Skoči na sadržaj

Dezinsekcija bubašvaba i bubarusa gelom radna praksa Beograd 2020 kvalitet našeg rada i radni učinak naših ddd tehnologa na terenu.

Dezinsekcija i 100% regulacija bubašvaba i bubarusa u kuhinji eko gelom kod električnih aparata gde ne nemouća demontaža ili otvaranje.PRimer Klijenta iz Beograda 2020 e godine.Preparati s na bazi zatrovane vanilice potpuno bezopasni po ukućane i u vazduhu.Izdajemo garantni listi gotovinski račun.

Dokaz kvaliteta našeg rada i našeg učinka.Klijent sa Beogradskog naselja Labudovo Brdo/Rakovica nakon više bezuspešnih pozivanja ostalih amaterskih službi koji su samo uzeli novac bez ikakvog biološkog učinka.Detaljna i bezopasna dezinsekcija bubarusa u kuhinji bez potrebe napuštanja prostorija.Video reportaža uživo sa našim sugrađanima zahvaćenim bubarusima i bubašvabama u stanovima ilustrije i pokazuje svu ozbiljnost našeg rada.Ujedno je opomena svim stanarima zahvaćenim bubarusima da nam je se jave jer se radi o vrlo brzo reprodukujućem vrsti insekata čija efektivnost zavisi i od vremena uočavanja i vremena regulacije.

Svaki Klijent i korisnik naših usluga dobija garantni list i gotovinski računa izvršene usluge.

Proverite zašto nam je 9000+ Klijenata do sada poklonilo poverenje u permanentnoj regulaciji bubarusa,bubašvaba,mrava,smrdibuba,komaraca,moljaca i ostalih insekata od 2009 e godine do danas.

Dezinsekcija i 100% regulacija bubašvaba i bubarusa u kuhinji eko gelom kod električnih aparata gde ne nemouća demontaža ili otvaranje.PRimer Klijenta iz Beograda 2020 e godine.Preparati s na bazi zatrovane vanilice potpuno bezopasni po ukućane i u vazduhu.Izdajemo garantni listi gotovinski račun.
Dezinsekcija bubarusa u Beogradu autorski video zapisi reportaža 001
Postanite pretplatnik našeg youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima

Bubaruse(blatella germanica lat) se obično nalazi u zatvorenim izvorima topolote i električnim instalacijama i elektro elementima poput gornjeg dela sudo mašine mašine za pranje posuđa,protočnog bojlera,zadnje strane šporeta,zadnje strane frižidera.KAsnije se prošire po celom stanu.Jurnjava za njima i fizičko ubijanje ne pomaže.Dok ih ubijete ubijene pre toga su opet ostavile jajašćca takozvane ooteke u eletrkičnim aparatima i vidite ih opet nakon 3-4 dana kako izlaze iz sudo mašine,kuhinjskih elemenata,kade,bojlera...

Preparate za bubašvabe i bubaruse delimo na kontaktne,preparate na bazi prožuenog dejstva,digestivne i hemijske.Kombinacija svih ovih preparata deluje na bubašvabe,nikada pojedinačno.

Radimo grad Beograd svih 17 Beogradskih opština:

Čukarica
Novi Beograd
Palilula
Rakovica
Savski venac
Stari grad
Voždovac
Vračar
Zemun
Zvezdara
Barajevo
Grocka
Lazarevac
Mladenovac
Obrenovac
Sopot
Surčin

Radimo grad Novi Sad sa bližom i daljom okolinom:

Futog 
Veternik
Begeč
Kisač
Rumenka
Stepanovićevo
Kać
Čenej
Budisava
Kovilj
Petrovaradin
Sremska Kamenica
Bukovac
Ledinci
Stari Ledinci

OStala mesta u Srbiji:

-Po dogovoru ili šaljemo kompletan set box preparata sa kojima smo radiliu demo video zapisu.

Sigurnost uloženog novca:

-Šaljemo selektovano edukovano i dokazano radno osoblje.Ne radimo sa kvazi majstorima i pseudo stručnjacima.Svaki naš saradnik je dokazan na poslovima sanitarnog inženjeringa i 100% regulaciji bubašvaba i bubarusa sa minimum 5+ godina radnog iskustva

-Ostavljamo gratis preparata i gratis prskalicu tako da ukućani mogu uvek doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

-Radimo 3 u 1 tretmane:

  • Prskanje
  • Gel
  • Granulice

Izdajemo garantni list koji kaže i po utrošku preparata ako se bilo šta dalje pojavljuje imate besplatnu dostavu preparata ili besplatan još jedan dolazak u ceni u narednih šest meseci od dana tretmana.

  • -Ostavljamo tehničko upotrebni list korišćenih preparata sa potpisom i validacijom ddd tehnologa,sanitarnog inženjera i biologa.

Cena regulacije bubašvaba je cirka 15-20 eura za manje stanove i 20 do 30 eura za veće stanove u užem ili širem centru grada.

Lokali se tarifiraju 50% preko cene stanova zbog svoje kompleksnosti i detaljnosti izvođenja i neretko to bude noćna smena kada lokali zatvaraju.

Cene su zavisne od iskustva izvršioca,rešenosti majstori da uradi posao do kraja i korišćenjem svih tri vrsta preparata hemijske emulzije,granulica i gela.

Sarađujući sa nama dobijate uvek par litara preparata i besplatnu prskalicu tako da ukućani uvek mogu doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

Izdajemo garantni list.

Svi naši preparati pored bubašvaba regulišu Vam i mrave,komarce,muve,smrdibube,moljce,buve od pasa i mačaka i tako dalje.

Za razliku od drugih službi koji rade sa formulom najeftinijeg preparata jedne vrste mi uvek radimo sa koktelom više skupljih i odabranih preparata koji imaju jako produženog dejstva,bezopasni su za ukućane i regulišu sve ostale forme insekata pored bubašvaba.

Radimo opciju i prskanja i gela i granulica.Dakle 3 u 1.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dezinsekcija.net Call Now Button