i uposljenika svih firmi u Srbiji cini izgleda da je u pitanju "posao lakog izvodjenja i lake zarade".Za uspesan proces primene dezinsekcije i deratizacije potrebne su godine ako ne i decenije kontinualnog usavrsavanja i primena vestina i znanja koje se nenalaze na listama fakulteta i obrazovanih ustanova.Preduzece "Pest-Global Group DOO Beograd" i sajt "Dezinsekcija.net".
Dezinsekcija i deratizacija kao pojam i usluga su vrlo kompleksni i zahtevni ma koliko se to vecini vlasnika i uposljenika svih firmi u Srbiji cini izgleda da je u pitanju „posao lakog izvodjenja i lake zarade“.Za uspesan proces primene dezinsekcije i deratizacije potrebne su godine ako ne i decenije kontinualnog usavrsavanja i primena vestina i znanja od opsteg komunalnog,higijenskog i socijalnog znacaja.

Svim ostalim vlasnicima malih i srednjih preduzeca,radnji i agencija apelujemo da nam se jave i izloze svoje probleme tako da mozemo u prvom redu pomoci bez ikakve potrebe placanja ili avansne uplate jednostavnim informativno-strucnim razgovorom u resavanju problema od sustinske vaznosti za poslovanje u ovim slucajevima pravnih lica svih delatnosti na lokacijama koje mogu biti ne samo u Beogradu vec i van Beograda.

Hostel „Hedonist“
Simina 7,Beograd

Restoran „Dascara“
Svetolika Rankovica b.b.,Mladenovac

KBFM“ DOO
Veljka Lukica Kurjaka 16,Beograd

Restoran „Gurman“
Karadjordjeva 14,Zemun

Opsta Bolnica Jagodina
Karadjordjeva 4,Jagodina

STR Zdrava Hrana“Smokvice“
Antifasisticke borbe 14,lokal 26,Novi Beograd

STR“Dule“
Prelivacka 85,Naselje Borca,Beograd

Veterinarska apoteka „Pet House“
Nikole Dobrovica 44,Novi Beograd

„MEGRA“ DOO
Jovana Popovica 23,Beograd

STR“Frutti“
Partizanska 25,Bela Crkva

„CETUS“ DOO
Zdravka Celara 4,Beograd

„BOHOR“DOO
Gandijeva 99,Novi Beograd

SUR“Sneguljica i Kolaci“
Brace Srnic 23-A,Naselje Medakovic,Beograd

 

Dezinsekcija.net Call Now Button