Skoči na sadržaj

Online formular zakazivanje tretmana,dolaska,sanitarnog pregleda ili besplatnih konsultacija.

Deratizacija Beograd cene tretmani i konsultacije.
Pitanja,poruke,zahtevi,konsultacije,pohvale,žalbe..
Ukoliko želite detaljne informacije o našim usluga poslati formular dole.Svi primljeni formulari se pregledavaju istog dana po prijemu u roku od 30 do 60 minuta po slanju.Radno vreme servisa je od 09 do 21 sati svakog radnog dana,subotom od 09 do 18 sati.Pitanja i poruke se pregledavaju od strane selektovanih biologa,sertifikovanih tehnologa i ostatka radnog tima.Ne radimo sa prinaučenim licima i osobama bez radnog iskustva u radnom timu.Kvalitet ispred kvantiteta je naša poslovna vizija i prva poslovna politika.
Vaše ime ili prezime,nadimak,oslovljavanje.
Uneti ispravan email na kome ćemo Vam odgovoriti po prijemu formulara.Hvala.
Uneti telefon opciono ako želite detaljne brze usmene konsultacije odmah po prijemu formulara i u slučaju da naručujete sam ddd tretman i dolazak tehnologa za dalje konsultacije pre polaska.
Radimo sa fizičkim i pravnim licama kako u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji tako i sa Klijentima van Srbije u inostranstvu.
Izabrati na kvadratiću šta ste videli,šta imate i zbog čega Vam je potrebna detaljna saradnja i stručna pomoć sa naše strane.Hvala.
Opišite detaljno problem koji Vas muči.Tu smo da pomognemo.Podaci se šalju u enkriptovanoj zaštićenoj formi.Sajt je SSL zaštićen zauvek.Podaci se pregledavaju od strane selektovatnih proverenih,edukovanih starijih komercijalista i tehnologa sa minimum 5 godina radnog iskustva u radnoj branši i nikada ne prosleđuju trećim licima ili marketing agencijama kao što umeju da rade ostale službe.Hvala na razumevanju.Za brzi usmeni odgovor pozvati na telefone komercijale 061-309-23-36 ili 066-505-505-7 svakog radnog dana od 09 do 21 sati,subotom od 09 do 18 sati.Tehnička podrška i obrada Vaših pitanja je u našim centrima u Beogradu i Novom Sadu.
Izabrati mesto gde se nalazite kako bismo imali predstavu shodno Vašoj lokaciji da Vam detaljno i pomognemo.Hvala na razumevanju.
Oznake:

2 mišljenja na „Online formular zakazivanje tretmana,dolaska,sanitarnog pregleda ili besplatnih konsultacija.“

  1. koliko bi kostalo da dodjete do geteborga u svedskoj da uradite tretman na krevetne stjenice?mi smo zvali lokalno vec tri puta jednu sluzbu i nismo zadovoljni.svaki dolazak naplatili su nam 12000 sek sto je oko 1200 eura i to je najpovoljnije sto smo mogli naci.na kraju su nam rekli da izbacimo sve iz stana sto mi ne pristajemo ili da se iselimo iz stana.javiti molim vas sta da radimo vi ste nam poslednja nada.sve sto smo od sluzbi pozivali ovde je jako jako skupo i neprofesionalno osoblje. iznenadili bi se da firme koje postoje 50 godina ne znaju da rese problem stjenica.nijedna firma ovde u svedskoj ne daje garancije na rjesavanje problema sa stjenicama.vidim da vi to radite jako profesionalno i odgovorno.platicemo i troskove dolaska preko cijena vasih usluga ako umete i mozete rjesiti nas problem jer smo svi izujedani ne mozemo na posao otici od ujeda u zadnjih par dana po licu je to najvise izrazeno stavljam pudere da bi prekrila osipe i ujede ali ne vredi ujutro jako svrbi i boli uvece je malo bolje ali ne puno bolje.nailazimo na crne flekice svuda ispod kreveta.videli smo par njih iza slika na zidu i sve smo te slike bacili u kanti za smece.

    1. Mozemo doci pod uslovom da klijent uplati unapred troskove dolaska u oba pravca.Po zavrsenom tretmanu mozete platiti samu uslugu.NA izvrsene usluge se obracunava stopa poreza na izvrsene usluge u zemlji u kojoj zivite i/radite u ovom slucaju Svedska i padaju na teret kupca/Klijenta.Nase cene su neto bez poreza drzave gde se izvodi tretman.Pre pocetak rada nasa pravna sluzba sastavice ugovor prema opisu Vaseg stana i daljih bioloskih i medicinskih cinjenica te stoga nakon i sama cena tretmana formima.NAse cene mogu biti i do 80% nize u odnosu na cene Vase drzave-SVedska/SKandinavija.Popuniti formular „Dolazak“ u gornjem meniju.DObicete odgovor u prih 1-2 sata po poslatom zahtevu.

Zatvoreno za komentare.

Dezinsekcija.net Call Now Button