Dezinsekcija žutih i crnih mrava u Beogradu i Novom Sadu primena preparata i demonstracija učinka

Mravi dezinsekcija i deratizacija u stanovima,podrumima,kuhinjama grad Beograd.

Dezinsekcija žutih sitnih i standardnih crnih mrava u Beogradu ,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.

Korišćene selektovane palete 100% biorazgradivih insekticida najnovije generacije,bez potrebe napuštanja životnih i radnih prostorija.Usluge dolaze sa pismenon 6 mesečnom garancijom na efektivni radni učinak.

 

Oznake:

6 mišljenja na „Dezinsekcija žutih i crnih mrava u Beogradu i Novom Sadu primena preparata i demonstracija učinka“

  1. Postovani, ne znam da li sam na dobroj adresi ali vas molim da mi kazete kako da se resim sitnih mrava u kuci? Ko vrsi takvo uklanjanje u Banatu i najvise zelim znati koja je cena usluge zaprasivanja najezde sitnih mrava u kuci?Mi smo stavljali one krede kucice sirce domestos sta sve nismo pokusali jutro na hlebu opet mi dolaze
    S postovanjem od Jovice Gospica iz Alibunara

    1. Imate u vezi mrava naše selektovane pakete eko box u rubrici“paketi“ na bazi 100% biograzgradivih komponenti dobijenim u laborantskim uslovima od strane ovlašćenog laboranta i sanitarnog inženjera.Cena je ista kao da ste u Beogradu počev od 1790 dinara za standardne stanove do 60m2 sa pratećom dokumentacijom i izdavanjem garatnog lista koji važi 6 meseci i besplatna stručna tehnička podrška.TRetman i preparat ujedno reguliše ne samo mrave već i bubaruse,bubašvabe,buve u manjem broju,moljce,komarce,smrdibube.

  2. meni je komsinica sa sprata ispod dala one vase preparate za mrave koji ste joj ostavili letos nakon dezinsekcije i ja sam to prskala u kuhinji i kupatilu i vise ih nema pre toga sam stavljala so,sirce,neki prasak iz poljo apoteke nema ih par dana opet se vrate.kako sam poprskala sa onim vasim sredstvom sto ste ostavili radmili komsinici vise ih nema ne vracaju se nijednog mrava nisam videla ni kuhinji ni u kupatilu ni u sobama.zelim da se zahvalim u moje ime i u ime komsinice i cele zgrade nedeljka gvozdenovica na bezanijskoj kosi za profesionalizam i ljubaznost u poslu koji imate

    1. Da uvek ostavljamo gratis preparata za razliku od drugih službi koji ništa ne ostavljaju.Gratis rezervna doza preparata je uvek potrebna u hitnim slučajevima ili ako želite regulisati stan Vaših komšija ili druge objekte Van Vašeg.HVala na ukazanom poverenju.

  3. Meni su upravo ti mravi žuti sitni ušli u svežem hlebu koji sam ostavila na stolu u kuhinji tek kupljen u pekari morala sam ga baciti deca više ne žele ništa da jedu iz kuhinje zbog tih mrava zvaću Vas ujutro za tretman ja sam na Novom Beogradu prošle nedelje sam bacila kolače sad izbacujem svež hleb zbog njih ludilo.Imate jako dobar sajt puno informacija vidi se da znate da radite.Meni je jako bitno da je to bezopasno za decu i da ne moramo da izlazimo. Gledala sam kako radite na yutub jako mi se dopada vaš pristup i način i stoga želim da vas angažujem jer imam bezgranicno poverenje u Vas rad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *