Skoči na sadržaj

Online formular zakazivanje tretmana,dolaska,sanitarnog pregleda ili besplatnih konsultacija.

Deratizacija Beograd cene tretmani i konsultacije.
Pitanja,poruke,zahtevi,konsultacije,pohvale,žalbe..
Ukoliko želite detaljne informacije o našim usluga poslati formular dole.Svi primljeni formulari se pregledavaju istog dana po prijemu u roku od 30 do 60 minuta po slanju.Radno vreme servisa je od 09 do 21 sati svakog radnog dana,subotom od 09 do 18 sati.Pitanja i poruke se pregledavaju od strane selektovanih biologa,sertifikovanih tehnologa i ostatka radnog tima.Ne radimo sa prinaučenim licima i osobama bez radnog iskustva u radnom timu.Kvalitet ispred kvantiteta je naša poslovna vizija i prva poslovna politika.
Vaše ime ili prezime,nadimak,oslovljavanje.
Uneti ispravan email na kome ćemo Vam odgovoriti po prijemu formulara.Hvala.
Uneti telefon opciono ako želite detaljne brze usmene konsultacije odmah po prijemu formulara i u slučaju da naručujete sam ddd tretman i dolazak tehnologa za dalje konsultacije pre polaska.
Radimo sa fizičkim i pravnim licama kako u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji tako i sa Klijentima van Srbije u inostranstvu.
Izabrati na kvadratiću šta ste videli,šta imate i zbog čega Vam je potrebna detaljna saradnja i stručna pomoć sa naše strane.Hvala.
Opišite detaljno problem koji Vas muči.Tu smo da pomognemo.Podaci se šalju u enkriptovanoj zaštićenoj formi.Sajt je SSL zaštićen zauvek.Podaci se pregledavaju od strane selektovatnih proverenih,edukovanih starijih komercijalista i tehnologa sa minimum 5 godina radnog iskustva u radnoj branši i nikada ne prosleđuju trećim licima ili marketing agencijama kao što umeju da rade ostale službe.Hvala na razumevanju.Za brzi usmeni odgovor pozvati na telefone komercijale 061-309-23-36 ili 066-505-505-7 svakog radnog dana od 09 do 21 sati,subotom od 09 do 18 sati.Tehnička podrška i obrada Vaših pitanja je u našim centrima u Beogradu i Novom Sadu.
Izabrati mesto gde se nalazite kako bismo imali predstavu shodno Vašoj lokaciji da Vam detaljno i pomognemo.Hvala na razumevanju.
Oznake:
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest

Call Now Button