Skoči na sadržaj

Stršljeni odstranjivanje i odnošenje gnezda radna praksa i radni učinak Beograd ,Novi Sad,Vojvodina i ostala mesta

Gnezdo stršljena fotografije pred početkom tretmana i postupka odstranjivanja i odnošenja.Ujedno se vidi boja,položaj i izgled samo gnezda koje se dosta razlikuje od gnezda osa.

Odstranjivanje gnezda stršljena se izvodi strogo prema Zakonu o zaštiti životne sredine i Zakona o Sanitarnom Nadzoru.

Regulacija stršljena je najveći izazov za svaku DDD službu u Beogradu i Novom Sadu.Uključuje obimne pripreme i detaljne iscrpne konsultacije sa Klijentom.

Blizu 80% intervencija na pojavu stršljena ostane bez učinka jer vlasnici objekta nedovoljno objasne problem i jednostavno očekuju vrhunske majstore za vrlo mala para.Po dolasku"majstor" saopštava da ne može rešiti problem i traži troškove dolaska.

Matica stršljena je stoga uvek prisutna a pokušaj samostalne regulacije ovih insekata od strane domaćina neretko dovodi do rehabilitacionog perioda u bolnicama i detoksikaciji na odeljenju epidemiologije i toksikologije.

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Pri regulaciji gnezda stršljena računaju se sledeći biti faktori u ceni:

  • -Koliko dugo gnezdo postoji?Par dana,par nedelja,par meseci,više godina?

  • -Gde se gnezdo nalazi?Da li se gnezdo vidi ili ne vidi?

  • -Lokacija Klijenta sa stršljenima?Da li se objekat nalazi u Beogradu,bližoj okolini ili u ruralnim područjima preko 50 ili 100 ili 150 ili 200 kilometra u radijusu od Beograda ili Novoga Sada?

  • Ogroman broj Klijenata sa uočenim stršljenima zaboravlja da zarad 100% učinka se postupak suzbijanja i odstranjivanja i odnošenja gnezda stršljena radi isključivo po zalasku sunca što dodatno dopunjuje cenu.Izvršenje u regulaciji stršljenja u toku dana se nikada ne izvodi jer su svi stršljeni aktivni u toku dana.

  • U toku noći se svi stršljeni vraćaju svojoj matici i upadaju fazi sna čime je na taj način najbezbednije po izvršioca sprovesti mere odstranjivanja gnezda.

  Koja vrsta objekta je najugroženija od pojave stršljena?

  To su obično vikendice na selu,napuštene kuće ali i kuće u blizini reka i naročito primećeni objekti u blizini šuma i naročito nakon postupka drumskog zaprašivanja na pojavu komaraca.

  Prirodno stecište stršljena je šuma.Nakon javnog zaprašivanja na pojavu komaraca insekticidi za komarce itekako deluju na aktvinost i agresivnost stršljena.

  U praksi 8 od 10 poziva koje dobijamo u radu sa stršljenima su kuće i objekti koji su bili u blizini zaprašivanja komaraca ili su sami zaprašivali voće nesertifikovanim preparatima.

  Stršljen za razliku osa ima dosta nizak stepen agresivnosti.Ujeda samo kada je izazvan ili kada oseti da je gnezdo i matica u opasnosti.

  Otrov stršljena ume biti i 10 puta jači od ujeda ose ili pčele.Kod osoba koje nisu imale preležanih ujeda nema antitela na ujed stršljena i vrlo lako može doći do anafilaktičkog šoka koji obično podrazumeva gušenje,moždani ili srčani udar.

  Smrt naše sugrađanke nakon jednog ujeda stršljena pri prostirci veša za sušenje gde se stacionirao maliciozni stršljen na terasi je dovoljan razlog da se pojavi pristupi koncizno sa svim pripremljenim parametrima pred početak rada.

  Cenovnik uništavanja stršljena je zavistan od dosta paremetara,najveći i prvi parametar u određivanju cene usluga je taj da li se gnezdo vidi ili se ne vidi?

  Drugi parametar je udaljenost Klijenata da li je Klijent u radijusu naših sanitarnih inženjera u okviru radnog vremena ili se mora izdvojiti neretko i dobrih 5 do 7 sati kako bi se stiglo do Klijenta.

  Klijenti iz prigradskih naselja i seoskih sredina van Beograda zaboravljaju da je samo dolazak i put od Beograda do lokalizacije stršljena neretko i više sati u putu.

  Treći parametar u izvršenju je pozicija i veličina i broj gnezda.

  Najbrže se rešavaju gnezda stršljena koja se vide i dostupna su za rad.

  Problem sa maticom stršljena je u tome što uvek inteligentno bira jako dostupna mesta za stvaranjem kolonije i gnezda.Gnezda koja se ne vide se nakon hemijskog tretmana moraju pratiti u narednih nekoliko dana da li nešto od daljih insekata ulazi unutra.Ako ulazi i dalje matica je i dalje u životu.

  Da bi se stiglo do matice potrebni su neretko i građevinski radovi što dodatno poskupljuje sam postupak izvršenja.

   

  Gnezdo stršljena veličine 1 metra u prečniku Klijent Beogradsko naselje Kaluđerica.

  Gnezdo stršljena veličine 1 metra u prečniku Klijent Beogradsko naselje Kaluđerica.

  Napušteno gnezdo stršljena tokom zime.

  Napušteno gnezdo stršljena tokom zime.

  Gnezdo stršljena autorska fotografija selo Umka kod Beograda 2018 e godine.

  Gnezdo stršljena autorska fotografija selo Umka kod Beograda 2018 e godine.

  Unutrašnjost gnezda stršljena.

  Unutrašnjost gnezda stršljena.

  Edukacija o stršljenima na licu mesta.Umetnost izgradnje kolonija.Autorska fotografija Kaluđerica,Beograd.

  Edukacija o stršljenima na licu mesta.Umetnost izgradnje kolonija.Autorska fotografija Kaluđerica,Beograd.

  Autentične fotografije gnezda stršljena.Klijent krov kuće u Beogradskom naselju Kaluđerica u Beogradskoj opštini Grocka 2015 e godine.

  Autentične fotografije gnezda stršljena.Klijent krov kuće u Beogradskom naselju Kaluđerica u Beogradskoj opštini Grocka 2015 e godine.

  PRikaz sređenog i očišćenog gnezda.

  PRikaz sređenog i očišćenog gnezda.

  Kolonijalne ćelije gde stršljeni borave.

  Kolonijalne ćelije gde stršljeni borave.

  Odstranjeno gnezdo stršljena.Fotografija na unutrašnjost gnezda.

  Odstranjeno gnezdo stršljena.Fotografija na unutrašnjost gnezda.

  Regulacija i odstranjivanje gnezda stršljena.Postupak pripreme i sanitarnog pregleda.Autorske fotografije na licu mesta.Beograd 2016 e godine.

  Regulacija i odstranjivanje gnezda stršljena.Postupak pripreme i sanitarnog pregleda.Autorske fotografije na licu mesta.Beograd 2016 e godine.

  Gnezdo stršljena u samom startu starosti nekih 15 ak dana.Autorska fotografija Klijent u Beogradskom naselju Kumodraž opština Voždovac tokom leta 2016 e godine.

  Gnezdo stršljena u samom startu starosti nekih 15 ak dana.
  Autorska fotografija Klijent u Beogradskom naselju Kumodraž opština Voždovac tokom leta 2016 e godine.

  Autorska fotografija naših DDD tehnologa u radu sa stršljenima.Umeće koje ovi insekti umeju da naprave od svog gnezda je dar prirode.

  Autorska fotografija naših DDD tehnologa u radu sa stršljenima.
  Umeće koje ovi insekti umeju da naprave od svog gnezda je dar prirode.

  Gnezdo stršljena fotografije pred početkom tretmana i postupka odstranjivanja i odnošenja.Ujedno se vidi boja,položaj i izgled samo gnezda koje se dosta razlikuje od gnezda osa.

  Gnezdo stršljena fotografije pred početkom tretmana i postupka odstranjivanja i odnošenja.
  Ujedno se vidi boja,položaj i izgled samo gnezda koje se dosta razlikuje od gnezda osa.

  Odstranjeno gnezdo stršljena nakon angažovanja naših sanitarnih inženjera.Na gnezda koja su dostupna i vide se izdajemo bezuslovnu pismenu šestomesečnu garanciju.

  Odstranjeno gnezdo stršljena nakon angažovanja naših sanitarnih inženjera.
  Na gnezda koja su dostupna i vide se izdajemo bezuslovnu pismenu šestomesečnu garanciju.

  Video autorske reportaže na licu mesta.Regulacija stršljena u okolini Beograda koje je rezultavalo pre toga ozbiljnim ujedima prema vlasnicima.

  youtube-video-thumbnail
  Dezinsekcija i odstranjivanje gnezda stršljena u okolini Beograda.Autorske reportaže.
  [INSERT_ELEMENTOR id="21824"]

  Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative. Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili… Pročitaj više »Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  CEO ČLANAK...
  Regulacija gnezda osa u Novom Sadu napušteni tavan.Autorska fotografija naših radnih timova.Izvođenje samog postupka ume biti efektivnih više sati.99% Klijenata u SRbiji smatra da postupak analitičke dezinsekcije osa i stršljena SA GARANCIJOM posao od par minuta kao dođeš,isprskaš to ti je"par minuta posla i završiš".Neretko na tavanima u toku letnjih meseci su temperature preko 35 stepeni Celzijusovih.Na toj temperaturi se mora staviti zaštitno DDD odelo koje povećava temperaturu za barem 5 do 10 stepeni.Unutra u tom odelu je temperatura dobrih 40 do 45 stepeni.Neretko morate puziti po celom tavanu u dom odelu sa svim pratećim rekvizitima i raditi u mraku po pravilu službe sa čeonom lampicom na glavi.Dok se gnezdo pronađe i pristupi radu ume proći 1 do 2 sati u pronalaženju gnezda.I to govorimo za Klijente u Beogradu gde Klijenti ne računaju da neko dođe i vozi 10 ili 20 ili 30 kilometra u jednom pravcu.I kada im se saopšti cena na telefonu da je cena zavisn od onoga što se zatekne na terenu Klijenti se zahvaljuju i kažu da smo mi skupi.Autorske fotografije su upravo objavljenje kako se nedovoljno edukovanom auditorijumu u Srbiji na jedan činjenični i realni način predstavilo šta je deznsekcija osa i stršljena naroćito na tavanima većih kuća i zašto se dezinsekcija i osa ne može tarifirati kao dezinsekcija bubašvabama ili mrava.

  Ose osinjaci i gnezdo osa regulacija i dezinsekcija u Beogradu i Novom Sadu

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Fotografije i nacin rada u dezinsekciji i trajnom suzbijanju osa,gnezda osa,osinjaka,gnezda strsljena u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji. Autorske fotografije naših sanitarnih inženjera i pratećih podizvodjača biologa i veterinara kao i epidemiologa u sertifikovanoj regulaciji osa na tavanima,krovu kuća i zgrada i mehanizmima roletni stambnenih jedinica. Sve intervencije na pojavu osa i strsljena se rade uvek po zalasku sunca. Intervencije se nikada ne izvode u toku dana ili sunca jer su ose i… Pročitaj više »Ose osinjaci i gnezdo osa regulacija i dezinsekcija u Beogradu i Novom Sadu

  CEO ČLANAK...
  Grad Beograd dezinsekcija i deratizacija stanova i lokala povoljno sa garancijom.

  Dezinsekcija u Beogradu-najugrozeniji delovi grada bubarusima i bubasvabama,iskustvo i pokazatelj higijene glavnog grada

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Na zahtev velikog broja posetioca sajta Dezinsekcija.net konkretno za podrucje grada Beograda donosimo pregled najugrozenijih delova grada konkretno bubarusima i bubasvabama.  U prethodnih 30 dana na samo od strane pravnih vec i fizickih lica primili smo povecani broj poziva za dezinsekcijom u gradu Beogradu za dole navedene kvartove odnosno naselja: Po nama najugrozenija naselja kako po broju poziva tako i po kolicina bubarusa i bubasvaba je: -Medakovic 2, -Medakovic 3 -Stari grad deo oko glavne… Pročitaj više »Dezinsekcija u Beogradu-najugrozeniji delovi grada bubarusima i bubasvabama,iskustvo i pokazatelj higijene glavnog grada

  CEO ČLANAK...
  Sve fioke u toku rada izvlačimo i doziramo bočno.Tehnički nema potrebe za vadjenjem bilo kakvog posudja.Preparat ne ostavlja nikakvu kontaminaciju u objektu i omogućuje nesmetani boravak ukućana pre,za vreme i nakon tretmana.

  Primer analitičke dezinsekcije kuhinja u više Beogradskih stanova zahvaćenim bubarusima sa ugradnom kuhinjom gde Klijent želi brzi i efektivni učinak u prvih 30-60 minuta po aplikaciji.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Pre ubrigzavanja emulzije pristupamo detaljnoj pripremi DONJIH DELOVA KUHINJE pomeranjem i izvlačenjem podupirača i drugih estetskih rekvizita koji su sastavni delovi skupocenih i glomaznih ugradnih kuhinja. Samo priprema prostorija ume biti neretko i duže od 30 minuta kako se ne bi napravilo bilo kakvo oštećenje pre,za vreme i nakon rada.Klijenti koji ZOVU TO NE SHVATAJU.Pitaju samo „Ja imam četiri kvadrata koliko će koštati tih četiri kvadrata ALI DA SE DOBRO URADI jer tri puta su… Pročitaj više »Primer analitičke dezinsekcije kuhinja u više Beogradskih stanova zahvaćenim bubarusima sa ugradnom kuhinjom gde Klijent želi brzi i efektivni učinak u prvih 30-60 minuta po aplikaciji.

  CEO ČLANAK...
  zuti mravi sitni u kuhinji dezinsekcija i deratizacija grad Beograd i grad Novi Sad.

  Kako unistiti zute mrave?

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Unistavanje zutih mrava zahteva ozbiljan medicinski i naucni pristup kao i visegodisnje radno iskustvo u smislu po zdravlje ukucana neskodljivih aktivnih hemijskih  reagenasa i poznavanje  fiziologije, fizionomije i hijerarhije kolonija. Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic .Sva prava autora clanka,autenticnih tekstova i arhivskih fotografija su zakonom zasticena. Pojava zutih mrava i njihovo trajno suzbijanje i unistenje zahteva najozbiljniji bioloski,hemijski i naucno-medicinski dokazani pristup o adaptaciji, fizionomiji i fiziologiji ovih insekata kako u  zivotnom tako i… Pročitaj više »Kako unistiti zute mrave?

  CEO ČLANAK...
  Klijent fizicko lice Gandijeva 204,Novi Beograd,juni 2017 e godine.Zateceno stanje od golubova na klimi i crevu od klimi sa totalno uneredjenom terasom nakon povratka sa odmora Vlasnika.

  Kako oterati golubove sa krovova i tavana zgrada

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U danasnjem prilogu obradicemo nase reference i protokol rada u permanentnom i humanom odbijanju golubova sa Beogradskih krovova i tavana zgrada. Prilog je usmeren na sve registrovane stambene jedinice i predsednike kucnih saveta koji imaju visemesecni i visegodisnji sanitarni problem nastanjivanja dosadnjih golubova u svetlarnicima i krovovima zgrada. Na prilogu dole nasih selektovanih profilisanih biologa i tehnologa podizvodjaca mozete videti kako ide zastita od golubova koji su vise meseci izazivali smrad i sanitarnu kontaminaciju cele… Pročitaj više »Kako oterati golubove sa krovova i tavana zgrada

  CEO ČLANAK...
  Ciscenje zardinjera od nastalog izmeta golubova poslednja faza.

  Kako odbiti golubove sa terase i tavana-proverite sta drugi kazu o nama…

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Nacionalni dnevni list „Vecernje novosti“ i u stampanom i elektronskom izdanju u izdanju od 04-og aprila 2017-e godine je deo svog prostora posvetio o nasem radu u vezi regulacije golubova i specijalistickog ciscenja zapustenih tavana i ujedno zastite tavana od nastanjivanja stetnih golubova.Nasi klijenti su jako zadovoljni uslugom pa nas stoga putem drustevnih mrezama ili licnim kontaktom i razgovorom preporucuju svim medijskim kucama i subjektima u zemlji,sto za rezultat ima u blizem ili daljem vremenskom… Pročitaj više »Kako odbiti golubove sa terase i tavana-proverite sta drugi kazu o nama…

  CEO ČLANAK...
  Staklo zaprljano izmetom golubova se mora raditi u vise faza sledeci stroge propise EU o zastiti zdravlja radnika.

  Ciscenje stanova i terasa od golubova u Beogradu i Novom Sadu 01

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U nasim galerijama autenticnih originalnih fotografija nasih iskusnih timova u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Republici Srbiji mozete videti efekat i kvalitet naseg posla u ciscenju stanova,kuca,terasa,tavana i hotelijersko-ugostisteljskih objekata zahvacenim prisustvom nastanjivanjem golubova i izmetom golubova. Na fotografijama dole se moze videti u etapama: -Napusteni tavani od golubova -Napustene terase od golubova stanje pre -Faza ciscenja i odnosenja nepotrebno suta -Finalna faza pretvaranje stana koji je vise meseci bio pod nastanjenim golubovima i… Pročitaj više »Ciscenje stanova i terasa od golubova u Beogradu i Novom Sadu 01

  CEO ČLANAK...
  Smrdibuba prikaz namenskim fotoaparatom Klijent u Beogradu 2019 e godine.

  Smrdibube regulacija i pojava u Beogradu i Novom Sadu

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Pojava dosadnih smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu je jako izražajna tokom jesenjih meseci.Iako ne pričinjavaju neku štetu u životnom objektu vizuelno su vrlo dosadne a često umeju i da naškode ukućanima svojim toksinima koje ispustaju uznemirene ili pod pretnjom. Dezinsekcija smrdibuba je sveobuhvatni skup koraka u sanitarnom inženjeringu gde se moraju uzeti u ozbir sve biološke predispozicije i istorijat kao i sama lokacija objekta. Problem smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu i ostalim mestima… Pročitaj više »Smrdibube regulacija i pojava u Beogradu i Novom Sadu

  CEO ČLANAK...
  Žižak u parketu.Dezinsekcija i regulacija sa pismenom garancijom na efektivni radni učinak.Autorske fotografije 2016 e godine.

  Dezinsekcija Žižak Žiška u drvetu,parketu i tavanu radni učinak

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Žižak regulacija ,radni učinak i pristup.Autorske fotografije kod Klijenata zahvaćenim Žižškom. Cenovnik regulacije žižška se ne može saopštiti po kvadraturi već po broju rupica.U svakoj od tih rupica gde žižak obitava se mora ubrizgati nemenska hemijska formula i dodatno obezbediti da kiseonik u rupici ne može više ući. Ceo postupak regulacije i dezinsekcije žižka na tavanu ume biti od pola radnog dana do celokupnog osmo časovnog radnog vremena. Žižak u drvetu autorske fotografije.Zahvaćene grede na… Pročitaj više »Dezinsekcija Žižak Žiška u drvetu,parketu i tavanu radni učinak

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija i dezinsekcija stanova i lokala u Beogradu i Novom Sadu.

  Reference i Klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od aprila 2017 do decembra 2017-e godine

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Ovom prilikom dajemo referencu i listu 100% zadovoljnih zapazenih i renomiranih klijenata sa podrucja grada Beograda,Novoga Sada i ostalih mesta u Vojvodini i ostatku Srbije koji su nam poklonili poverenje na tretmane pri permanetnoj regulaciji bubarusa,bubasvaba,mrava,smrdibuba kao i moljaca,stenica,buva,miseva,pacova u prethodnih nekoliko meseci za tekucu 2017-u godinu. Navedene reference i kvalitet naseg rada mozete proveriti direktno kliktajem na naziv Klijenta koji ce Vas odvesti do zvanicne Internet prezentacija ili profila drustvenih mreza i kontaktirajuci navedene… Pročitaj više »Reference i Klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od aprila 2017 do decembra 2017-e godine

  CEO ČLANAK...
  Grupna fotografija u pauzi nakon završenog posla dezinsekcije krpelja u Beogradu.Zahvaljujemo svim prethodnim Klijentima u Beogradu i ostalim mestima na ukazanom poverenju i razumevanju.

  Krpelji dezinsekcija placeva i dvorišta u Beogradu i Vojvodini

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Krpelji kao forma krvoločnih insekata su zvanično jedini krivac u širenju i vektorizaciji lajmske bolesti. Lajmska bolest sa pokretačkom bakterijom Boreliom Burgefadis koju sadrži svaki drugi krpelj na teritoriji Srbije je jedna od podmuklih neuroloških oboljenja koja se dijagnostikuje u završnoj hroničnoj fazi 10 čak i 20 godina po ujedu krpelja.Izostanak dezinsekcija krpelja je jedini razlog omasovljavanja Lajmske bolesti kako u Beogradu tako i ostalim ruralnim  sredinama. U medjuvremenu hronični bolesnik lajmske bolesti ostaje doživotni… Pročitaj više »Krpelji dezinsekcija placeva i dvorišta u Beogradu i Vojvodini

  CEO ČLANAK...
  Oznake:

  1 mišljenje na „Stršljeni odstranjivanje i odnošenje gnezda radna praksa i radni učinak Beograd ,Novi Sad,Vojvodina i ostala mesta“

  1. Mislim da ste upravo vi bilo kod oca u vikendici u Velikim Crljenima kod Lazarevca pre par godina Vaša firma sećam se logotipa na ugovoru i računu spasili ste ga od stršljena čovek je stari invalid hvala Vam na profesionalnosti.Zvaću Vas ovog proleća za preventivnu dezinsekciju cele kuće ne želim da razmišljam.Hvala još jednom na velikoj profesionalnosti i ljubaznosti sa ocem sajt vam je ekstra uradjen svake godine ste sve bolji i bolji i iskusniji i profesionalniji

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Dezinsekcija.net Call Now Button