Skoči na sadržaj

Dezinsekcija bubašvaba i bubarusa u ugradnim kuhinjama

Dezinsekcija i 100% uništavanje bubarusa u teško dostupnim kuhinjama bez potrebe izlaska iz prostorija ili izbacivanja elemenata.Demonstracija kvaliteta našeg rada u permanentnoj regulaciji kuhinjskih bubašvaba i bubarusa u Beogradskim i Novosadskim stanovima,kućama,lokalima i zgrada.Sertifikovni preparati i radno osoblje.Izdajemo garantni list i gotovinski račun.

Dokaz kvaliteta našeg rada i našeg učinka.Beogradski Klijenti apoteke,restorani i stanovi zahvaćeni dosadnim bubarusima u ugradnim kuhinjama.Detaljan prikaz regulacije svih vrsta buba u kuhinjskim aparatima bez potrebe pomeranja,otvaranja ili izbacivanja ili pak napuštanja prostorija.Efektivnost se sastoji od namenski laborantski dobijenog ddd gela na bazi zatrovane vanile koje bubaruse i bubašvabe tokom noći konzumiraju i dolazi do 100% uginuća.100% eko metoda sa ostavkom garantnog lista i izvršenjem od strane iskusnih starijih sertifikovanih sanitarnih inžnjera,biologa i ddd tehnologa.

Svaki Klijent i korisnik naših usluga dobija garantni list i gotovinski računa izvršene usluge.

Proverite zašto nam je 9000+ Klijenata do sada poklonilo poverenje u permanentnoj regulaciji bubarusa,bubašvaba,mrava,smrdibuba,komaraca,moljaca i ostalih insekata od 2009 e godine do danas.

Dezinsekcija bubasvaba i bubarusa u Beogradu,Novom Sadu i Srbiji.Ucinak naših preparata.Bezopasni preparati.Detaljno doziranje gde se bubasvabe nalaze iza kuhinjskih elemenata,sudopere,ormana,kupatilo,kreveti.Učinak već u prvih 60 minuta po doziranju.Sve je bezopasno po ukućane.
Dezinsekcija bubarusa u Beogradu i Novom Sadu 100 % eko gelom autorski video zapisi reportaža 003
Postanite pretplatnik našeg youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima

Regulacija bubarusa i bubašvaba zahteva usko specijalizovane stručnjake sastavljene od sanitarnih inženjera,biologa i ddd tehnologa u 100% rešavanju problema.Ogroman broj jajašca bubarusa i bubašvaba je duboko zavučen u električnim uređajima jer telo im najnormalnije provodi struju i 220 v.Koliko god se trudili brisati,čistiti i održavati higijenu kuhinje,stana,kuće i lokala bubaruse opet nakon par dana izlaze jer se završava inkubacioni period jajašca u ostavljim nedostpunim štampanim pločama i svim emiterima toplote u kuhinji.Bubaruse se regulišu anerobnim prskanjem preparatima ne samo kontaktnog već i produženog dejstva i opcija gela na bazi zatrovane vanile koji novoizlegle bubašvaba i bubaruse jedu nakon izlaska iz električnih uređaja.Svaki pokušaj da čekate tokom noći i da ih "nadmudrite" završiće se jutarnjom konstatacijom da ste samo gubili vremena.

Preparati za bubašvabe se razvrstavaju prema svojoj jačini delovanja,aktivnim komponentama i neškodljivosti ujedno po ukučane.Kombinacija jeftinih sprejeva i kuglica iz obližnjih prodavnica uvek ima samo kraktoročnog ali ne i dugotrajnog učinka.Preparati moraju biti efektivni i uvek miksovani više u jednom.To je posao sanitarnog inženjera i spada u domen organske hemije i biologije.

Radimo grad Beograd svih 17 Beogradskih opština:

Čukarica
Novi Beograd
Palilula
Rakovica
Savski venac
Stari grad
Voždovac
Vračar
Zemun
Zvezdara
Barajevo
Grocka
Lazarevac
Mladenovac
Obrenovac
Sopot
Surčin

Radimo grad Novi Sad sa bližom i daljom okolinom:

Futog 
Veternik
Begeč
Kisač
Rumenka
Stepanovićevo
Kać
Čenej
Budisava
Kovilj
Petrovaradin
Sremska Kamenica
Bukovac
Ledinci
Stari Ledinci

OStala mesta u Srbiji:

-Po dogovoru ili šaljemo kompletan set box preparata sa kojima smo radiliu demo video zapisu.

Sigurnost uloženog novca:

-Šaljemo selektovano edukovano i dokazano radno osoblje.Ne radimo sa kvazi majstorima i pseudo stručnjacima.Svaki naš saradnik je dokazan na poslovima sanitarnog inženjeringa i 100% regulaciji bubašvaba i bubarusa sa minimum 5+ godina radnog iskustva

-Ostavljamo gratis preparata i gratis prskalicu tako da ukućani mogu uvek doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

-Radimo 3 u 1 tretmane:

  • Prskanje
  • Gel
  • Granulice

Izdajemo garantni list koji kaže i po utrošku preparata ako se bilo šta dalje pojavljuje imate besplatnu dostavu preparata ili besplatan još jedan dolazak u ceni u narednih šest meseci od dana tretmana.

  • -Ostavljamo tehničko upotrebni list korišćenih preparata sa potpisom i validacijom ddd tehnologa,sanitarnog inženjera i biologa.

Cena ponavljamo to hiljadu puta Vama kao Klijentu apsolutno ništa ne znači ako se bube nakon 3 dana opet vrate vi pozivate"majstore" i "majstori" kažu " da se svaki dolazak naplaćuje".

Radeći sa nama dobijate 6 meseci pune iskrene bezuslovne garancije sa minimum 2 dolaska u ceni ili uvek besplatna dostava preparata u trajanju 6 mesečne garancije za grad Beograd i grad Novi Sad.

Ako naručujete preparate od nas u vidu paketa svi naši paketi takođe dolaze sa 6 mesečnom garancijom.

Cena regulacije bubašvaba je cirka 15-20 eura za manje stanove i 20 do 30 eura za veće stanove u užem ili širem centru grada.

Lokali se tarifiraju 50% preko cene stanova zbog svoje kompleksnosti i detaljnosti izvođenja i neretko to bude noćna smena kada lokali zatvaraju.

 

Za razliku od drugih službi koji šalju ne edukovano i bez ikakvog radnog iskustva i dodirnih tačaka sa biologijom i hemijom radnog osoblja mi radimo isključivo sa proverenih i selektovanim radnim osobljem.

Ne šaljemo prinaučeno radno osoblje uposleno po najnižoj ceni rada kako bi dobili u finalnom profitu što za rezultat ima jako površan i totalno amaterski učinak od strane drugih "jeftinih" službi.

Sarađujući sa nama dobijate uvek par litara preparata i besplatnu prskalicu tako da ukućani uvek mogu doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

Izdajemo garantni list.

Svi naši preparati pored bubašvaba regulišu Vam i mrave,komarce,muve,smrdibube,moljce,buve od pasa i mačaka i tako dalje.

Za razliku od drugih službi koji rade sa formulom najeftinijeg preparata jedne vrste mi uvek radimo sa koktelom više skupljih i odabranih preparata koji imaju jako produženog dejstva,bezopasni su za ukućane i regulišu sve ostale forme insekata pored bubašvaba.

Radimo opciju i prskanja i gela i granulica.Dakle 3 u 1.

 

Oznake:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dezinsekcija.net Call Now Button