Krpelji dezinsekcija placeva i dvorišta u Beogradu i Vojvodini

Grupna fotografija u pauzi nakon završenog posla dezinsekcije krpelja u Beogradu.Zahvaljujemo svim prethodnim Klijentima u Beogradu i ostalim mestima na ukazanom poverenju i razumevanju.

Krpelji kao forma krvoločnih insekata su zvanično jedini krivac u širenju i vektorizaciji lajmske bolesti.Lajmska bolest sa pokretačkom bakterijom Boreliom Burgefadis koju sadrži svaki drugi krpelj na teritoriji Srbije je jedna od podmuklih neuroloških oboljenja koja se dijagnostikuje u završnoj hroničnoj fazi 10 čak i 20 godina po ujedu krpelja.Izostanak dezinsekcija krpelja je jedini razlog omasovljavanja Lajmske bolesti kako u Beogradu tako i ostalim ruralnim  sredinama.

U medjuvremenu hronični bolesnik lajmske bolesti ostaje doživotni nosioc ove bakterije i neretko je širi putem izlučevina iz tela u prvom redu pljuvačke ali i nezaštićenog polnog odnosa.

Iako u medicinskih arhivama lajmska bolest nije na alarmantnoj lestvici najopasnijih bolesti gradjana Republike Srbije posledice koje ostavlja za sobom po zdravlje ukućana i porodice Klijenata su vrlo neugodne.

Jedino rešenje i preventiva i 100% zaštita od Lajmske bolesti kako kod čoveka tako i kod pasa je sertifikovana i profesionalna dezinsekcija placeva,šuma,zidova kuća i zidova zgrada od nastanjenih krpelja.

Krpelj je vrsta paukova tako da sve što radi običan pauk radi i krpelj.U toku letnji meseci pored trave uočava se i na fasadi čak i sa gornje strane oluka čega ukućani nisu svesni dok se jednog jutra ne probude sa krpeljima u krevetu.

Lajmska bolest lečena u startu do 24 meseci po unosu i nakon ujeda je u potpunosti izlečiva.Stoga profesionalni i medicinski savet svim poseticioma našeg portala koji su imali ujede krpelje do sada je blagovremeno testiranje na Boreliu Burgefadis u najbližoj ovlaščenoj laboratoriji kako bi na vreme spasili svoje zdravlje i vitalne funkcije u starosti govoreći nakon hiljada isprskanih objekata i placeva i nakon hiljada intervjua sa vlasnicima koje su krpelji ujedali a kod kojih se u odredjenom broju Lajmska bolest otkrije prekasno jer se nisu blagovremeno podvrgli testiranju.

Dezinsekcija krpelja je jedna iscrpna nota sanitarnog inženjeringa i po tom pitanju se uvek angažuju stariji sanitarni inženjeri i biolozi.

Dezinsekcija krpelja u Beogradu se izvodi u ogromon broju slučajeva od strane prinaučenih i neobrazovanih indivudua koji se predstavljaju profesionalcima.

Pojava krpelja je naročito prisutna u drveću i najvecim granama drveća.Stoga regulacija krpelja samo po travi nikada nije 100% uspešna ako se prvo ne krene sa vrha svakog drveta u okolini i placu i dok se ne uradi celokupna fasada kuće ili zgrade gde krpelji žive pored zemlje.

Na autorskim fotografijama 2015-2019 e godine,u saradnji sa nasim foto timom prikazana je detaljna dezinsekcija placeva i dvorista zahvacenim krpeljima u Beogradu i Novom Sadu.

Pojacati Vaše zvučnike i uverite u naučnom,medicinskom i arhivskom smislu šta je krpelj i šta je sve uradio naših sugradjanima nakon otkrića da su inficirani Lajmskom bolešću.

Naši sugradjani vrlo neozbiljno shvataju pojavu krpelja što statistički dovodi do zvanično minimum 500 slučajeva svake godine novootrkivenih slučajeva obolelih od lajmske bolesti nezvanično i preko 1500 novooktrivenih slučajeva.

Trenutno u Srbiji živi preko 5 hiljada hronično obolelih od lajmske bolesti koji nisu u startu krenuli sa lečenjem nakon ujeda.

Oznake:

1 mišljenje na „Krpelji dezinsekcija placeva i dvorišta u Beogradu i Vojvodini“

  1. Najvise krpelja i ujeda po statistici se dobijaju od pasa u parkovima koji se ne prskaju to jest opstina ne prska parkove kao sto se to redovno radilo pre 20 ili 30 godina.Pas se zarazi i prenese coveku.Ovi mladi to skinu ovi stariji zive sa time jer ne gledaju nista nakon setnje pasa vani.Najveci broj ujeda i prenosa te bolesti lyme disesase je u prolecu.Da.Zivotni vek zenke krpelja je i do 8 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *