Skoči na sadržaj

Krevetne stenice u hostelima i hotelima u Beogradu i Novom Sadu trajna zaštita i saveti

Provera završetka postupka rada.Kontrola kvaliteta izvedenih radova.Kod krevetnih stenica nije dovoljno samo prskanje po sebi već i efekat uzimanja kiseonika O2 u sredinama gde stenice žive i gde mogu preživeti a to su kreveti klijenata.

Stenice u hotelima i hostelima u Beogradu i Novom Sadu.

Stenice su jako čest gost u Beogradskim hotelima i hostelima.Ogroman broj ljudi koji putuju sa svih pet kontinenata i potpuni izostanak brige o sanitarnoj higijeni shodno niskim cenama usluga turistima koji posećuju Beograd,Novi Sad i ostale delove Srbije su indirektan krivac prenosa stenica u Srbiji.

Radno osoblje u hotelim i hostelim ih dalje nesvesno torbama širi svojim kućama a iz svojih kuća i domova dalje nesvesno svojim prijateljima i poznanicima koji dolaze u poseti torbama,rančevima.

Dok se otkrije da imaju stenica može proći i do šest meseci po unosu.

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Ogromna briga i noćna mora vlasnika i zakupaca hotela i hostela u Beogradu i Novom Sadu zahvaćenim stenicama nije samo postupak i regulacija uočenih i zatečenih stenica već i večito pitanje kako se zaštiti dalje od novih unosa.

  Stenice u hotelim i hostelima unose putnici i turisti koji dolaze iz svih država sa svih pet kontinenata nesvesno.Ogroman broj njih nema reakcija na ujede niti je svesno da je donelo stenica putem torbi i putnog prtljaga.

  Kod krevetnih stenica u apartmanima,hotelima i hostelima u Beogradu i Novom Sadu jedina dokazana zaštita i profilaksa je takozvana profilaktička DDD silikonizacija.

  Profilaktička DDD silikonizacija je postupak neprimetnog obezbeđivanja svih procepa i mesta gde se stenica zavlače a to su prvo kreveti i mehanizmi kreveta a potom lajsne,štokovi vrata,štokovi prozora,umetničke slike na zidu.

  Blagovremenom i kontrolisanom detaljno silikonizacijom putem akrilnog ili transparentog selektovanog silikona dolazimo do trajne profilakse i zaštite od novih unosa stenica u hotelima i hostelima ne samo u Beogradu i Novom Sadu već generalno govoreći na nivou države i kontinenta.

  Postupak DDD silikonizacije je jedan jako zahtevan i iscrpljući postupak i primenjuje se od strane iskusnih stolara,fasadera i hauz majstora.

  Uz to uvek mora postojati kontrolor kvaliteta izvršenih usluga.Dovoljno je u praksi da se izostavi par cm prostora bez silikonizacije i da stenica opet uđe unutra.

  Naše preduzeće je jedno od retkih ako ne i jedino u Srbiji po izjavama Klijenata i vlasnika apartmana,hotela i hostela zahvaćenim stenicama koje nudi 100% totalnu profilaksu.

  Nakon stručne i detaljne DDD silikonizacije izdaje se i garantni list vlasniku hostela i hotela.U praksi dobro urađena silikonizacija je jedina trzajna zaštita od unosa krevetnih stenica u bilo kom daljem vremenskom periodu govorimo o godinama pa čak i decenijama nakon uspešno završene silikonizacije bez stenica i novih ujeda gostiju i korisnika hotela i hostela.

  Zaštitna profilaktička DDD silikonizacija je subjekat prethodno koncizno obučenih stolara i fasadera koji detaljno i vizuelno neprimento uraditi silikonizaciju hotelskih kreveta nakon hemijskog tretmna i nakon toga silikonizaciju ostalog inventara u sobi i celokupnom objektu zahvaćenim stenicama.

  Profilaktička DDD silikonizacija je jako zahtevna i mukotrpan posao po izvršioce ali jednom urađena je jedina 100% zaštita i jedina profilaksa od unosa novih stenica.

  Naše preduzeće u svojoj radnoj praksi ima preko 80 hotela i hostela u Beogradu i Novom Sadu koji su shvatili prednost profilaktičke DDD silikonizacije u odnosu na klasične metode prskanja i bespotrebnog i u praksi slabo i nikada efektivnog hemijskog tretmana.

  Nakon završene stručne silikonizacije kreveta sve od stenica u krevetu ostaje uginuto usled nedostatka kiseonika i ne može više izaći da ujeda goste tokom sna.Sve od novih stenica koje putnici i gosti hostela i hotela u Beogradu nesvesno donose nakon putovanja nemaju se više gde sakriti i zavući gost ih vidi i prijavi recepciji i njihova regulacija nakon silikonizacije je tada vrlo prosta i jednostavna.Bez silikonizacije vlasnici i radno osobolje hotela i hostela zahvaćenim stenicama su osuđeni na večito zbrinjavanje inficiranih gostiju,refundaciju novca izujedanih Klijenata a neretko dolazi i do zatvaranje hostela i hotela na više dana do više nedelja od strane nadležnih inspekcija po prijavi putnika.

  Umesto da se pristupi rešavanju problema biološki i medicinski vlasnici hotela i hostela sve neozbiljno shvataju i očekuju da faktorom verovatnoće i faktorom sreće stenice u hotelima i hostelima u Beogradu i Novom Sadu same po sebi nestanu.

   

  [INSERT_ELEMENTOR id="21824"]

  Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative. Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili… Pročitaj više »Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  CEO ČLANAK...
  Seminari i informacije o stenicama u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.

  Najnoviji strucni seminari na temu lecenja,prevencije i ujede stenica

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Najnoviji seminari povodom globalne pojave i prevencije-lecenje-istorijat-i geografski lokalitet pojave stenica. Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic Sva prava autora clanka su zasticena. Seminari o pojavi stenica,njihovoj preventivi pojave i nacinu lecenja i suzbijanja. Najnoviji izvestaji i seminari vezanih za globalno kretanje,geografsku lokaciju,preventivu i lecenje od pojave stenica,uboda i ujeda stenica. U skladu sa povecanim brojem intervencijama za stenicama donosimo na kratko jedan zanimljiv ali nadasve poucan clanak,istrazivanje i uporedjenje izmedju spoljasnjeg dela stenica i… Pročitaj više »Najnoviji strucni seminari na temu lecenja,prevencije i ujede stenica

  CEO ČLANAK...
  Stenice slike i ujedi crna fleka na trupu ukazuje na usisanu krv domacina.

  Pregled,revizija i priprema prostorija klijenata zahvacenim ujedima stenica-reportaza sa terena 2017-05

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U danasnjem osvrtu o krevetnim stenicama nakon duze pauze u objavama prikazacemo koliko je ozbiljan posao regulacije krevetnih stenica i zasto se mora poveriti specijalistickim sluzbama. Nasa terenska sluzba i iskusni tehnicki izvrsioci u saradnji sa nasim marketing i web timom i dobrovoljnim pristankom klijenta koji ima jednostavan cilj-dalju edukaciju novih klijenata zahvacenim stenicama, pri izradi dole video zapisa su pokazali kako stenice psihicki unistavaju zivot ukucana uz stalni nesavladiv stres,finansijske izdatke koji vode dotle… Pročitaj više »Pregled,revizija i priprema prostorija klijenata zahvacenim ujedima stenica-reportaza sa terena 2017-05

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija i deratizacija Beograd i Novi Sad.

  Kako se zastiti od prevara DDD firmi u Srbiji u vezi regulacija stenica i buva?

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Ovaj clanak je napisan kako bi se jos jednom skrenula paznja na pravilno ponasanje kupaca i korisnika usluga dezinsekcije i deratizacije u Srbiji ne samo za standardne insekte poput bubasvaba,mrava vec i poput onih tezih za unistavanje poput stenica,buva od macaka,buva od pasa,buva od golubova i krpelja. Pravilo u svim uredjenijim drzava Evropske Unije,USA,Kanade i ostalih pravnih drzava u svetu sto se tice regulacije stenica i buva je takvo da uvek sluzba po Zakonu o… Pročitaj više »Kako se zastiti od prevara DDD firmi u Srbiji u vezi regulacija stenica i buva?

  CEO ČLANAK...
  Nedostatak frizera u Beogradu.Plate frizera u Beogradu su već 80 hiljada dinara skoro 700 eura.I opet hvale.

  POTREBNI FRIZERI, PLATA OD 80.000 dinara! Mnogi misle da je u pitanju prevara, a mi smo se javili na oglas i saznali da NIJE ŠALA

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Nakon naših prethodnih objava o oglasima o nedostatku radnika u Beogradu naše fotografije o potražnji za frizere sa početnom platom o 80 i slovima OSAMDESET HILJADA DINARA što je blizu 700 eura sa kako kažu vlasnici frizerskih salona“tendencijom rasta plata i do 120 hiljada dinara/1000 eura“ bavi se i dnevni visoko tiražni i posećeni Beogradski i srpski portal Blic.rs Potrazivanje frizera na Novom Beogradu CAK I ZA PLATU OD 80 HILJADA DINARA /670 EURA bez uspeha.Veliki oglas… Pročitaj više »POTREBNI FRIZERI, PLATA OD 80.000 dinara! Mnogi misle da je u pitanju prevara, a mi smo se javili na oglas i saznali da NIJE ŠALA

  CEO ČLANAK...
  Na slici gore pregled i regulacija bubarusa i bubasvaba u Beogradu.

  Učinak preparata u dezinsekciji bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža 23-11-2019-01

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U današnjem članku demonstriraćemo efektivni učinak preparata na pojavu dosadnih i kontaminiranih bubarusa koji se primenjuje i kod kanalizacionih crnih bubašvaba u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji. Članak je namenjen korisnicima naših usluga sa problemom bubarusa i bubašvaba gde ne pomažu nijedne druge metode i komercijalni preparati. Problem bubarusa se nedovoljno ozbiljno shvata na područjima Republike Srbije i okolnih Republika bivše SFRJ.Zahvaljujući svojoj ekspresnoj reprodukciji sa jedne strane i svojim akomoditetima na spoljašne uslove,Blattela… Pročitaj više »Učinak preparata u dezinsekciji bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža 23-11-2019-01

  CEO ČLANAK...
  zuti mravi sitni u kuhinji dezinsekcija i deratizacija grad Beograd i grad Novi Sad.

  Kako unistiti zute mrave?

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Unistavanje zutih mrava zahteva ozbiljan medicinski i naucni pristup kao i visegodisnje radno iskustvo u smislu po zdravlje ukucana neskodljivih aktivnih hemijskih  reagenasa i poznavanje  fiziologije, fizionomije i hijerarhije kolonija. Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic .Sva prava autora clanka,autenticnih tekstova i arhivskih fotografija su zakonom zasticena. Pojava zutih mrava i njihovo trajno suzbijanje i unistenje zahteva najozbiljniji bioloski,hemijski i naucno-medicinski dokazani pristup o adaptaciji, fizionomiji i fiziologiji ovih insekata kako u  zivotnom tako i… Pročitaj više »Kako unistiti zute mrave?

  CEO ČLANAK...
  Regulacija gnezda osa u Novom Sadu napušteni tavan.Autorska fotografija naših radnih timova.Izvođenje samog postupka ume biti efektivnih više sati.99% Klijenata u SRbiji smatra da postupak analitičke dezinsekcije osa i stršljena SA GARANCIJOM posao od par minuta kao dođeš,isprskaš to ti je"par minuta posla i završiš".Neretko na tavanima u toku letnjih meseci su temperature preko 35 stepeni Celzijusovih.Na toj temperaturi se mora staviti zaštitno DDD odelo koje povećava temperaturu za barem 5 do 10 stepeni.Unutra u tom odelu je temperatura dobrih 40 do 45 stepeni.Neretko morate puziti po celom tavanu u dom odelu sa svim pratećim rekvizitima i raditi u mraku po pravilu službe sa čeonom lampicom na glavi.Dok se gnezdo pronađe i pristupi radu ume proći 1 do 2 sati u pronalaženju gnezda.I to govorimo za Klijente u Beogradu gde Klijenti ne računaju da neko dođe i vozi 10 ili 20 ili 30 kilometra u jednom pravcu.I kada im se saopšti cena na telefonu da je cena zavisn od onoga što se zatekne na terenu Klijenti se zahvaljuju i kažu da smo mi skupi.Autorske fotografije su upravo objavljenje kako se nedovoljno edukovanom auditorijumu u Srbiji na jedan činjenični i realni način predstavilo šta je deznsekcija osa i stršljena naroćito na tavanima većih kuća i zašto se dezinsekcija i osa ne može tarifirati kao dezinsekcija bubašvabama ili mrava.

  Ose osinjaci i gnezdo osa regulacija i dezinsekcija u Beogradu i Novom Sadu

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Fotografije i nacin rada u dezinsekciji i trajnom suzbijanju osa,gnezda osa,osinjaka,gnezda strsljena u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji. Autorske fotografije naših sanitarnih inženjera i pratećih podizvodjača biologa i veterinara kao i epidemiologa u sertifikovanoj regulaciji osa na tavanima,krovu kuća i zgrada i mehanizmima roletni stambnenih jedinica. Sve intervencije na pojavu osa i strsljena se rade uvek po zalasku sunca. Intervencije se nikada ne izvode u toku dana ili sunca jer su ose i… Pročitaj više »Ose osinjaci i gnezdo osa regulacija i dezinsekcija u Beogradu i Novom Sadu

  CEO ČLANAK...
  Grupna fotografija u pauzi nakon završenog posla dezinsekcije krpelja u Beogradu.Zahvaljujemo svim prethodnim Klijentima u Beogradu i ostalim mestima na ukazanom poverenju i razumevanju.

  Krpelji dezinsekcija placeva i dvorišta u Beogradu i Vojvodini

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Krpelji kao forma krvoločnih insekata su zvanično jedini krivac u širenju i vektorizaciji lajmske bolesti. Lajmska bolest sa pokretačkom bakterijom Boreliom Burgefadis koju sadrži svaki drugi krpelj na teritoriji Srbije je jedna od podmuklih neuroloških oboljenja koja se dijagnostikuje u završnoj hroničnoj fazi 10 čak i 20 godina po ujedu krpelja.Izostanak dezinsekcija krpelja je jedini razlog omasovljavanja Lajmske bolesti kako u Beogradu tako i ostalim ruralnim  sredinama. U medjuvremenu hronični bolesnik lajmske bolesti ostaje doživotni… Pročitaj više »Krpelji dezinsekcija placeva i dvorišta u Beogradu i Vojvodini

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija Beograd,Novi Sad,Vojvodina.Dezinsekcija Beograd,Novi Sad,Vojvodina.Kvalitet izvrsenih usluga.Garancija na izvrsene usluge.Povoljne cene i prilagodljivi cenovnik usluga svakom klijentu.

  Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2016-u i tekucu 2017-u godinu

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Servisa „Dezinsekcija.net“ ovom prilikom objavljuju najnovije reference naseg rada i zadovoljnih klijenta vezanih za usluge strucne i analiticke dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije sa teritorije grada Beograda,Novoga Sada,Vojvodine i ostalih manjih mesta u Srbiji kako za tekucu 2017-u godinu tako i za 2016-u godinu. Zadovoljan klijent je besplatna reklama zauvek.Servis „Dezinsekcija.net“ posvecuju maksimalnu paznju svakom klijentu nezavisno od lokacije,zatecenog stanja ili poslovne velicine. Svi nasi dole navedeni klijenti su ujedno u velikom broju slucajeva i preporuke prethodnih… Pročitaj više »Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2016-u i tekucu 2017-u godinu

  CEO ČLANAK...
  Oznake:

  10 mišljenja na „Krevetne stenice u hostelima i hotelima u Beogradu i Novom Sadu trajna zaštita i saveti“

  1. Do Austrije,okolina Innsbruck pokrajina Tyrol staracki dom Altenpflegeheime 24 kreveta oko 600 kvadrata ima stenice bettwanzene sa ovom silionizacijom da se uradi dolazite postoji opcija ?Interesuje me garancija i cena.Hvala.

   1. Mozemo doci postavili ste pitanje u vezi Inzbruka od ranije kolegenica koja radi kalkulacije sa stranim Klijentima danas nije tu.Poslali smo Vam cenovnik na Vasem email-u upravo.Javiti za sva dalja pitanja i nedoumice.Zahvaljujemo na ukazanom poverenju i strpljenju.Sto se tice garancije sa dobro uradjenom profilaktickom silikonizacijom stenica nema vise gde da se zavuce i unutra i spolja.Silikonizaciju mora raditi lice i tim iskusnih fasadera i majstora koji zna da radi silikon.Saljemo iskljucivo iskusno i edukovano radno osoblje.Na nase usluge silikonizacije izdajemo garantni list.Profilakticka DDD silikonizacija je jedina dokazana metoda kod starackih domova u Vasem slucaju i ogromnom broju hotela i hostela u Evropi da se vise nece pojavljivati.Stenica nakon silikonizacije nema gde vise da se sakrije.

    Radimo detaljno i krevete,lajsne,stokove,ormane,komode.Parket se lakira i dodoatno zasticuje.Usluge silikonizacije su dosta skupe u Srbiji.Sto se tice ino EU Klijenata to Vama izadje dosta povoljnije nego da svakom puta zovete austrijske kolege da samo prskaju ili greju prostorije bez ikakvog 100% ucinka.Da su Vam resili austrijske kolege tamo ne bi nas zvali.To je ono sto ogroman broj vlasnika hotela i hostela i starackih domova ne razume.

    Na email u su Vam svi dalji detalji upravo poslati.

  2. Mogu Vam biti komercijalista i posrednik za resavanje stenica u hotelima i apartmanima u svedskoj i danskoj ako ste zainteresirani poslao sam vam email upravo molim vas da me kontaktirate, svedjani vole ovakvu metodologiju rada govorim svedski odlicno ovde sam vec 13-14 godina supruga mi je svedjanka tako da i ona moze pomoci i zainteresirana je puno nakon ovih vasih clanaka i svega sto ste predstavili jako mi se dopada to sto radite mi smo bili zrtve ovih parazita prosle godine tacnije moja bivsa tasta od prve supruge iz proslog braka i jedva se resila 10 puta su dolazili dok nisu resili ali nisu radili ovo sto vi radite ovo je umetnost to sto vi praktikujete i verujte mi to u svedskoj niko ne radi platili bi vam pravo malo bogatstvo iseljenje u svedskoj zbog stenica je 20 do 30 hiljada kruna par hiljada eura a to je jedino resenje jer tretmani se naplacuju isto toliko a niko ne daje garanciju .Vidim da ste jako posveceni svom poslu i zelim da unovcim vase znanje u skandinaviji

  3. Ovde kod nas u Sjenici i Prijepolju i Novoj Varoši i selima ih ima baš dosta stjenica veliki broj ljudi to dovlači iz Njemačke i Austrije gde radi pale krevete čak nema šta da ne rade kao da smo u srednjem veku.Ja sam im petsto puta to objašnjavao da ne pale krevete oni pale.Ne mogu razumijeti da sve što je van kreveta koji zapale ući će u novom krevetu i vratiti se nazad negdje vani kreveta.Samo to pakiranje i lijepak to ima smisla i rezona iz Kraljeva su dolazile raznorazne službe komšinici i ništa.Malo ih pobiju ubiju delimično ne mogu da kažem da ih nisu ubili ali ne sve manji broj ubiju veliki broj i dalje preživi i dalje ih jedu i grizu ali ne odmah prođe tako 10 dana pa opet pozovete ih oni kažu kako piše i kod Vas u članku da niko ne daje garanciju na stjenice i traže opet da se plati ako opet dolaze zadnji put komšinici su uzeli 300 eura za trosobnu kuću neki momci iz Kraljeva verujte mi ni sat vremena se nisu zadržali a za drugi put traže isto toliko a nisu rješili iz prvog puta.Želim ovim putem da se zahvalim na profesionalnosti i znanju koje ste nam pokazali nijedna firma od pedeset koje smo pozivali i u Kraljevu i u Užicu i u Valjevu i u Beogradu nam nije dala garancije vi ste nam pomogli sa Vašim paketima i tim folijama i lijepkom i preparatima neizmerno zahvalni porodica Lepojević iz Sjenice edukujte narod molim Vas inače smo ga svi najebali sa tim bubama to u Njemačkoj ima milione ovi naši gastrabajteri dovlače jer spavaju tamo u najeftinijem smještaju i dobiju ih i dovuku ih koferima i stvarima posle sve to bacaju u kontejnerima kad shvate šta su donijeli

   1. Problem stenica je globalni i planetarni problem.SAmo u Srbiji i ostalim nerazvijenim drzavama istocne Evrope i Bliskog Istoka je uverenje da je „dovoljno da se pozove neko isprska i to je to…“.Da su stenice tako lake za resavanjem resio bih onaj u Nemackoj vlasnik stana i smestaja odakle ste ih doneli.Spaljivanjem nista ne dobijate sve sto je van kreveta koji ste spalili ulazi u novom krevetu.Stenice se regulisu pored hemijskog tretmana i oduzimanjem kiseonika faza 2 Rolovanje i postavka Lepka faza 3 specificne TRL metode.Ako je samo prskano preparat za narednih 30 do 60 minuta ispari i dolazi opet kiseonika do stenica.Sa kiseonikom stenica nastavlja da zivi.Bez kiseonika umire.To smo mi odavno uvideli u radu sa tim bubama i jedino TRL metodom opisanom gore i eventualno dopunskom silikonizacijom mozemo govoriti o 100% uspehu.Shodno nikakvom obrazovanju i edukaciji stanovnistva sa stenicama (Cimex Lectularius lat.)na ovim prostorima za razliku od edukovanijih stanovnika drzava EU mozemo ocekivati pravu epidemiju ovih nocnih vampira u narednih par godina a tada ce biti prekasno.
    Milion puta objasnjavamo svakom klijentu zahvacenim stenicama DA NAUKA JOS NIJE NAPRAVILA SIMULATOR LJUDSKIH BRONHIJA PRILIKOM IZDISAJA U FAZI SNA.
    Ne postoji uredjaj koji ih izvlaci dok se ne uspavate a onda ste u fazi sna i ne mozete ih videti jer spavate.
    To je nemoguce objasniti narodu na ovim prostorima.Dok nakon par meseci bezuspesne borbe i pozivanjem amatera i kvazi majstora ne shvati sa stalnim novim ujedima.Onda krece sa edukacijom i nije mu problem i ceo dan da uci o tome.
    Paziti na putne torbe kada idete u poseti licima za koje sumnjate da su inficirani stenicama.Na odeci se to ne prenosi moze biti hiljade stenica u stanu NIJEDNA NECE KRENUTI PREMA VAMA U FAZI BUDNOSTI NITI IZACI da biste je videli dok SE NE USPAVATE.

  4. Do Kikinde dolazite stenice u jednom starom krevetu,tu se ne spava u toj sobi presla je majka u drugoj sobi proslog meseca kad je shvatila da ima stenica,kuca moje majke ona zivi tamo sa sestrom i mladjim bratom koliko ce to kostati zena je penzioner slabo pokretna.?

   1. Mozemo doci imamo dezurnih tehnologa u Novom Sadu.Javiti na telefone komercijale u Novom Sadu 062-162-18-93 svakog radnog dana od 09 do 21 sati,subotom od 09 do 18 sati.
    Problem stenica u Srbiji se vrlo neozbiljno shvata i tretira.To sto mislite da su stenice u jednom krevetu bioloski i medicinski ne znaci nista izvrsiocima jer mogu biti bilo gde van kreveta.
    Zarad 100% garancije u radu preporuka je da se urade svi lezajevi u objektu odnosno kuci Vase majke.
    NA efektivnost utice gabarit kreveta,starost kreveta,opsta higijena u stanu.Ne dobijate nista ako samo isprskate jedan krevet a ostale ne.Sve sto je van tog kreveta uci ce u novim krevetima poterano preparatima oko inicijalnog inficiranog kreveta.
    Kod TRL metode izdajemo garantni list.Kod standardne TL metode imate dva dolaska u ceni.
    Javiti za sva dalja pitanja i nedoumice.

  5. Hvala na uspesno uradjenomn tretmanu od stenica od mene i moje porodice.Zelim da se javno zahvalim za ukazano umece,pozrtvovanje i ozbiljnost u radu.Porodica Ivancevic sa Dorcola.Da nije Vas morali bismo se seliti u sred zime.

  6. Vi ste radili kod mojih roditelja u Novom Sadu pre par meseci stenice i uspešno ste rešili problem.Moje pitanje je zašto su Vaše cene toliko visoke u odnosu na ostale izvođače?Znam da je posao završen uradili ste jako kvalitetno nemam nikakvih zamerki ali zašto ste naplatili dosta skuplje od ostalih?Zar u celoj državi ne postoji neko ko to radi kao Vi ali ne samo špricanje kreveta već i pakovanje strečovanje kreveta i lepak dole na ivicama kreveta?Zar je moguće da u celoj ovoj polupismenoj državi niko ne daje garancije na stenice a ti što daju su skupi nebu pod oblake?Ne žalim datog novca lepo ste uradili rešili problem ali prijatelju 30 hiljada ste uzeli za jedan dan cela moja plata radim kao poštar.Hvala na odgovoru.

   1. Jako puno Klijenata pretpostavlja da je pojam krevetnih stenica kao pojam bubašvaba,mrava,komaraca i slično.90% Klijenata zahvaćenim stenicama u Srbiji pri prvom pozivu samo kaže“Ja imam 60 kvadrata i ima stenice koliko će to koštati“.Vama su pre nas kako su Vaši roditelji izjavili bile tri različite službe u rešavanju stenica i svakoj od njih ste dali cirka 3 do 5 hiljade dinara po dolasku BEZ IKAKVOG UČINKA.TRetmani prethodnih službi koje sto pozivali su trajali po izjavi Vaših roditelja od 5 do 10 minuta.Nikakva priča,priprema prostorija,nikakve konsultacije sa izvršiocima koji nisu te struke i koji nikakvi ddd tehnolozi ili sanitarni inženjeri.NAkon kada su Vaši roditelji uvedeli sa novim jedima po licu i dužim infekcijama na koži od stenica da je vrag odneo šalu kada ste pozvali više Vam nije bila bitna cena već samo da se to reši.Naš rad je uključivao efektivnih 9 do 10 sati u Vašem stanu pored hemijskog tretmana rađena je opcija strečovanja pvc vakumiranja kreveta,opcija silikonizacije lajsni,kreveta pre toga i opcija insekticiodnog lepka.Ako uporedimo 10 minuta prethodnih službi naplaćenih 5 hiljada dinara odnosno 40 eura i naš celodnevni rad ŠKOLOVANIH DDD TEHNOLOGA blizu deset efektivnih radnih sati u stanu od 70 kvadrata sa pet gabaritna kreveta možete sami dobiti zaključak zašto to košta toliko koliko košta.Vaši roditelji nakon našeg tretmana više nisu imali nijednog ujeda opcija strečovanja a sve što je van kreveta se uhvatilo na našem postavljenom insekticiodnom lepku.Jedna smo od retkih ako ne i jedina firma u Srbiji i na Balkanu koja daje garancije na radni učinak u regulaciji stenica.Takvi tretmani sa garancijom se izvode izuzetno kompleksno i traju dugo i uključuju angažovanje pravih sanitarnih inženjera ne amatera i prinaučenih majstora sa 5 dana radnog iskustva kao prethodne službe koje ste pozivali.I ništa nisu rešili samo su Vam novac uzeli a za reklamaciju Vam opet tražili novac da dođu.

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Dezinsekcija.net Call Now Button