Skoči na sadržaj

Krevetne stenice u Beogradu najnovije Internet DDD prevare lažnih DDD službi u „rešavanju“ stenica

Rasklopljeni kreveti pred tretmanom u suzbijanju stenica.Prikaz Klijenta sa Novog Beograda 2018 e godine.

Ogroman broj korisnika usluga dezinsekcije u Beogradu zahvacenim stenicama i uopšte svi Klijenti koji žive na ovim prostorima je mišljenja da se krevetne stenice uništavaju nakon dva dobra pročitana i u većini slučajeva 100% plagirana pasusa "renomiranih službi" koji su u kontekstu i podnaslovu klasični Internet DDD kriminalci koji shvataju da dobrih DDD majstora profesionalno i egzistento nema više u Srbiji,otišli svi preko u normalnim i platežnim državama, i naravno shodno toj demografskoj činjenici upotpunjuju jaz vešto upakovanim i plagiranim,lažnim DDD sajtovima o "svom iskustvu i znanju u radu sa stenicama".

U nastavku dole možete videti "pecanje"Klijenata u Beogradu koji je verujući u "znanje i iskustvo stručnjaka sa plagiranim DDD sajtovima"došao do 20 hiljada dinara datog novca hoštaplerima i prevarantima u četiri odvojena stručna tretmana u regulaciji stenica...".

Zanimljivo je iz iskaza prevarenog sugradjanina da po pitanju garancije se dobijaju takvi preduslovi od kojih se diže kosa na glavi i koji zakonom nisu dozvoljeni ali se metaforički i u smislu socijalnog inženjeringa uvek saopštavaju lakovernim Klijentima u Beogradu "DA JE TO TAKO I NIKAKO DRUGAČIJE".

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Preduslov za "Garanciju" je bio taj da SE ISPRSKA ULTRA JAKIM INSEKTICIDOM CEO STAN i da nakon toga cela prodica BUDE VAN STANA BAREM 15+5 dana DA SE KOMPLETNO ISELI sa svim stvarima i da plati troškove i selidbe i pakovanja stvari i boravka u drugom objektu za tih "20 dana"pa nakon 20 dana BEZ DA ULAZE U SOPSTVENOM DOMU DA SE "postupak"od strane šarlatana opet ponovi JOŠ JEDNOM ULTRA JAKIM PESTICIDIMA ali nakon drugog puta da se BUDE VAN STANA jedno 30 dana i onda eventualno trećeg puta da se "još jednom uprska".

  Prevareni Klijent je već u startu shvatio da se radi o prevarantima i šarlatanima jer prvo Zakonom o Sanitarnom Nadzoru je ZABRANJENO govoriti o iseljavanju Klijenata i korisnika DDD usluga duže od 24 sati,u ovom slučaju nije bilo reč od 24 sati već čitavih 15 do 20 dana pa nakon toga i čak "30 dana".

  Na fotografiji dole pomeranjem klizača levo ili desno se jasno vidi originalni wikipedijini sajt sa leve strane i 100% plagirani sajt "renomirane DDD službe u Beogradu sa referencama iz Londona,Pariza,Amsterdama i Beča." na koji je lakoverni Klijent "pao" u startu.

  Svega ovoga ne bi bilo da je jednostavno zatražen LIČNI DOLAZAK lica "firme" u svojstvu besplatnog sanitarnog pregleda i ličnih konsultacija bez bilo kakvog plaćanja ako nije došlo do tretmana.

  Narod na ovim prostorima ne želi da se edukuje o stenicama,ne želi besplatne sanitarne preglede ne želi da sarađuje u bilo kom smislu reči, želi da čuje SAMO I SAMO NAJNIŽU CENU nebitno ko je ta osoba ili "firma" nakon pet minuta pročitane"cene uništavanja stenica na Internetu".

  I to svaki visoko tehnološki prevarant u ovome gde živimo što se još uvek zove"država" savršeno zna o percepciji Klijenata na ovim prostorima.Klijenti u Srbiji nisu svesni da je problem stenica globalan koji rezultuje iseljenima iz stana a u nekim slučajevima se porodice odlučuju čak i na prodaju stana ili boravak van stana na 12 i više meseci kako bi izgladnjivanjem stenice uginule same po sebi.

  O tome lakoverni i pod stresom od ujeda stenica Klijenti u Srbiji ne razmišljaju.

  Bitna im je cena "tako do 15 maksimum 20 eura " i nakon najniže cene ih NIŠTA DALJE NE INTERESUJE dobiju čvrsta uveravanja "operatora" da "će biti sve u redu da je to rutina za njih i da se ne brinu oni to rešavaju uspešno za 1800 dinara/15 eura stan od 50 ili 60 ili 80 kvadrata nebitan broj ležajeva ili broj soba unutra.


  Rezignirani Klijent je shvatio prevaru i odgovorio im"Pa je li treba još i MITSKOG JEDNOROGA OVDE DA VAM DOVEDEM U STANU DA BIH DOBIO GARANCIJU...?".

  Nakon toga nas je pozvao da uradimo primenu naše dokazane TRL metode i ujedno predstavimo auditorijumu i Klijentima kako u Srbiji tako i van Srbije kako se lako naseda na jedan običan plagirani Internet DDD sajt koji se radi za 50 ili 100 eura kod underground divljih Internet agencija i plaća od strane kriminalaca u službi gotovo nemoguće u praksi dokazivih DDD prevara,a sa druge strane dole video prilog ilustruje svu jagmu,neiskustvo,lakovernost i odsustvo bilo kakve biološke svesti o stenicama na ovim prostorima pod sloganom"Dodješ,isprskaš evo ti 1500-2000 dinara/12-15 eura i rešiš mi problem,da ne tražim dalje,da ne zovem druge,hoćeš nećeš ima ko hoće...".

  Zanimljivo je u autentičnoj autorskoj reportaži o Internet DDD prevarantima sa jedne strane i korisnicima takvih usluga u Beogradu kako SE LAKO PADA NA SLATKOREČIVOST INTERNET DDD PREVARANATA bez ikakve dokazane edukacije i licenci za rad koji su ubedili čak i diplomiranog istaknutog intelektualca da "garancija na stenice ne postoji ali ako se to ponavlja 4-5 puta onda možemo dati GARANCIJU VISOKE EFEKTIVNOSTI".

  Kod stenica ne postoji "garancija visoke efektivnosti".Socijalni inženjering koji prolazi samo kod naroda na ovim prostorima i nijednog drugog u Evropi.Jedna stenica da zaostane u životu ništa nije uradjeno.Sa tom jednom preostalom i novim ujedom dolazi do reproduktivne hrane ženki stenica i reprodukcijom novih jajašca i novih stenica.

  Stenice u kupatilu saveti službama u rukovanju radne opreme

  Stenice u kupatilu saveti službama u rukovanju radne opreme

  DALJE

  Na fotografijama i skrinovima dole možete videti i uveriti se:

  -kako se stiče poverenje Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji zahvaćenim stenicama i Klijentima koji sumnjaju na ujede i prisustvo stenica da "su te firme pravi izbor za njih,vrlo jeftini i ultra kvalitetni".

  Dole izvod naših tehnologa i tehničkih novinara nedvosmisleno autorski,vizuelno i činjenično dokumentuje da 95% sadržaja takvih "ddd službi"je klasičan PLAGIJAT Wikipedijinih članaka i članaka drugih ustaljenih renomiranih DDD službi u prevm redu Sanitacija DOO iz Zagreba i možete videti kako se CELOKUPAN TEKST RENOMIRANIH FIRMI KORISTI za pridobijanje poverenja glupog naroda u Srbiji bez ikakve želje da bilo koga uvredimo po bilo kom osnovu jer KOLIČINA PREVARENIH KLIJENATA I KORISNIKA USLUGA DEZINSEKCIJE STENICA u Beogradu u poslednjih 6 do 12 meseci je takva da smo se odlučili ne detaljnu edukaciju nedovoljno edukovanog stanovništva ne zbog sopstvenog profita koji u poslednjih par godina iaonako u 90% slučajeva dolazi više od stranih unapred rezervisanih ino EU klijenata već vodjeni željom da sačuvamo novac i poverenje Klijenata u Srbiji koji se muče ne mesecima već godinama sa stenicama i koji u agoniji sa time nesvesno sve dalje inficiraju putem putnih torbi,rančeva i ostalog akcesoara.

  -Želja nam je ovim putem o teško dokazivim Internet DDD prevarama ne samo u slučaju krevetnih stenica već i ostalih formi indikativnih insekata poput bubarusa,mrava,moljaca,buva i tako dalje,sačuvamo dostojanstvo i to malo preostalih iskusnih,savesnih i odgovornih DDD inženjera i DDD biologa u radu sa krevetnim stenicama jer jednom prevareni Klijent smatra da su svi ostali koje će pozvati PREVARANTI i ne želi više nijednu službu da zovu,odlučuje se da živi sa stenicama ili na izbacivanje nameštaja što je biološki potpuno nepotrebno o kome smo pričali u prethodnim člancima o izbacivanju inficiranih kreveta OVDE.

  Dalje u nastavku,plagirani tekst veoma poznate Hrvatske DDD tvrdke odnosno firme Sanitacija za potrebe "ispiranja mozga"domaćim srpskim Klijentima o "učinku firme iz Beograda".Sav tekst i pasusi su 100% plagijati.

  Pitanje je ako je neko 100% sve plagirao u startu-koji je edukativni nivo takvog autora sajta i takve"službe" koja će Vam rešiti problem stenica za 1800 dinara odnosno 15 eura nebitne površine da li je to 20,40,50,80 ili 100 kvadrata?

  U nastavku možete pogledati 100% plagirani tekst sa portala b92.net iz 2011 koji je neovlašćeno korišćen u tekstovima o stenicama "renomirane Beogradske firme sa preko 30 godina iskustva u radu sa stenicama" pet godina nakon zvanične i originalne objave u 2016 oj.

  Na vratima Vam dolazi dečko od 18-19 godina bez ikakve edukacije,licenci i iskustva u radu sa stenicama i Klijenti ne sumnjajući ništa plaćaju koju god cenu im kasnije kaže po dolasku jer su uvereni nakon 100% plagiranog sajta koji su pročitali da se RADI O VANSERIJSKIM STRUČNJACIMA KOJI SVE RADE USPEŠNO za 1800 dinara/15 eura po stanu.

  Dole je "GARANCIJA"ovde službe sa gore navedenim plagiranim tekstovima.Možete se uveriti u OBRAZOVANJE TAKVIH "SLUŽBI" koji na "garantnom listu" ne umeju gramatički da napišu ispravno"dezinsekcija" već"dizinsekcija".Zivimo u Srbiji.

  Prevareni klijent opština Palilula,grad Beograd 2017 e godine.

  I sve je narodu u Srbiji normalno.Toliko normalno da normalnije ne može biti.Samo narodu u Srbiji nije normalno i nemogu da shvate ZBOG ČEGA NEMA VIŠE PRAVIH SANITARNIH INŽENJERA U BEOGRADU I SRBIJI GDE SU?DA NISU MOŽDA OTIŠLI VAN SRBIJE GDE SE CENI I PLAĆA nečije znanje,obrazovanje i najozbiljniji pristup u rešavanju stenica?A možda će ostati ipak neko od njih da radi stenice u Beogradu za 1800 dinara/15 eura nivo dvosobnog ili trosobnog stana sa ČAK "12 MESECI GARANCIJE".

  U nastavku obradićemo primenu TRL metode u dole video zapisu u skladu sa raspoloživim vremenom naših tehnologa i odeljenja administracije,foto i video ekipe na održavanju našeg portala .

  99% ljudi u Beogradu i Srbiji ne shvata da živi u Srbiji već pretpostavlja da sve što pročita na Internetu da je to tako kako jeste.

  Zlatno pravilo u radu sa stenicama jE BESPLATAN SANITARNI PREGLED.

  Sanitarni pregled i sanitarne konsultacije je pre svega vizuelna priprema same službe koji će Vam raditi tretman kako bi bio uradjen do kraja a sa druge strane POZIVANJEM SLUŽBI NA SANITARNI PREGLED i KONSULTACIJAMA bez ikakvog rada ili plaćanja ako nije došlo do realnog rada ili realnog tretmana-shvatate KO SU TI LJUDI KOJI VAM ULAZE U STANU I OBJEKTU pre bilo kakvog plaćanja.

  Prosecna cena regulacije stenica za nivo dvosobnih stanova kod fizickih lica u vecim gradovima Nemacke je 270 EURA PO SATU

  Dvosoban stan sa 3 lezajeva se tarifira neretko i preko
  1200+ eura u vecim gradovima Nemacke i to klasicna TL metoda.

  U Beogradu i Srbiji se pretpostavlja da se znanje o krevetnim stenicama nalazi  za 15 eura/1800 dinara za nivo trosobnog stana.

  I nakon ovih cinjenica Klijenti i korisnici usluga Dezinsekcije i Deratizacije u Beogradu i Novom Sadu zahvacenim stenicama se pitaju A KAKO MI TO DA RESIMO PROFESIONALNO jer su nam vec tri puta do sada neki bili i nista nisu uspeli i sve krevete smo izbacili ubacili nove i opet imamo ujeda?

  Ne shvataju da pravi DDD tehnolozi i sanitarni inzenjeri koji imaju iskustva i znanja i edukacije u radu sa stenicama  VISE NISU U SRBIJI VEC VAN SRBIJE U NEMACKOJ I OSTALIM NORMALNIM I PLATEZNIM DRZAVAMA EU I NEMAJU NAMERU DA BILO STA VISE RADE U SRBIJI BILO KOME IKADA U ZIVOTU I DA SE NOSE SA CENAMA NIKADA SANKCIONISANIH LOKALNIH INTERNET DDD PREVARANATA I LOKALNIH DDD HOSTAPLERA.

  99% ljudi u Srbiji zahvaćenim stenicama NE ŽELI BESPLATAN SANITARNI PREGLED,NE ŽELI BESPLATNE KONSULTACIJE već samo ŽELI DA ČUJE CENU.Najnižu cenu.I dobije najnižu cenu.

  A nakon cene dobije i saznanje da se radi o kriminalnoj organizaciji šarlatana,amatera i visoko tehnoloških Internet DDD prevaranata.

  I onda nas pozivaju DA PREDSTAVIMO OSTALIM KLIJENTIMA sve cake i tehnike rada ovakvih prevaranata kako se drugi ne bi upecali kao i oni.

  Stoga savet svim Klijentima u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji glasi:

  -Tražiti besplatan sanitarni pregled i besplatne konsultacije pre bilo kakvog zakazivanja termina i bilo kakvog tretmana.

  Pogledajte ljude i steknite pravo znanje o ljudima koji će Vam unositi toksine u kući i stanu i lokalu ne nasedajte na plagirane pasuse i sajtove.

  Ako Vas je tekst na sajtu prevario ČOVEK U KUĆI koji Vam udje ne može da Vas prevari jer imate dovoljno obrazovanja i svesti da shvatite o kome se radi.

  Besplatne sanitarne preglede i konsultacije Internet DDD prevaranti Nikada ne rade i ako rade traže u startu istu cenu "pregleda" kao i sam tretman.

  Na takve ponude se samo zahvalite i tražite dalje.

  -Tražite dokumentaciju na uvid pre početka rada uključujući odobrenje Ministarstva Zdravlja,Tehničko upotrebni list preparata koji će se koristiti SA AKTIVNIM KOMPONENTAMA ne nazivima preparata već aktivnim kompomentama,i gotovinski račun.

  Prave firme koje to prilažu ne rade za 1800 dinara/15 eura.Jer se šalju pravi sanitarni inženjeri i obrazovana lica DDD struke ne šalju se prevaranti,hoštapleri i kriminalci.

  Ali narodu u Srbiji je bitno da prodje ŠTO JEFTINIJE.

  I prošao je jeftinije.Prvi put dat novac prevarantima PLUS OSTAVKA IZUZETNO KARENTIVNIH pesticida jer se radi o divljim DDD službama koji samo udju u poljoprivrednoj apoteci i kažu prodavcu"mi radimo stenice imamo za danas nešto naručeno dajte nam nešto jače ali da nije skupo".

  Drugog puta plaća tržišnu cenu pravih DDD tehnologa usluga plus obavezna dekontaminacija objekta od prethodnih prevaranata koji su ostavili izuzetno jake visoko karentivne insekticide i pesticide obično to bude Etiol koji apsolutno na stenice nema nikakav 100% učinak ali ga Internet DDD prevaranti koriste itekako zbog svoje niske cene.

  Na dole autorskom video zapisu prevarenog Klijenta iz Beogradskog naselja Brace Jerkovic pre par meseci u rutinskom tretmanu bubarusa možete videti kako se naseda na slatkorečive takozvane papirne DDD prevarante koji su sakupili po 250 dinara od cele zgrade za dezinsekciju od bubarusa,obučeni kao majstori i naravno nestali sa novcem.

  Klijenti u Srbiji naročito starija populacija ne sumnjajući ništa je poverovala u slatkorečivost kriminalca da se radi o "majstorima" da to košta svega 250 dinara po stanu ALI DA TO MORA UNAPRED SVE DA SE PLATI.Blizu 30 stanova je samo u jednoj zgradi dalo novac ovoj osobi koja se više nije pojavila na zakazani termin dezinsekcije CELE ZGRADE OD BUBARUSA.Pomnožimo tih 250 dinara odnosno 2 eura po stanu puta 30 stanova dobijamo iznos od 60 eura po zgradi.

  Na šta smo spali kao narod.I nacija.

  [INSERT_ELEMENTOR id="21824"]

  Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative. Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili… Pročitaj više »Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija Beograd,Novi Sad,Vojvodina.Dezinsekcija Beograd,Novi Sad,Vojvodina.Kvalitet izvrsenih usluga.Garancija na izvrsene usluge.Povoljne cene i prilagodljivi cenovnik usluga svakom klijentu.

  Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2016-u i tekucu 2017-u godinu

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Servisa „Dezinsekcija.net“ ovom prilikom objavljuju najnovije reference naseg rada i zadovoljnih klijenta vezanih za usluge strucne i analiticke dezinsekcije,deratizacije i dezinfekcije sa teritorije grada Beograda,Novoga Sada,Vojvodine i ostalih manjih mesta u Srbiji kako za tekucu 2017-u godinu tako i za 2016-u godinu. Zadovoljan klijent je besplatna reklama zauvek.Servis „Dezinsekcija.net“ posvecuju maksimalnu paznju svakom klijentu nezavisno od lokacije,zatecenog stanja ili poslovne velicine. Svi nasi dole navedeni klijenti su ujedno u velikom broju slucajeva i preporuke prethodnih… Pročitaj više »Najnovije reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2016-u i tekucu 2017-u godinu

  CEO ČLANAK...
  Uocavanje i unistavanje krevetnih stenica u Beogradu.

  Fiziologija,detaljan opis i zivot stenica

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dugorocni u najcescem broju slucajeva pogresan pristup u otkrivanju i tretmanu stenica u objektu domacina i stanara i ukucana od strane zdravstenih radnika i lekara opste prakse koji se vrlo cesto zamenjuje pogresnom dijagnozom tipa alergija od hrane ili pogresnom dijagnozom na pojavu koznih bolesti ili virusa nakon ujeda stenica na kozi pacijenata kreveta zahvacenim ovim insektom moze dovesti do ozbiljnih psiholoskih i fizioloskih poremecaja kao i padom sigurnosti u sebi,libida i izostankom na poslu… Pročitaj više »Fiziologija,detaljan opis i zivot stenica

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija krevetnih stenica saveti,preparati,iskustva,ucinak.

  Seminar o stenicama-deo 1.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Servis „Dezinsekcija.net“ su tu da Vam pomognu bilo u svojstvu pacijenata ili pak strucnog medicinskog osoblja.Znanje je najveci prijatelju u borbi protiv svih vrsta insekata gde veliku pretnju po zdravlje nacije zauzimaju-stenice. U nasem prvom casu naseg novotvorenog seminara o stenicama cija je pojava i broj poziva tako alarmantne prirode u poslednjih nekoliko nedelja kako na teritoriji grada Beograda tako i svih ostalih mesta u Srbiji donosimo vrlo bitne vesti i najnovija istrazivanja vodecih svetskih… Pročitaj više »Seminar o stenicama-deo 1.

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija stenice Beograd slike cene

  Detekcija,otkrivanje i video zapis o zivotu stenica

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Na video zapisu koje je marketing sluzba Preduzeca „Pest-Global Group“DOO Beograd i sajta“Dezinsekcija.net“ napravila u toku prethodnih dana se mogu pogledati u saradnji sa servisom“National Geographic“ i daljim autenticnim fotografijama sa terena iz mnostvo Beogradskih stanova ciji su vlasnici/zakupci dozvolili fotografisanje zarad objavljivanja ovog video zapisa kako stenice ujedaju tokom noci,kako ih uociti i kako razlikovati ujede stenica od bilo kojih drugih vrsta koznih bolesti. Video zapis je nastao kao rezultat visegodisnjeg rada i kao… Pročitaj više »Detekcija,otkrivanje i video zapis o zivotu stenica

  CEO ČLANAK...
  Stenice slike i ujedi crna fleka na trupu ukazuje na usisanu krv domacina.

  Pregled,revizija i priprema prostorija klijenata zahvacenim ujedima stenica-reportaza sa terena 2017-05

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U danasnjem osvrtu o krevetnim stenicama nakon duze pauze u objavama prikazacemo koliko je ozbiljan posao regulacije krevetnih stenica i zasto se mora poveriti specijalistickim sluzbama. Nasa terenska sluzba i iskusni tehnicki izvrsioci u saradnji sa nasim marketing i web timom i dobrovoljnim pristankom klijenta koji ima jednostavan cilj-dalju edukaciju novih klijenata zahvacenim stenicama, pri izradi dole video zapisa su pokazali kako stenice psihicki unistavaju zivot ukucana uz stalni nesavladiv stres,finansijske izdatke koji vode dotle… Pročitaj više »Pregled,revizija i priprema prostorija klijenata zahvacenim ujedima stenica-reportaza sa terena 2017-05

  CEO ČLANAK...
  Ujed stenica.Dezinsekcija stenica u Beogradu.Dezinsekcija i unistavanje stenice u Novom Sadu.Deratizacija DDD usluge stjenice Zadar.Dezinsekcija DDD usluge stjenice Split.Deratizacija Zagreb.

  PRESEO JOJ ODMOR OD STENICA-Renata se jedno jutro probudila, a kada se pogledala u ogledalo PREBLEDELA JE (FOTO)

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Izvor blic.rs,jutarnji.hr 03.juli 2019-e godine. O tome sta rade stenice narocito u hotelskim sobama u okruzenju i ostatku Evrope mozete se uveriti na autenticnoj reportazi koji u danasnjem izdanju donosi blic i jutarnji iz R.Hrvatske. 99% ljudi na ovim prostorima nema svest o stenicama niti je zainteresovano da o tome razmislja,uci i primi znanje.U 99% slucajeva pri resavanju problema sa krevetnim stenicama(bedbugs eng,bettwanzen de.punaises de lit fr.) im je postulat „cena“ i samo“cena“ .Korisnici usluga… Pročitaj više »PRESEO JOJ ODMOR OD STENICA-Renata se jedno jutro probudila, a kada se pogledala u ogledalo PREBLEDELA JE (FOTO)

  CEO ČLANAK...
  Kontrola kvaliteta rada u krevetu sa stenicama.Autorska fotografija nakon rolovanja i vakumiranja kreveta.Klijent na Novom Beogradu 2018 e godine.

  Primena i demonstracija nasih TRL metoda u trajnoj regulaciji stenica 01

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U danasnjem clanku o stenicama ne samo u Beogradu vec i po ucestalim pozivima van Beograda namenili smo prezentaciji nase opisane TRL metode. TRL metoda je skracenica od Tretman-Rolovanje-Lepak i sa 100% uspehom se primenjuje kod fizickih lica,porodica,stanara,podstanara i ostalih rezidenata koji imaju problem stenica i zele da problem bude resen profesionalno,bezbedno,efektivno i iz prvog puta. TRL metoda je rezultat obimnih istrazivanja nasih domacih biologa,hemijskih inzenjera,stolara,fasadera i sanitarnih inzenjera o zivotu i prezivljavanju  stenica,njihovom zivotnom… Pročitaj više »Primena i demonstracija nasih TRL metoda u trajnoj regulaciji stenica 01

  CEO ČLANAK...
  stenice lecenje ujedi preparati slike dezinsekcija deratizacija Beograd Novi-Sad-2019

  Alarmantno izrazeni broj pozivima na pojavu stenica sa prvim danima januara i februara 2013-e godine.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

   Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic Sva prava autora clanka i prilozenih materijala su zakonom zasticeni. Nakon duzeg vremena i pauze izazvane hladnim januarskim danima Servis „Dezinsekcija.net“ pokrecu novu temu vesti konkretno za pojavu stenica koja u glavnom gradu Srbije-Beogradu poprima jako drasticne razmere multi-epidemije.Prethodnih godina iz naseg profesionalnog iskustva polaritet poziva u odnosu na insekte se vecinom odnosio na standardnu pojavu bubarusa,bubasvaba i mrava.Takva vrsta intervencija i poziva cinila je ukupno 80%-90% svih vrsta… Pročitaj više »Alarmantno izrazeni broj pozivima na pojavu stenica sa prvim danima januara i februara 2013-e godine.

  CEO ČLANAK...
  Nasi Klijenti lokali pravna lica Beograd Novi Sad,Srbija dezinsekcija i deratizacija 2013 e godine.

  Reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2011 i tekucu 2012 u godinu-proverite i saznajte zasto smo jedni od najboljih!

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dezinsekcija i Deratizacija u  Beogradu-lista referenci i musterija koji su koristili i koriste nase usluge na preventivnom ili permanentnom nivou Servis „Dezinsekcija.net“  ima iza sebe preko 700+ pravnih subjekata sa kojima uspesno saradjuje na permanentnom i uspesnom nivou. Pored efektivnog suzbijanja svih vrsta insekata u Vasem radnom ili zivotnom prostoru bavimo se i preventivnom zastitom. Tu smo da Vas informisemo i stavimo  do znanja na dole navedenim klijentima koji su nam poklonili poverenje da je preventiva… Pročitaj više »Reference i klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ za 2011 i tekucu 2012 u godinu-proverite i saznajte zasto smo jedni od najboljih!

  CEO ČLANAK...
  Oznake:
  Dezinsekcija.net Call Now Button