Skoči na sadržaj

Stenice u kupatilu saveti službama u rukovanju radne opreme

Slike i fotografije stenica.Radna praksa.Beograd 2018 e godine.I to u kupatilu!

Stenice pored kreveta umeju biti i svuda u stanu.Dezinsekcija stenica u Beogradu i Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji se shvata jako neozbiljno i površno.

Na izvršenju še šalju u 90% slučajeva neiskusni izvršioci obično to budu prijatelji "majstora" ili vlasnika firmi ili pak studenti preko omladinskih zadruga.

Veliki broj izvršioca u radu sa stenicama ih i prenese svojim kućama nakon tretmana u stanu i objektu Klijenata jer smatraju da je to nešto poput bubarusa,mrava ili muva,gde je potrebno samo doći isprskati i otići.

Vlasnici većine DDD službi ne daju nikakvu konciznu obuku svojim izvršiocima na terenu usled ionako jako niskih cena DDD usluga u Srbiji naspram cenama tretmana i rada visokih dnevnica koji dobijaju bez preduslova u platežnim EU državama.

Ogroman broj pravih i iskusnih DDD tehnologa u Srbiji stoga ne želi da radi ništa više Klijentima u Srbiji u vezi stenica već se skoncentriše na rad koji je 10 puta plaćeniji u državama EU.

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Epilog je da u Srbiji blizu 50% preostalih amaterskih i nedovoljno edukovanih i obučenih izvršioca u radu sa stenicama u prvih par meseci nestručnog rada prenese stenice svojim kućama i u svojim radnim automobilima.

  Na fotografijama dole naših iskusnih sanitarnih inženjera možete videti kako stenice ezgistiraju i u kupatilu ne samo u krevetima.Iskusno oko i obrazovanje naših obrazovnih sanitaraca je napravilo ove fotografije kao smernice kako treba rukovati svoju radnu opremu u stanu Klijenata zahvaćenim stenicama da li je to u gradu Beogradu,Novom Sadu,Nišu,Kragujevcu,Subotici ili bilo kom drugom mestu u Srbiji.

  Neadekvatna obuka izvršioca koji se šalju Klijentima jer Klijent uvek kao prvu firmu bira NAJEFTINIJE IZVRŠIOCE rezultuje u otkazivanju radnika da rade bilo šta sa stenicama za bilo koji novac.

  Svest o krevetim stenicama je toliko niska u Srbiji da se pretpostavlja da skoro 0,1 do 1% populacije u Srbiji već ima stenica ili će ih u narednih godina dobiti upravo od svojih slabo edukovanih prijatelja,rođaka,kolega,inficiranim vozilima javnog prevoza, zato jer ne postoji edukativna svest o ovom globano izuzetno podmukolm insektu na ovim prostorima za razliku od drugih razvijenih država sa edukovanijim stanovništvom gde se problematici stenica pristupa blagovremenom edukacijom već od osnovne škole kod dece i edukacijom upošljenika i radnog osoblja u ugostiteljskim i hotelijerskim objektima i službama javnog prevoza i pre svega turističkih radnika i turističkih agencija.

  Vremenska distanca od prvog ujeda do saznanja da imaju stenica kod stanovništva u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji može biti i do šest meseci.

  Za to vreme se putem torbi i rančeva i cegera inficira nesvesno sve od prijatelja,kolega komšija.

  Problem korisnika usluga građana zahvaćenim stenicama je takav da po saznanju da imaju stenica više meseci je nemogućnost i strah da se povere svojim rođacima i prijateljima i pitaju da li imaju ujeda i slično kako se ne bi utvrdilo da upravo od njih ali potpuno nesvesno je vektorizacija stenica krenula i iz straha da ne izgube prijatelje ili poverenje rodbine i kolega i kućne prijatelje.

  Umesto da se povere ćute i ne žele nikome da govore o problematici.

  Srbija nažolost nema nikakav edukativni oslonac u vezi sa Cimex Lectularius om a sve to kao posledicu ima vektorizaciju i širenje stenica na području jedne zgrade tako što se komšije i deca druže torbama sa kojima prenose stenice,zatim turistički radnici i sami građani koji često putuju i nemaju edukaciju da razlikuju konstantne ujede noćnih stenica od komaraca ili drugog insekata.

   

  [INSERT_ELEMENTOR id="21824"]

  Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative. Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili… Pročitaj više »Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  CEO ČLANAK...
  Uocavanje i unistavanje krevetnih stenica u Beogradu.

  Fiziologija,detaljan opis i zivot stenica

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dugorocni u najcescem broju slucajeva pogresan pristup u otkrivanju i tretmanu stenica u objektu domacina i stanara i ukucana od strane zdravstenih radnika i lekara opste prakse koji se vrlo cesto zamenjuje pogresnom dijagnozom tipa alergija od hrane ili pogresnom dijagnozom na pojavu koznih bolesti ili virusa nakon ujeda stenica na kozi pacijenata kreveta zahvacenim ovim insektom moze dovesti do ozbiljnih psiholoskih i fizioloskih poremecaja kao i padom sigurnosti u sebi,libida i izostankom na poslu… Pročitaj više »Fiziologija,detaljan opis i zivot stenica

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija stenice Beograd slike cene

  Detekcija,otkrivanje i video zapis o zivotu stenica

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Na video zapisu koje je marketing sluzba Preduzeca „Pest-Global Group“DOO Beograd i sajta“Dezinsekcija.net“ napravila u toku prethodnih dana se mogu pogledati u saradnji sa servisom“National Geographic“ i daljim autenticnim fotografijama sa terena iz mnostvo Beogradskih stanova ciji su vlasnici/zakupci dozvolili fotografisanje zarad objavljivanja ovog video zapisa kako stenice ujedaju tokom noci,kako ih uociti i kako razlikovati ujede stenica od bilo kojih drugih vrsta koznih bolesti. Video zapis je nastao kao rezultat visegodisnjeg rada i kao… Pročitaj više »Detekcija,otkrivanje i video zapis o zivotu stenica

  CEO ČLANAK...
  Stenice Krevet stan kuca hotel hostel deratizacija i dezinsekcija u Beogradu i Novom Sadu cene saveti zastita preparati unistavanje.

  Vrste stenica i saveti za dalji tretman postojecih ujeda kako kod vlasnika standardnih stanova i kuca i njihovih podstanara tako i kod vlasnika i zakupaca hotela,hostela i apartmana.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Detaljna klasifikacija svih vrsta stenica,ujeda i najnoviji slucajevi iz prakse za tekuci mesec decembar 2014-e godine. Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic .Sva prava autora clanka i materijala su zakonski zasticena. Stenice vrsta,velicina i uporedjenje tipova stenica u Evropi,Americi i Aziji. U prethodnih par nedelja pa i par meseci svedoci smo uvecanog broja poziva na ujede stenica.Kao ekstremna slucajnost zabrinjava podatak da cak i nakon par godina naseg inicijalnog clanka o stenicama lekari opste prakse… Pročitaj više »Vrste stenica i saveti za dalji tretman postojecih ujeda kako kod vlasnika standardnih stanova i kuca i njihovih podstanara tako i kod vlasnika i zakupaca hotela,hostela i apartmana.

  CEO ČLANAK...
  Stenice slike i ujedi crna fleka na trupu ukazuje na usisanu krv domacina.

  Pregled,revizija i priprema prostorija klijenata zahvacenim ujedima stenica-reportaza sa terena 2017-05

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U danasnjem osvrtu o krevetnim stenicama nakon duze pauze u objavama prikazacemo koliko je ozbiljan posao regulacije krevetnih stenica i zasto se mora poveriti specijalistickim sluzbama. Nasa terenska sluzba i iskusni tehnicki izvrsioci u saradnji sa nasim marketing i web timom i dobrovoljnim pristankom klijenta koji ima jednostavan cilj-dalju edukaciju novih klijenata zahvacenim stenicama, pri izradi dole video zapisa su pokazali kako stenice psihicki unistavaju zivot ukucana uz stalni nesavladiv stres,finansijske izdatke koji vode dotle… Pročitaj više »Pregled,revizija i priprema prostorija klijenata zahvacenim ujedima stenica-reportaza sa terena 2017-05

  CEO ČLANAK...
  Krevetne stenice u Beogradu unistavanje prevare sa kompresorom jer ucinka nema.

  Dezinsekcija stenica u Beogradu kompresorom je jedna od najvecih DDD prevara u 2018-oj godini

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U danasnjem clanku pokazacemo demonstraciju „Foggera“ odnosno „kompresora“koje prevarantske sluzbe koriste u tretmanima na pojavu krevetnih stenica u  Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Republici Srbiji i bivsim yu republikama zbog izuzetno lakog koriscenja i brzog vremena zavrsetka“tretmana“. Kompresor odnosno „Fogger“ je zabranjen u skoro svakoj drzavi Evropske Unije za koriscenje u bilo kakvim tretmanim na pojavu stenica ili ostalih insekata i parazita i njegova primena je usko ogranicena na edukovano i sertifikovano radno osoblje… Pročitaj više »Dezinsekcija stenica u Beogradu kompresorom je jedna od najvecih DDD prevara u 2018-oj godini

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija i deratizacija Beograd i Novi Sad.

  Kako se zastiti od prevara DDD firmi u Srbiji u vezi regulacija stenica i buva?

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Ovaj clanak je napisan kako bi se jos jednom skrenula paznja na pravilno ponasanje kupaca i korisnika usluga dezinsekcije i deratizacije u Srbiji ne samo za standardne insekte poput bubasvaba,mrava vec i poput onih tezih za unistavanje poput stenica,buva od macaka,buva od pasa,buva od golubova i krpelja. Pravilo u svim uredjenijim drzava Evropske Unije,USA,Kanade i ostalih pravnih drzava u svetu sto se tice regulacije stenica i buva je takvo da uvek sluzba po Zakonu o… Pročitaj više »Kako se zastiti od prevara DDD firmi u Srbiji u vezi regulacija stenica i buva?

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija Beograd,Novi Sad,Vojvodina.Dezinsekcija Beograd,Novi Sad,Vojvodina.Kvalitet izvrsenih usluga.Garancija na izvrsene usluge.Povoljne cene i prilagodljivi cenovnik usluga svakom klijentu.

  Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2016-u i tekucu 2017-u godinu

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Servisa „Dezinsekcija.net“ ovom prilikom objavljuju najnovije reference naseg rada i zadovoljnih klijenta vezanih za usluge strucne i analiticke dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije sa teritorije grada Beograda,Novoga Sada,Vojvodine i ostalih manjih mesta u Srbiji kako za tekucu 2017-u godinu tako i za 2016-u godinu. Zadovoljan klijent je besplatna reklama zauvek.Servis „Dezinsekcija.net“ posvecuju maksimalnu paznju svakom klijentu nezavisno od lokacije,zatecenog stanja ili poslovne velicine. Svi nasi dole navedeni klijenti su ujedno u velikom broju slucajeva i preporuke prethodnih… Pročitaj više »Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2016-u i tekucu 2017-u godinu

  CEO ČLANAK...
  Mladi ne samo kvalifikovani već i ne kvalifikovani ne vide sebe u Srbiji.I to malo preostale radne snage u Srbiji nakon prva zaradjene plate planira odlazak iz Srbije.U Srbiji ne postoji budućnost usavršavanja niti pak edukacije mladjih kadrova koji ma koliko želeli da nauče o poslu nemaju tržište kome to znanje prodati uzimajući kao činjenicu da jedan radnik na čišćenju ulica je istovetno plaćen kao inženjer DDD usluga ili laborant u laboratoriji gde je potrebn ogromno iskustvo i i odgovornost.Domaći poslodavci to polako i sigurno shvataju ali prekasno.Jedan kvalifikovani radnik koji nadje posla van Srbije se više NE VRAĆA U SRBIJI.

  Obaveštenje svim profesionalnim DDD službama u toku letnje i jesenje sezone u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji da cene i poštuju svoj rad i sve svoje ljudske i tehničke resurse usled nepovratne emigracije kvalifikovanih radnika u države EU i ogromnog nedostatka profilisanih kadrova svih delatnosti.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Ovaj članak je napisan nakon konsultacija sa službom komercijale ali i nakon velikih pridika naše terenske službe i ddd tehnologa na terenu kao i velikog broja izjava prevarenih Klijenata u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji. *dopunjeno izdanje za 26 juni 2020 sa najnovijim cenama rada od 50 hiljada dinara samo za radnike u kiosku,ne strucne poslove.,kiosk=50 hiljada dinara plate.. Nakon dvomesečne blokade države i građana izazvanim Covid 19 virusom primećuje se ogroman broj prevarenih… Pročitaj više »Obaveštenje svim profesionalnim DDD službama u toku letnje i jesenje sezone u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji da cene i poštuju svoj rad i sve svoje ljudske i tehničke resurse usled nepovratne emigracije kvalifikovanih radnika u države EU i ogromnog nedostatka profilisanih kadrova svih delatnosti.

  CEO ČLANAK...
  Pristup u regulaciji stenica od strane naših selektovanih i sertifikovanih DDD tehnologa i daljih podizvođača.Kontrola kvaliteta rada je primarni postulat našeg rada i po tom pitanju smo jedna od najzapaženijih firmi u Beogradu,ostalim mestima u Srbiji i kod naših ljudi na privremenom radu u inostranstvu.Na fotografiji gore pristup analitičkoj dezinsekciji stenica u Novom Sadu 2017 e godine.

  Dezinsekcija stenica u Beogradu i Novom Sadu priprema tretman slike ujeda dokaz efektivnosti i garancija izvršenog posla

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dezinsekcija stenica u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Upoznajte se sa najnovijim pristupom u regulaciji stenica i trajnom zaštitom od novih ujeda.Pogledajte kako izgledaju ujedi i sam tretman u regulaciji krevetnih stenica. Posao regulacije i dezinsekcije krevetnih stenica je jedan od najzahtevnijih u praksi svake profesionalne službe za deratizacijom i dezinsekcijom.Ogroman broj lakovernih i nepućenih Klijenata stoga vrlo lako postaju žrtve Internet DDD prevaranata. Problematika i 100% regulacija ovih izuzetno ekstremno podmuklih insekata se… Pročitaj više »Dezinsekcija stenica u Beogradu i Novom Sadu priprema tretman slike ujeda dokaz efektivnosti i garancija izvršenog posla

  CEO ČLANAK...
  Oznake:

  11 mišljenja na „Stenice u kupatilu saveti službama u rukovanju radne opreme“

  1. Извините молим Вас. Из Суботице случај, прскали смо стенице крајем децембра нека локална служба је била врло аматерски урадјено.Све је онако како сте описали да их нема недељу дана и опет крену уједи.Не бих више ништа са локалцима да имам и да ми опет прскају јер су прошлог пута све усмрдели њиховим отровима пет дана се није могло ући у кући морали смо код рођака спавати и убеђјују нас да је све завршено и оет нам траже 15 хиљада да испрскају другог пута ми тај новац немамо и не желимо да им дамо јер ништа нису урадили ни првог пута.Чешљала сам мало више на Интернету и схватила да то је то велики проблем када се унесе у кући.

   Пошто од тада са посттрауматским страхом све гледам и дезинфикујем, нажалост нашла сам пар трагова јуче и Данас. Мењала Сам постељину недељно и све усисавала. Е сад да ли је нешто преживело Или је неко други донео, не знам. Највише ми је због деце да их заштитим јер њих највише и једу синоћ опет два уједа на нози.Схватила сам да чим има нових уједа опет мора да се прска и да се зову буба шинтери ништа није завршено јер ће након уједа репродуковати и избациће нова јајашца. Сада већ не знам како да их победимо. Да ми је неко причао не бих му веровала ста та буба ради.Хаос тотални.Нити једем нити спавам у сред ноћи држим упаљену лампу да бих сачекала.Не излазе на лампи само у тоталном мраку.

   Шаљем Вам пар слика на Вашем емаилу па да ми кажете.Је ли имате некога овде у Суботици?

   Хвала унапред
   Јована

   1. Videli smo fotografije oprostite na kasnjenju u odgovoru usled prevelikog broja email ova pre Vaseg.Neko od kolega biologa ce Vam predloziti dalja resenja i opcije sto se tice Subotice.Sto se tice Subotice neko bi morao dolaziti iz Novoga Sada to je skuplja opcija ili da se posalju laborantski rucno pravljeni paketi nasih laboranata u borbi protiv stenica takozvani SBOX mozete videti detalje u sekciji „Paketi“.
    SBOX paket smanjuje i do 90% cene usluga i dolaska van Novoga Sada a sadrzi u sebi sve rekvizite,hemijsku formulu i aparaturu sa kojom radimo.Na paket izdajemo 100% garanciju ako sledite upustva prskanja rolovanja pvc strec folijama i postavka lepka obavezno na kraju na nogicama kreveta ili ivicama kreveta preko urolovanog kreveta.
    Sto se tice stenica morate znati da njih jedino pokrece ugljen dioksid coveka prilikom sna.Mozete dezurati cak i sa ugasenim svetlima nece krenuti prema Vama dok ne osete promenu ugljen dioksida u izdisaju coveka a to se desava samo u fazi sna.
    Imaju taj evolutivni genetski senzor da tacno registruju coveka da li je to dete ili starija osoba u fazi sna.
    Radi se o vrlo neshvacenom insektu na ovim prostorima.
    90% ljudi koji zovu sa ovih prostora samo pita“Da se to isprska ali da to BUDE SA GARANCIJOM“.
    Ne shvataju da je stenica insekat u evoluciji i pre bubasvaba.Nauka jos nije napravila simulator ljudskih bronhija prilikom izdisaja da taj“simulator rada ljudskih bronhija u fazi sna“postavimo i da one izadju.
    Zbog toga jer se sve desava u fazi sna i zbog toga jer ih ih jedino sadrzaj ugljen dioksida iz bronhija u fazi sna izvlaci spadaju u red jednih od najtezih za permanentno unistavanje.

    Profesionalna DDD sluzba u startu ce reci da na stenice ne izdaje nikakvu garanciju i da se svaki dolazak naplacuje kako bi se zastitila u samom startu od novih recidiva.Prevaranti i amateri ce reci da ima garancija za bilo koju cenu da se dogovorite.

    Usko profesionalna sluzba ce dati garanciju jedino pod uslovom da se vidi prvo objekat o cemu se radi.U praksi oduzimanjem kiseonika u 100% vakumiranom ustrecovanom krevetu i primena TRL metode moze biti 100% uspesna.

    Sve ostalo sto procitate na Internetu ne moze biti 100% sigurno dok ne prodje period sitosti 12 dana kod odraslih stenica i plus 20 dana perioda „sazrevanja“bebica stenica nakon cega dobijaju senzor za coveka u fazi sna.
    Usisavanje pomaze ali nije 100% oducujuce.
    Ogroman broj Klijenata zapacenim stenicama u Vojvodini i Srbiji je misljenja da je dovoljno jednom isprskati jakim preparatima i problem ce biti resen.Ne i ne i ne.
    Problem stenica se jedino resava TRL metodom(*Tretman,Rolovanje,Lepak) i svakodnevnim konsultacijama sa sluzbom koja ce Vas voditi kroz postupak od pocetka do kraja.Ne pomaze dezuranje tokom noci JER STENICA IMA PERIOD SITOSTI KOJI PO GENERACIJU UME BITI I DO 12 dana.
    Oduzimanje kiseonika u 100% urolovanom krevetu nakon hemijskog tretmana i lepak na nogicama kreveta je jedina garancija rada.
    Tako urolovan krevet mora ostati urolovan barem 25 do 27 dana racunajuci i vreme sazrevanja nimfi stenica.Nakon 27 dana odspavanih u krevetu ali ne samo u tom jednom vec u svim sobama bez ujeda smatra se da je postupak zavrsen.
    Osoba koja je najvise izujedana provela bez ujeda 25 odspavanih dana u svim sobama smatra se da je postupak zavrsen.
    Ne izbacivati krevete jer time tehnicki i medicinski samo sebe dovodite u finansijski gubitak.Sta god da je van kreveta uci ce u novom krevetu usisace vam krv i vratiti se u svom skrovistu van novog kreveta.I onda sa novim ujedima nakon ubacivanja novog kreveta shvatite da ste bespotrebno dali novac.
    I na izbacivanju starog i na kupovini novog kreveta.Umesto da se pristupi TRL metodi 99% Klijenata na ovim prostorima izbaci krevete po „savetu strucnjaka“ i nakon saznanja da su dali bespotrebnih 500 ili 1000 eura na nove krevete tek onda nas zovu za konsultacije i primenu svih koraka i mera.Pre toga im je sve skupo koju god cenu da im kazete.Nakon par nedelja i par meseci shvate sta je stenica i zovu za edukativni razgovor i edukativne konsultacije vise im nije problem nikakva cena jer znaju da ili ce to resiti profesionalno jednom zauvek ili ce morati zvati sluzbu za selidbu i traziti privatan smestaj na 6 ili 12 meseci dok stenice ne uginu u tom periodu bez hrane i bez domacina.

    Ni u jednoj drugoj drzavi Evrope se problem stenica ne shvata tako amaterski kao u Srbiji.Nemoguce je objasniti narodu na ovim prostorima da stenica zahteva izuzetno ozbiljan pristup i da lica koja to rade moraju biti sanitarne,bioloske i medicinske struke.To ne moze da Vam radi osoba preko omladinskih zadruga ili prijatelj prinaucenog vlasnika.
    Tu imamo jos jedan problem.Problem ljudskih resursa.Nemoguce je takoreci naci vise iskusne i diplomirane obrazovane biologe i medicinare sa iskustvom u radu sa stenicama osim Novoga Sada,Beograd,Nisa eventualno Kragujevca.Svi otisli preko.Oni koji znaju da rade svoj posao.Sarlatana i amatera i „majstora“ sa kupljenim diplomam koliko hocete.Ali ucinka nema.Kao u Vasem slucaju.Ili cete to resiti ozbiljno ili cete ziveti sa time.Trece je selidba iz stana i kuce.I opet iseljenje ne moze biti garancija jer mogucnost da ih prenesete sa stvarima je jako velika i u novom objektu govoreci iz radne prakse Klijenata koji su se iseljavali iz stana jer su u samom startu sve to neozbiljno shvatali.

  2. Beograd u smogu i stenicama

   Znači sad sa ultra zagađenim vazduhom dolazim do konstatacije da će nas i stenice jesti i da ih svako može zahvatiti.Pa mi nismo država.Mi smo rupa od države.To je Zavod za javno zdravlje radio svojevremeno pre 20 godina.Sad kad ih pozovete isključen telefon ako im dođete na vratima nalickana gospođa sa frizurom od 500 eura kaže da nemaju ljude više da će da upiše u svesci to što sam došao da mi se prskaju stenice ali ne zna kada može uopste poslati nekoga na teren jer nemaju ljude vise na terenu.
   Svakog dana sve vise tonemo.

  3. komsija sa nepostojeceg sprata

   Sad smo postali lideri regiona i Evrope i u stenicama.Nema sta da nema u srbiji samo ljudi nece imati stenice ce nam biti glasaci na izborima zlo od drzave u cemu zivimo niko nije odgovoran a svi primaju platu koga god pozoves od drzavnih sluzbi njih 150 u zgradi niko ne zna nista a svi primaju 1000 eura plate za sedenje na stolici i igranje igrica na telefonu

  4. Verujte mi i Svedska i Danska su ih prepune tih stjenica neko bi rekao da ih ne moze ovde biti ima tekako to je veliki problem i za stanare i za stanodavce muka ziva najcesci odgovor koji ovde dobijate od sluzbi za deratizaciju kada im postavite pitanje uspesnosti tretmana to je „iselite se“.Samo to kazu ne zele da spominju nikavu garanciju i odbijaju bilo kakve odgovore u vezi garancije bivsa zena ovde u Malme gde smo ziveli pa njena majka je to imala par meseci na kraju se bivsa tasta preselila kod nas kako bi se spasila od tih gamadi sajt Vam je super jako ste detaljni prevedite to na svedskom i danskom jeziku i imacete jako puno klijenata ovde u SE i DK

  5. mene su te krvopije stenice u zatvoru izujedale prosle godine i to samo mene su jele od nas cetvoro u sobi trazio sam da dodje sluzba za deratizaciju nisu mi dali kada sam im zapretio da cu se obratiti medijima pozvali su neke sto prskaju ali to nije dalo durogorocnog efekta nakon nedelju dana opet grizu na kraju su nas izmestili u drugom paviljonu to kad krene da svrbi bolje da vas bokser udara po glavi nego da se zezate sa time i da trpite ujede a najgore od svega sto nista ne vidi se ne mogu ih naci gde su tako da znate zatvori u srbiji su prepuni njih ali prepuni

  6. Ја сам у Санкт Петерсбургу у Русији тренутно спавам туристички ту у једном хостелу и пробудио сам се за wc и видим ове ђаволе испод кревета.Једна ме је чини ме ујела за ногу осећам јак свраб не могу да спавам колико потерује на чешање шест пута горе од комараца.Људи помагајте шта да радим звао сам Ваше телефоне нико се не јавља ови у рецепцији исто нема никога.Сигуран сам да су стенице идентично изгледају на Вашим фотографијама.Испод кревета има оних црних тачкица.Морам до апотеке нешто за болове и свраб да купим много ме сврби не могу да спавам.Ово није нормално колико сврби и боли уједно дође ми да ударим главом о зид од болова

   1. Videti kreme na bazi synopena sa aktivnom materijom hloropiramin i slicne antihistamine jakog dejstva u lokalnoj upotrebi in vitro.Dosta pomaze i hidrokortizon.

  7. ovde u Zapadnoj Norveskoj se to zove veggedyr te stenice i neretko se to placa 50 hiljada norveskih kruna oko 5 hilljada eura za prvih 100 kvadrata.I sto je najgore cekas majstore mesec dana da dodju jer ih nema dovoljno tacnije nema ih uopste ne postoje ovde u Bergenu i ako nekoga nadjes to je pola sata posla a naplacuju 20 hiljada NOKa ima majstora u Oslu ali ne dolaze na Zapad Norveske kazu da im se ne isplati i to je ovde jako skupo svu ustedjevinu ljudi daju za te bubice.Dodjite ovde u Zapadnoj Norveskoj pomoci cu Vam da zaradite brdo para jedan Bugarin ovde je to radio covek ne zna sta ce od para.Za dva dana uzme jednu prosecnu norvesku platu na tim stenicama veggedyr ima.

  8. nashao sam vas sajt u vezi stenica po preporuci jednog prijatelja sa društvenih mreza i instagrama,imamo ujeda svakog dana,problem nalazim se i živim u finskoj i imam vrlo negativnih iskustava sa lokalmim firmama i deratizacijom sa njihove strane ovo je skandinavija em cekaš da ti dodju i kad dodju to ne bude ispod 1500 eura običan tretman prskalicama tražio sam i toplotni tretman kažu da to košta 2800 eura ovde su tretmani i uopšte firme za stenice bezobrazno skupe i opet ne daju nikakve garancije šta god primenjivali od metoda i rada i preparata,i kažu opet se plaća naredni tretman.ukupno su mi prskali četiri puta sa nekim popustima sam ja i supruga platili blizu 4 hiljada eura.molim vas koje je trajno rešenje za ove zloćudne i dosadne bube?platio bih put da dodjete i smeštaj nije problem stan je od supruge koji smo platili odnosno dobili od firme gde radimo do 2021 e godine i ne možemo se iseljavati.svaku firmu ovde koju smo pitali za garanciju kaže da na stenice nema garancije ili da se opet plati peti dolazak po redu ili da ogranizujemo selidbu.mi želimo da živimo u ovom stanu gde smo stanovi se jako tesko nalaze ovde u finskoj i želimo da Vam platimo koliko treba da dodjete i da nas spasite ovih napasti.poslao sam vam pitanje na formular ali se niko ne javlja pa reko ovim putem da se obratim javno.hvala.

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Dezinsekcija.net Call Now Button