Smrdibube regulacija i pojava u Beogradu i Novom Sadu

Smrdibuba prikaz namenskim fotoaparatom Klijent u Beogradu 2019 e godine.
Podelite stečeno znanje sa prijateljima...

Pojava dosadnih smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu je jako izražajna tokom jesenjih meseci.Iako ne pričinjavaju neku štetu u životnom objektu vizuelno su vrlo dosadne a često umeju i da naškode ukućanima svojim toksinima koje ispustaju uznemirene ili pod pretnjom.

Dezinsekcija smrdibuba je sveobuhvatni skup koraka u sanitarnom inženjeringu gde se moraju uzeti u ozbir sve biološke predispozicije i istorijat kao i sama lokacija objekta.

Problem smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu i ostalim mestima u Vojvodini  i Srbiji je pre svega problem klimatskih promena ali i ispuštanje ogromnih količina toksina u vidu izduvnih gasova i termalnog zagrevanja jedne opštine ili geografskog područja.

Prirodno stecište smrdibuba je šuma i okolno lišće.U toku jesenjih meseci sa čestim nastupom toplih dana i hladnih noći traže skrovište u zagrejanim sobama i kućama.Prva lokacija gde se stacioniraju su mehanizmi roletni ali i zadnja strana ormana,unutrašnja strana kreveta i uglovi životnog i radnog prostora.

Postupak dezinsekcije smrdibuba stoga iziskuje detaljne pripreme,sveobuhvatni sanitarni pregled od strane edukovanih sanitarnih inženjera i primena najsavremenijih dostignuća sanitarne higijene i neškodljivih insekticida koja moraju biti sa jedne strane odobrena od strane Ministarstva Zdravlja a sa druge strane moraju imati 100% učinak u regulaciji ovih vrlo dosadnih insekata.

Na fotografijama dole možete videti primenu naših mera i koraka u regulaciji smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu.Po pozivu dolazimo i za ostala mesta u Srbiji ili šaljemo jeftinije pakete za samostalnu dezinsekciju po principu uradi sam i koja dolaze sa 6 mesečnom garancijom.


Podelite stečeno znanje sa prijateljima...

3 Comments

 1. Avatar
  PANCEVKA

  VELIKI PROBLEM JOS UVEK KOD NAS NA SELU I MISLIM DA JE NE RESIV SAMO KOMARNICI.

 2. Avatar
  briga o ekologiji nula

  Jednom sam skidao mehanizam roletni kod oca na selu tu ih je bilo tih smrdibuba hiljade neke mrtve ne zive kada im se priblizite oci peku imaju nesto u sebi sto ispustaju kada osete opasnost oci peku celog dana morao sam u apoteci da kupim neke kapi za oci i opet me je peklo koliko imaju jake te otrove sto ulaze u ocima

 3. Avatar
  rakovica

  te smrdibube udaraju u ocima kada ih prskate obavezno staviti nekakve naocare kad im prilazite zenu su pre par dana izudarale po licu hoce u ocima da ulaze kada im se priblizite nisu naivne ni malo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now ButtonMozete nas pozvati ovde...css.php

Pin It on Pinterest

Podelite stečeno znanje sa drugima...

Prenesite stečeno znanje sa ovog sajta Vašim prijateljima i dobijte mišljenja..