Skoči na sadržaj

Miševi neuspešna deratizacija naših sugradjana u Beogradu i Novom Sadu

Uhvaćeni miš fotografija naših terenaca od strane jedne Beogradske porodice putem lepka i slanine.Problem su ženke i odrasli miševi koje se u praksi nikad ne hvataju na ovakve amaterske postavljene zamke.Nakon tog saznanja Klijenti zahvaćenim glodarima u Beogradu i Novom Sadu odlučuju da uposle profesionalno lice sa referencama.

Deratizacija miševa i pacova u stanovima,kućama,podrumima,tavanima i lokalima u Beogradu,Novom Sadu i Vojvodini je sve veći izazov za iskusnog sanitarnog inženjera i biologa i službi za dezinsekciju i deratizaciju.

Pojava miševa i pacova je naročito izražena u jesenjim i zimskim mesecima kada se pacovi i miševi povlače u objektima gde žive ljudi u potrazi za hranom i toplinom.

U nemogućnosti da pravilno primene postupak deratizacije glodara naši sugradjani u Beogradu i Novom Sadu pribegavaju svim dostupnim metodama ovih brzo reproduktivnih i kontaminiranih životinja.

Rezultat je uvek polovičan jer obično na lepku se hvataju mladunci nesazreli miševi.Pacovi po pravilu uvek ostanu u životu.Ženka miša je uvek u životu nakon čega opet producira nove jedinke.

Na fotografijama dole naših tehnloga možete videti kako se naši sugrađani snalaze na svim mogućim načinima u regulaciji miševa i pacova ali u 95% slučajeva bezuspešno.

Po izjavama naših Klijenata miševi se umire na par dana nema ih  i nakon 5 do 10 dana opet krenu.

Tada shvataju da svo njihovo znanje o miševima i pacovima nije dovoljno u 100% regulaciji i odlučuju se na angažovanje profesionalne i edukovane firme sa referencama u radu.

Oznake:

5 mišljenja na „Miševi neuspešna deratizacija naših sugradjana u Beogradu i Novom Sadu“

 1. Pozdrav iz Francuske

  Ala ste vi u Srbiji puni miševa koliko miševa na jednom mestu.Kakva deratizacija takva i država.Cela država Vam je geto i septička jama.

  1. Fotografije koje smo postavili u ovoj sekciji su prikaz „dovitljovosti“ naseg naroda na ovim prostorima.Kao takve ilustruju svu nasu svest o blagovremenoj deratizaciji narocito miseva i pacova.I vecina ovih fotografija je napravljena u centru Beograda na u nekom selu van Beograda.Klijenti u Beogradu zive sa misevima vise meseci i ne zele da plate 1500 ili 2000 dinara skupo im je oni ce to sami uraditi.Kupe lepak uzmu kartonsku kutiju i stave slaninu i misljenja su da je sve „zavrseno“.Uhvate u nekih 50% slucajeva one male najmladje.Oni veci se nikada ne hvataju.

   Kada sve to postave i uhvate shvate da im je suvise „gadno“ da hvataju mrtve miseve i onda nas zovu za deratizaciju.Kada pristignemo shvatamo da su od jednog posla napravili dva posla.Zenke i muzjaci miseva i pacova su i dalje u zivotu,uhvacene miseve na lepku koji su amaterski radili mora neko da izbaci i to izbacivanje ne moze biti u kanti za djubre kao sto 99,9% naroda na prostorima „misli“ da moze biti raspolaganje uginutim misevima vec iskljucivo ukopavanjem u zemlji shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru.

   Celokupna porodica miseva i pacova se mora regulisati sporodelujucim mamcima generalno profesionlna DDD firma nikada ne stavlja lepka jer zna da se na lepku uhvate samo mladunci ali ne i odrasli glodari.Zenka misa mora pojesti mamak i nakon konzumacije mamak mora biti sporodelujuci barem 2 do 3 dana po konzumimaciji.Ako zenka vidi uginute miseve pre toga nece jesti mamak.

   Odrasli glodari kada vide uhvacene potomke prelaze u drugi deo objekta jer su dovoljn inteligentni da shvate opasnost.

   I tako lepkom nasi sugradjani ih samo poteraju iz jednog dela stana u drugom ili iz jedno sprata zgrade ili podruma na drugom spratu.

   I onda nas zovu nakon par meseci amaterske borbe samostalne da „to neko profesionalno resi“.

   Deratizacija miseva i pacova se mora raditi deratizacionim kutijicama i namenskim sporodelujucim mamkom unutra na bazi biograzgradig bromadiola ili druge deratizacione komponente koja mora imat i mumifikator efekat.
   Mumifikator efekat je propisan od strane Evropske Unije i mora obezbediti oksidaciju tkiva,koze i organa glodara nakon uginuca tako da ne sme doci do smrada i mora jednom recju u roku od par dana doci do kompletne razgradnje celokupnog lesa misa ili pacova.

   To je nemoguce objasniti narodu na ovim prostorima.Dok sam ne shvati nakon par meseci“borbe“ sa misevima koje dajemo i ilustrujemo u vidu terenskih fotografija.

  1. Kolegenica u komercijali Vas je kontaktirala primite izvinjenje u odgovoru ovim putem usled prebukiranosti lokalnim Klijentima.HVala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest

Call Now Button