Skoči na sadržaj

Dezinsekcija bubarusa u kuhinji pokazna vežba na licu mesta stanar Novi Beograd 2018 e godine

Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža sa terene 2018 e godine.

Prikaz detaljne i 100 % efektivne dezinsekcije,regulacije i permanentnog suzbijanja bubarusa(kuhinjskih bubašvaba,blatella germanica lat.) u jednom od stanova na Novom Beogradu,reportaža iz 2018 e godine naših sanitarnih inženjera.

Sa postavljenom akcionom kamerom i dozvolom vlasnika stana u izradi ovog edukacionog videa namenjenim isključivo u edukativne svrhe nakon dolaska više prethodnih službi bez radnog učinka,možete videti u prvom licu način regulacije i dezinsekciju kuhinjskih bubašvaba-bubarusa za manje od 30 minuta tehnikom dubinskog i detaljnog ubrizgavanja eko emulzije,potom postavke gela i granulica.

Stan je potrebno istaći bio u jako lošem higijenskom stanju usled boravka slabo pokretne starije osobe.Po dolasku ostatka porodice konstantovano je da objekat i stan nije održavan više meseci a prisustvo bubarusa zvanično postoji i duže od 6 meseci.

Za samo 30 minuta detaljnog tretmana naših iskusnih ddd tehnologa i sertifikovanih sanitarnih inženjera možete videti 100% učinak regulacije bubarusa u Beogradskih stanovima bez potrebe napuštanja prostorija,bez potrebe vađenja posuđa ili pak detaljnih priprema.

NAkon tretmana izdat je garantni list i besplatnih par litara preparata u besplatnoj prskalici tako da ukućani mogu regulisati sve dalje recivide zbog komšija ili preostalih larvi i jajašca.

Video dole prezentuje svu veštinu,pribranost,posvećenost,detaljnost i i odgovornost u poslu dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije u Beogradu,Novom Sadu i ostalim gradovima koje radimo već 12+ godina unazad.

Kao takav može poslužiti i kao online edukacija na licu mesta bez mnogo teorije i ostalim amaterskim ili pak i profesionalnim ddd službama u Beogradu kako bi trebao izgledati detaljan emulzioni tretman u brzoj i permanentnoj regulaciji bubarusa.

youtube-video-thumbnail
Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba u kuhinji i stanovima na Novom Beogradu autorski video zapisi reportaža 2018
Postanite pretplatnik našeg youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima

Bubaruse(blatella germanica lat.) je vrsta vrlo lukavog i rezistentnog insekta koji ulazi u stanove i objekte putem kanalizacije i stacionira se isključivo iza zatvorenih izvora toplote u kuhinji u prvom redu zadnja strana motora frižidera,zadnja strana šporeta,zadnja strana kuhinjskog bojlera.Neretko bude u samoj termozolacionoj vunu i mašini za pranje posuđa,termoizolacionoj vuni kuhinjskog protočnog bojlera,šporeta i mikrotalasne pećnice.

Rešavanje bubarusa odnosno kuhinjskih bubašvaba zahteva vrlo ozbiljan pristup,korišćenje i aplikaciju isključivo visoko kvalitetnih,100% testiranih i odobrenih preparata kako kontaktnog tako i produženog dejstva i primena od strane iskusnog ddd radnog osoblja isključivo biološke,sanitarne ili medicinske struke.

Svaki pokušaj da samostalno rešavate problem bubarusa u kuhinji kupovinom komercijalnih jeftinih preparata ili pak angažovanjem jeftinih nedovoljno obučenih amaterskih i nelicenciranih "službi" završiće se konstatacijom narednog dana da radnog učinka nema i ne može ga nikad biti uz bespotrebno dat novac proizvođačima nedovoljno kvalitetnih preparata ili pak majstoru"za malo para".

Bubaruse zahtevaju ogromnu ekspertizu u radu,osobe koje poznaju kako organsku tako i neorgansku hemiju uz poštovanje svih koraka rada definisanim Zakonom o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije i Zakonom o zaštiti životne sredine.

Preparati za bubašvabe iako ih ima više desetine vrsta i modela u ponudi tek 10% od njih daje zadovoljavajući ili polovičan uspeh.Preparati za bubaruse i bubašvabe moraju imati ne samo kontaktnog već i produženog dejstva.Istovremeno moraju biti ne toksični za zdravlje ukućana,starije osobe,decu i kućne ljubimce ili pak uposlenike ako se radi o pravnom objektu ili firmi.

Dobijanje 100% efektivnih preparata je nečije znanje,radno iskustvo i rad u laboratoriji sa insekticidima,pesticidima i dezifinsijensima.Iza svega toga mora postojati lice i subjekat koji će stajati svojim potpisom,dokumentacijom i radnim izveštajem o 100% neškodljivosti preparata ali sa druge strane o 100% efektivnosti.

Kombinacija kvalitetnih i u praksi skupih preparata i njihova primena i aplikacija od strane stručnog dokazanog i proverenog radnog osoblja biološke i sanitarne struke su prvi postulati i jedina garancija u regulaciji ne samo bubarusa već i klasičnih standarnih bubašvaba.

Radimo grad Beograd svih 17 Beogradskih opština:

Čukarica
Novi Beograd
Palilula
Rakovica
Savski venac
Stari grad
Voždovac
Vračar
Zemun
Zvezdara
Barajevo
Grocka
Lazarevac
Mladenovac
Obrenovac
Sopot
Surčin

Radimo grad Novi Sad sa bližom i daljom okolinom:

Futog
Veternik
Begeč
Kisač
Rumenka
Stepanovićevo
Kać
Čenej
Budisava
Kovilj
Petrovaradin
Sremska Kamenica
Bukovac
Ledinci
Stari Ledinci

Ostala mesta u Srbiji:

-Po dogovoru ili šaljemo kompletan set box preparata sa kojima smo radiliu demo video zapisu.

Sigurnost uloženog novca:

-Šaljemo selektovano edukovano i dokazano radno osoblje.Ne radimo sa kvazi majstorima i pseudo stručnjacima.Svaki naš saradnik je dokazan na poslovima sanitarnog inženjeringa i 100% regulaciji bubašvaba i bubarusa sa minimum 5+ godina radnog iskustva

-Ostavljamo gratis preparata i gratis prskalicu tako da ukućani mogu uvek doprskavati ako se bilo šta dalje uočava.

-Radimo 3 u 1 tretmane:

  • Prskanje
  • Gel
  • Granulice

Izdajemo garantni list koji kaže i po utrošku preparata ako se bilo šta dalje pojavljuje imate besplatnu dostavu preparata ili besplatan još jedan dolazak u ceni u narednih šest meseci od dana tretmana.

  • -Ostavljamo tehničko upotrebni list korišćenih preparata sa potpisom i validacijom ddd tehnologa,sanitarnog inženjera i biologa.

Cena regulacija bubarusa u kuhinji,stanovima,lokalima,zgradama ne samo u Beogradu,Novom Sadu već govorimo o bilo kom mestu u Srbiji je usko zavisna od više faktora.PRvi faktor je radno iskustvo osobe koja izvodi dezinsekciju.Nije isto ako dezinsekciju izvodi lice bez ikakvog radnog iskustva,lice sa par nedelja radnog iskustva ili lice biolog i sanitarni inženjer sa više godina ili decenija radnog iskustva.

NA cenu utiče i kvalitet preparata.Ogroman broj amaterskih i "jeftinih" službi u Beogradu i Srbiji koristi izuzetno jeftine i u praksi preparate sa vrlo slabim učinkom kako bi dobio u ceni.Rezultata angažovanja ovakvih službi sa "najnižim cenama" je gorak zaključak nakon par dana sa novim uočenim bubarusima i bubašvabama u stanu,kuhinji,kući i lokalu da je novac bespotrebno dat brzo poteznim prevarantima i šarlatanima a radnog učinka nema.Tako da u ceni regulacije bubarusa ne sme odlučujući faktor biti samo cena kao cena već i radno iskustvo lica koja to rade i prilaganje sve potrebne dokumentacije pre ili nakon završenog posla.

Cena regulacija i dezinsekcije bubarusa i bubašvaba od strane iskusnog radnog osoblja sa minimum 5 i više godina uz korišćenjem skupih selektovanih preparata kod standardnih higijenskih uslova i klasičnih stanova je od 15 do 20 eura za  manje stanove i od 20 do 30 eura za veće stanove u užem ili širem grada Beograda.Za Klijent van Beograd moguća opcija slanja naših preparata i kompletne aparature i rekvizita po dogovoru i objašnjenoj situaciji i problemu sa službom komercijale.

Cena regulacija i dezinsekcija bubarusa i bubašvaba u lokalima,firmama,ustanovama,školama i fabrikama je stvar dogovora vlasnika zakupca objekta sa službom komercijale.Dezinsekcija pravnih lica je usko specijalistička delatnost gde na efektivnost utiče puno faktora.JAko puno puta ističemo da CENA APSOLUTNO NIŠTA VAMA NE ZNAČI ako nakon tri dana vidite i dalje bubaruse i bubašvaba a "firma sa najnižom cenom" pri pozivu za opravdanu reklamaciju kaže da"oni ne daju garanciju i da se svaki dolazak naplaćuje...".

Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba je vrlo specijalizovana delatnost koja podrazumeva godine i decenija aktivnog rada na terenu kako bi se došlo do 100% efektivnosti. 

Oznake:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dezinsekcija.net Call Now Button