Skoči na sadržaj

Dezinsekcija crnih bubasvaba u Beogradu i Novom Sadu reportaza 01

Dezinsekcija i deratizacija bubasvaba u kucama,stanovima i lokalima sa pismenom 6-mesecnom garancijom za grad Beograd i grad Novi Sad.

Regulacija kanalizacionih crnih bubasvaba(Blatella Orientalis) se mora poveriti usko specijalizovanoj i edukovanoj sluzbi za takav vid delatnosti.

Usko specijalizovana sluzba brine o zdravlju ukucana tako da uvek koristi i radi sa sertifikovanim preparatima uz stalni monitoring laboranata i epidemiologa a sa druge strane korisceni preparati dobijeni u laboratoriji imaju ciljno produzeno dejstvo i stalnu zastitu od ulaska novih jedinki insekata u domove,stanove i lokale Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.

Pojam crnih velikih gabaritnih kanalizacionih bubasvaba je jako interpolabiran sa nastanjivanjem golubova na tavanu koji ostavljaju izmet ziveci na napustenim tavanima ili terasama ili pak klima uredjajima.Sto je uocena crna bubasvaba veca i deblja u tezini vece je i prisustvo hrane odnosno asocira na izmet golubova i leseve uginutih golubova na tavanu ili napustenim terasama odakle se Blatella Orientalis hrani sebe i svoje potomke.

U dole autenticnim i autorskim fotografijama nasih radnih timova mozete se edukovati na licu mesta o kakvom zatvorenom epidemioloskom ciklusu se radi ne samo odustvom blagovremene dezinsekcije barem 2 puta godisnje cak i ako Klijent je misljenja da"Za to nema potrebe" vec i indikacije i izuzetna opasnost od hranjenja i odomacivanja golubova na terasama koji ostavljaju izmet za sobom.

Ostavljeni izmet golubova bubasvabe iz podruma osete cak i na poslednjim spratovima zgrada i onda jedan neuredan stanar koji je navikao da hrani golubove nesvesno inficira bubasvabama celu zgradu.

Fotografije dole su vlasnistvo servisa Dezinsekcija.net

Oznake:

9 mišljenja na „Dezinsekcija crnih bubasvaba u Beogradu i Novom Sadu reportaza 01“

 1. U Nišu da li radite imate predstavništvo?Ja imam vrlo loše iskustvo sa ovima ovde u Nišu sa prethodnim firmama i treba nam na nivou cele zgrade pouzdana firma koja će nam održavati zgradu od bubašvaba i golubova 2 do 3 puta godišnje.Dejan

  1. Trenutno sve od izvršioca što smo imali je ili pristiglo iz Niša u Beogradu ili na projektima van Srbije u državama EU.

   Što se tiče Niša možemo doći trenutno jedino raspoloživo iskusno radno osoblje za rad sa grupnim stambenim jedinicama je u Beogradu nemamo nažalost nikoga preostalog u Nišu.Nije poenta imati „nekoga“već taj neko mora biti barem 1 do 2 godina u svom poslu i mora imati barem 95% pozitivno rešenih Klijenata na godišnjem nivou najlakše je naći prinaučene ljude i poslati ih da rade nešto za šta je potrebno ogromno iskustvo i vrlo ozbiljan pristup rešavanju svake zgrade.

   Izdajemo garantni list šaljemo isključivo starije ddd tehnologe sa minimum tri godine radnog iskustva u svojoj delatnosti nebitno sa nama ili kao podizvođači drugih Beogradskih ili Novosadskih službi.

   Ono što nas izdvaja za razliku od konkurencije je kompletan opus menadžmenta rada i kontrola kvaliteta izvršenih usluga.Po tom pitanju aktivno šaljemo kontrolora kvaliteta rada pored standardnih izvršioca koji se brine da sve protekne u najboljem redu i obezbeđuje 100% kontrolisani kvalitet izvršenih radnji,koncentracije preparata i dostupnih radnih jedinica u ovoj slučaju Vaše zgrade.

   Počev od 01.01.2020 e godine svi pravni subjekti van 30 km od Beograda institucije,lokali i stambene jedinice su subjekat 100% avansnog plaćanja.

   To ističemo jer kako kažete niste zadovoljni prethodnim službama.U 2019 oj godini imamo ogroman broj neplaćenih Klijenata po principu usmene garancije naročito sa juga Srbije koji pozovu selektovane sanitarne inženjere koji maksimalno urade posao do kraja,izda se sva prateća dokumentacija i Klijent u ovom slučaju predsednik kućnog saveta,profesionalni upravnik ili lice koje zakazuje dezinsekciju obično to bude stanar ili vlasnik stana zgrade koja se radi kaže po završenom poslu da „nema dovoljno novca da mu je ispao neki problem upravo tog dana kada se tretman radi i da će platiti deo sada a deo za par nedelja“.
   U 90% slučajeva novac nije isplaćen u celosti i nakon godinu dana potraživanja i telefonskih razgovora i na kraju moramo angažovati našu pravnu službu i dalje pravne institucije u mestu gde je urađena dezinsekcija a naplata je delimična ili praktično i teoretski nije ostvarljiva.

   Stoga treba imati na umu da dobar majstor ne radi za malo para dobar majstor se mora platiti u vidu dnevnice i bonusa i traži novac unapred pred početak posla van Beograda.

   Tako da ako Vam odgovaraju uslovi u redu ako ne odgovaraju pogledajte sa drugim službama a da te druge službe pošalju kvalitetne sanitarne inženjere i da se posao tom prilikom uradi 100% uspešno na usmenom obećanju da će neko biti plaćen.

   Takođe imamo ogroman broj inostranih klijenata koji nas pozivaju za projekte van Srbije i koji su 100% avansno naplativi i u cenovnom rangu čak i 10 puta većim od cenama u Srbiji.

   Sve ovo utiče na totalnu haotičnu situaciju sa radnim osobljem koje jednostavno ne želi ništa da radi ako novac za izvršene usluge nije unapred isplaćen ili istog dana po završenom poslu.

   99.9% pravih sanitarnih inženjera odbija da radi u 2020 oj usled enormne potražne za ddd uslugama itekako platežnih EU Klijenata više bilo šta za mesečnu platu u Srbiji da li je to Beograd,Novi Sad,Niš,Kragujevac,Subotica nebitno,već isključivo po ddd projektu i vrsti objekta i lokaciji gde se projekat izvodi i ddd objekat radi.
   I po cenama po projektu ih je jako teško naći i angažovati jer ogroman broj njih radi projekte od više hiljada eura na mesečnom nivou u platežnim državama EU i u Srbiji borave samo u vidu kraćeg ili dužeg odmora.Situacija sa kvalifikovanom i iskusnom radnom snagom je nemoguće objasniti narodu na ovim prostorima koji još uvek živi u 1995 oj ili 2001 oj godini kada se dobar ddd majstor nalazio za 10 ili 15 eura dnevnice.
   VI možete šest ili 10 puta zvati prinaučene „majstore“ koji će Vam uzeti para i na kraju shvatiti da ili ćete to jednom rešiti kako treba da se reši ili ćete opet novaca i sredstava dati na hoštaplere,amatere i šarlatane koji sebe nazivaju“ddd majstorima“.To je opet u napomeni nemoguće objasniti narodu na ovim prostorima i na ovom podneblju.Od 1500 bubašvaba u zgradili ili ste svih 1500 suzbili ili jedna da zaostane u životu ništa niste uradili.
   Pravi edukovani sanitarni inženjeri kada shvate da moraju da drže časove biologije i sanitarnog inženjeringa sugrađanima kako bi nakon održanog časa biologije stanar iz Niša ili Leskovca ili Vranja pristao za dezinsekciju stana vrednost od 500 dinara 4 eura shvataju da više nema potrebe prodavati nikakvo znanje ili veštine i orijentišu se isključivo na ino Klijente.
   Klijenti u Srbiji zovu i kažu da su non stop nezadovoljni uslugom prethodnih „majstora“ ali istovremeno očekuju da profesionalni ddd majstor radi za 4 eura po stanu i da pri tome pređe 500 kilometara,250 od Beograda do Niša i 250 od Niša do Beograd i nazad i izgubi 2 dana u putu i radu i zauzeću za 80 ili 100 eura dnevnice.Taj novac se zaradi u Austriji kod austrijskih kolega kao podizvođači za manje od par sati.U Srbiji se očekuje da majstor radi 48 sati za 100 eura ne računajući troškove dolaska,preparata,vremena u konsultaciji,vremena u sanitarnom pregledu i slično.

 2. kontam ja to su bubetine ali ne kontam da ljudi ZIVE SA NJIMA to mi nije jasno u kakvoj plemenskoj zajednici zivim i sa kim zivim i kad im dodjes na vratima i pitas je li imaju bubetina niko nista nema a bube u hodniku i u podrumu

 3. Problem sa velikim bubašvabama u podrumu u zgradi na Dorćolu oko 300 do 400 kvadrata u dva nivoa je podrum ulica Tadeuša Košćuškog kada možete doći upravo sam stigao iz podruma i to je horor film dole odjednom su se pojavile na stotine onih odvratnih bubašvaba kao na slici ali još vecih kaptilaci neki komšija je ostavio neko dimljeno meso dole i oseća se na neku mrtvu mačku ili pacova nisam mogao da se zadržim dole duže nemam masku za lice od smrada ubija kako smrdi verovatno su osetile uginuti leš neke životinje ne znam šta smrdi dole ali užasno smrdi imate moj email u formularu i ovim putem zovem jako je hitno povraća mi se ulaze i u liftu koji vodi do podruma upravo sam dve bubašvabe ubio totalno su me poremetile ne mogu da sidjem u podrumu dok se to ne reši.

  1. Mislim da je kolegenica u komercijali već odgovorila u prvih par sati po pitanju.Sva pitanja možete poslati putem formulara iz odeljka“Pitanja“ ili direktno pozivajući na telefone komercijale svakog radnog dana od 09 do 21 sati.
   Problem bubašvaba u podrumima je moguće rešiti ali je kod zapaćenijih slučajeva kao u Vašem slučaju ogromnog prisustva mesnih prerađevina od strane komšija potrebna stalna usmena ili pismena saradnja i monitoring sa svim ostalim stanarima u zgradi.Ne zaštićeno i verovatno inficirano meso se mora spakovati u namenskim kesama ili ambalaži i nakon toga ponoviti postupak dezinsekcije bubašvaba u Vašem podrumu cirka 7 do 10 dana od prvog inicijalnog tretmana.

 4. da se dodje u obrenovcu imamo zgradu od 12 stanova imamo bubasvabe u podrumu treba nam to kada mozete doci do obrenovca i koja je cena po stanu ako bismo se odlucili i stanove da prskate?

 5. А шта ако комшије не желе да прскају а пуни су бубашваба ја прскам а они неће ја луда они паметни?

  1. ima li neko normalan u srbiji?

   Zivis u Srbiji.Na vreme sam otisao iz Srbije citajuci ovde komentare sta je ostalo u Srbiji.A sta ce tek ostati.Vi niste kadri oko bubasvaba u zgradi u centru Beograda da se dogovorite i resite problem resicete problem niskih plata,rupa na putevima,emigracije stanovnistva,kriminala.
   Jedne obicne bubasvabe niste kadri da se organizujete da resite na nivou zgrade skupo Vam je 10 ili 15 eura na godisnjem nivoi po stanu da se to plati a nije Vam skupo pivo od 250 dinara i cigarete od 350 dinara i zivite u centru Beograda ne u centru sela van Beograda 10 godina unazad imate bubasvabe u zgradi a ispred zgrada automobili od 30 hiljada eura,skupo Vam je 10 eura da platite po stanu umesto da se dogovorite kao ljudi i slozite kao ljudi Vi cete se godinu i po dana juriti sa bubasvabama i cekati ih ujutro papucom pre nego krenete na posao i pisacete po forumima i u 2021 i u 2022 oj i u 2023 i u 2025 oj godini kako su Vas bubasvabe opet napale i pitate nesto ko je lud ko je normalan?
   Zemlja dembelija.Izgubljen narod do 101 i nazad.Bezite mladi odatle na vreme.Pozdrav iz Francuske za sve preostale normalne ljude u Srbiji.Ako ih je ostalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dezinsekcija.net Call Now Button