Ose osinjaci i gnezdo osa regulacija i dezinsekcija u Beogradu i Novom Sadu

Regulacija gnezda osa u Novom Sadu napušteni tavan.Autorska fotografija naših radnih timova.Izvođenje samog postupka ume biti efektivnih više sati.99% Klijenata u SRbiji smatra da postupak analitičke dezinsekcije osa i stršljena SA GARANCIJOM posao od par minuta kao dođeš,isprskaš to ti je"par minuta posla i završiš".Neretko na tavanima u toku letnjih meseci su temperature preko 35 stepeni Celzijusovih.Na toj temperaturi se mora staviti zaštitno DDD odelo koje povećava temperaturu za barem 5 do 10 stepeni.Unutra u tom odelu je temperatura dobrih 40 do 45 stepeni.Neretko morate puziti po celom tavanu u dom odelu sa svim pratećim rekvizitima i raditi u mraku po pravilu službe sa čeonom lampicom na glavi.Dok se gnezdo pronađe i pristupi radu ume proći 1 do 2 sati u pronalaženju gnezda.I to govorimo za Klijente u Beogradu gde Klijenti ne računaju da neko dođe i vozi 10 ili 20 ili 30 kilometra u jednom pravcu.I kada im se saopšti cena na telefonu da je cena zavisn od onoga što se zatekne na terenu Klijenti se zahvaljuju i kažu da smo mi skupi.Autorske fotografije su upravo objavljenje kako se nedovoljno edukovanom auditorijumu u Srbiji na jedan činjenični i realni način predstavilo šta je deznsekcija osa i stršljena naroćito na tavanima većih kuća i zašto se dezinsekcija i osa ne može tarifirati kao dezinsekcija bubašvabama ili mrava.

Fotografije i nacin rada u dezinsekciji i trajnom suzbijanju osa,gnezda osa,osinjaka,gnezda strsljena u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.

Autorske fotografije naših sanitarnih inženjera i pratećih podizvodjača biologa i veterinara kao i epidemiologa u sertifikovanoj regulaciji osa na tavanima,krovu kuća i zgrada i mehanizmima roletni stambnenih jedinica.

Sve intervencije na pojavu osa i strsljena se rade uvek po zalasku sunca.

Intervencije se nikada ne izvode u toku dana ili sunca jer su ose i stršljeni aktivni i moramo sačekati zalazak sunca kako bi se insekti vratili svojoj matici na spavanju i onda se pristupa radu.

Nikada se ne preporučuje biološki i tehnički izvodjenje i rad sa osama i stršljenima u toku dana i tada se dešavaju najveći broj neplaniranih i stresnih situacija.

Prava DDD firma će uvek doći po zalasku sunca,amateri i šarlatani će reći da mogu doći i u toku dana.

Dešavalo se iz priča naših sugradjana koji su pozivali nesertifikovano radno osoblje da sam“radnik“ na regulaciji osa bude dobro izujedan jer jednostavno nije osoba biološke ili medicinske ili veterinarske struke.Iz želje da uštedi par stotina dinara na neproverene persone,Klijent ima od jednog problema dva problema.To je nemoguće objasniti narodu na ovim prostorima.

Zato smo uveli rubriku“Galerija“ na našem sajtu koji autentično i autorski prikazuje svu ozbiljnost i predanost poslu i zašto je angažovanje sertifikovane firme i sertifikovanog radnog osoblja jedina garancija 100% uspešnosti u radu.

Ogroman broj Klijenata i korisnika dezinsekcije i deratizacije u Srbiji ne pravi razliku izmedju sertifikovanih profesionalaca i amatera i šarlatana.Amater i šarlatan dodje napravi delimičan uspeh i više se nikada ne pojavi za reklamaciju jer nije te struke i čovek ne zna posao.Ali je najeftiniji sa cenom.

Kada shvate da su žrtve amatera i prevaranata Klijenti zovu i traže pomoć i onda dodju do saznanja da su tri puta platili jedno te isto a mogli su iz prvog puta to rešiti po protokolu i pravilu službe.Ali u Srbiji je bitno da se“prodje što jeftinije“.

Na kraju se dodje do saznanja da želja za uštedom od par stotina dinara je završetak u bolnici i trpljenje velikih bolova nakon ujeda osa i stršljena jer se celokupnom problemu i pojavi pristupa više nego amaterski.

Na autorskim fotografijama naših radnih timova u radu sa osama i stršljenima možete videti tok postupka i sam radni učinak.Fotografije su napravljene na licu mesta u toku tretmana u više Beogradskih lokacija zahvaćenim osama i stršljenima kao i vikendicama naših sugradjana na rad u inostranstvu gde niko nije živeo tokom leta i osa i stršljeni se zapate na krovu.

Angažovanjem pravih službi dobijate 100% učinak,izdavanje sve prateće dokumentacije i sigurnost uloženog novca 100%.

Angažovanjem amaterskih i prinaučenih DDD službi dobijate uzrujane i načete ose i stršljene koje načete nesertifikovanim preparatima ulaze svuda u životnom i radnom prostoru i dovode do nemogućnosti obavljanja bilo kakvih životnih i radnih funkcija.

Oznake: