Skoči na sadržaj

Dezinsekcija žutih kuhinjskih bubašvaba-bubarusa u Beogradu primer 100% efektivnosti našeg rada i preparata reportaža 001

Dezinsekcija bubasvaba i bubarusa u Beogradu,Novom Sadu i Srbiji.Ucinak naših preparata.Bezopasni preparati.Detaljno doziranje gde se bubasvabe nalaze iza kuhinjskih elemenata,sudopere,ormana,kupatilo,kreveti.Učinak već u prvih 60 minuta po doziranju.Sve je bezopasno po ukućane.

Dokaz kvaliteta našeg rada i našeg učinka.Klijent sa Novog Beograda,Detaljna i bezopasna dezinsekcija bubarusa u kuhinji bez potrebe napuštanja prostorija.Klijent je u susednoj sobi i gleda TV dok se bezopasni tretman izvodi sa naše strane.Video reportaža prikazuje detaljnost i odgovornost naših ddd tehnologa i sanitarnih inženjera u radu i šta je sve potrebno uraditi kako bi se uporne i rezistentne bubaruse regulisale.

Svaki Klijent i korisnik naših usluga dobija garantni list i gotovinski računa izvršene usluge.

Proverite zašto nam je 9000+ Klijenata do sada poklonilo poverenje u permanentnoj regulaciji bubarusa,bubašvaba,mrava,smrdibuba,komaraca,moljaca i ostalih insekata od 2009 e godine do danas.

Dezinsekcija bubasvaba i bubarusa u Beogradu,Novom Sadu i Srbiji.Ucinak naših preparata.Bezopasni preparati.Detaljno doziranje gde se bubasvabe nalaze iza kuhinjskih elemenata,sudopere,ormana,kupatilo,kreveti.Učinak već u prvih 60 minuta po doziranju.Sve je bezopasno po ukućane.
Dezinsekcija bubarusa u Beogradu autorski video zapisi
Postanite pretplatnik našeg youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima

Regulacija bubarusa i bubašvaba zahteva usko specijalizovane stručnjake sastavljene od sanitarnih inženjera,biologa i ddd tehnologa u 100% rešavanju problema.

Ogroman broj jajašca bubarusa i bubašvaba je duboko zavučen u električnim uređajima jer telo im najnormalnije provodi struju i 220 v.Koliko god se trudili brisati,čistiti i održavati higijenu kuhinje,stana,kuće i lokala bubaruse opet nakon par dana izlaze jer se završava inkubacioni period jajašca.

Svaki pokušaj da čekate tokom noći i da ih "nadmudrite" završiće se jutarnjom konstatacijom da ste samo gubili vremena. i konstatacijom da ste samo bespotrebno pomerali kuhinjske elemente i bespotrebno čistili.

Bubaruse u kuhinji i bubašvabe se regulišu oralnim laborantski dobijenim gelovima,hemijskom emulzijom i eko granulicama.

Preparati za bubašvabe moraju imati produženog dejstva da bi bili 100% efektivni.Korišćenje marketingških brendova poput raid ili bubomora i sličnih daje samo privremeni učinak ne i stalni.Ogroman broj bubarusa i bubašvaba preživi vešto sakriven u elektro instalacijama,električnim aparatima.

Radimo grad Beograd svih 17 Beogradskih opština:

Čukarica
Novi Beograd
Palilula
Rakovica
Savski venac
Stari grad
Voždovac
Vračar
Zemun
Zvezdara
Barajevo
Grocka
Lazarevac
Mladenovac
Obrenovac
Sopot
Surčin

Radimo grad Novi Sad sa bližom i daljom okolinom:

Futog 
Veternik
Begeč
Kisač
Rumenka
Stepanovićevo
Kać
Čenej
Budisava
Kovilj
Petrovaradin
Sremska Kamenica
Bukovac
Ledinci
Stari Ledinci

OStala mesta u Srbiji:

-Po dogovoru ili šaljemo kompletan set box preparata sa kojima smo radiliu demo video zapisu.

Sigurnost uloženog novca:

-Šaljemo selektovano edukovano i dokazano radno osoblje.Ne radimo sa kvazi majstorima i pseudo stručnjacima.Svaki naš saradnik je dokazan na poslovima sanitarnog inženjeringa i 100% regulaciji bubašvaba i bubarusa sa minimum 5+ godina radnog iskustva

-Ostavljamo gratis preparata i gratis prskalicu tako da ukućani mogu uvek doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

-Radimo 3 u 1 tretmane:

  • Prskanje
  • Gel
  • Granulice

Izdajemo garantni list koji kaže i po utrošku preparata ako se bilo šta dalje pojavljuje imate besplatnu dostavu preparata ili besplatan još jedan dolazak u ceni u narednih šest meseci od dana tretmana.

  • -Ostavljamo tehničko upotrebni list korišćenih preparata sa potpisom i validacijom ddd tehnologa,sanitarnog inženjera i biologa.

Cena zavisi od iskustva majstora,želje majstora da Vam pomogne,odgovornosti DDD firme koja izvodi tretman i aplikacija svih tri vidova preparata hemijske emulzije,eko gela i eko granulica.

Cena generalno je od 15 do 20 eura za manje stanove i od 20 do 30 eura za veće stanove u užem i širem centru grada sa izdavanjem garantnog lista i preparata u rezervi.

Cena uključuje i miks preparata koji pored bubašvaba i bubarusa reguliše i mrave,komarce,muve,smrdibube,moljce,buve od pas i mačaka,krpelje i tako dalje.

Pozivajući profesionalnu DDD službu dobijate u ceni stručne odgovorne i detaljne radnike koji će posao regulacije bubašvaba i bubarusa uraditi od početka do kraja najsavremenijim preparatima,pripremiti prostoriju,profesionalni ddd inženjer profesionalne ddd službe će Vas voditi kroz projekat od početka do kraja i izdaće svu potrebnu dokumentaciju nakon završenog posla.

Cena regulacije bubašvaba i bubarusa u lokalima je cirka od 30 do 50 eura za manje lokale i od 50 do 70 eura za veće lokale.Veliki broj lokala mora da se radi po završetku radnog vremena a do bude neretko i nakon 22,23 ili 24 sata u toku noći.Regulacija bubarusa i bubašvaba u lokalima je iscrpan i stresan posao za čiji radni učinak je potreban ogroman trud pravih ddd profesionalaca ne amatera i pseudo majstora koji će za 5 minuta isprsati i otići.

Za razliku od drugih službi koji šalju ne edukovano i bez ikakvog radnog iskustva i dodirnih tačaka sa biologijom i hemijom radnog osoblja mi radimo isključivo sa proverenih i selektovanim radnim osobljem.

Ne šaljemo prinaučeno radno osoblje uposleno po najnižoj ceni rada kako bi dobili u finalnom profitu što za rezultat ima jako površan i totalno amaterski učinak od strane drugih "jeftinih" službi.

Sarađujući sa nama dobijate uvek par litara preparata i besplatnu prskalicu tako da ukućani uvek mogu doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

Izdajemo garantni list.

Svi naši preparati pored bubašvaba regulišu Vam i mrave,komarce,muve,smrdibube,moljce,buve od pasa i mačaka i tako dalje.

Za razliku od drugih službi koji rade sa formulom najeftinijeg preparata jedne vrste mi uvek radimo sa koktelom više skupljih i odabranih preparata koji imaju jako produženog dejstva,bezopasni su za ukućane i regulišu sve ostale forme insekata pored bubašvaba.

Radimo opciju i prskanja i gela i granulica.Dakle 3 u 1.

Oznake:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dezinsekcija.net Call Now Button