Smrdibube regulacija i pojava u Beogradu i Novom Sadu

Smrdibuba prikaz namenskim fotoaparatom Klijent u Beogradu 2019 e godine.

Pojava dosadnih smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu je jako izražajna tokom jesenjih meseci.Iako ne pričinjavaju neku štetu u životnom objektu vizuelno su vrlo dosadne a često umeju i da naškode ukućanima svojim toksinima koje ispustaju uznemirene ili pod pretnjom.

Dezinsekcija smrdibuba je sveobuhvatni skup koraka u sanitarnom inženjeringu gde se moraju uzeti u ozbir sve biološke predispozicije i istorijat kao i sama lokacija objekta.

Problem smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu i ostalim mestima u Vojvodini  i Srbiji je pre svega problem klimatskih promena ali i ispuštanje ogromnih količina toksina u vidu izduvnih gasova i termalnog zagrevanja jedne opštine ili geografskog područja.

Prirodno stecište smrdibuba je šuma i okolno lišće.U toku jesenjih meseci sa čestim nastupom toplih dana i hladnih noći traže skrovište u zagrejanim sobama i kućama.Prva lokacija gde se stacioniraju su mehanizmi roletni ali i zadnja strana ormana,unutrašnja strana kreveta i uglovi životnog i radnog prostora.

Postupak dezinsekcije smrdibuba stoga iziskuje detaljne pripreme,sveobuhvatni sanitarni pregled od strane edukovanih sanitarnih inženjera i primena najsavremenijih dostignuća sanitarne higijene i neškodljivih insekticida koja moraju biti sa jedne strane odobrena od strane Ministarstva Zdravlja a sa druge strane moraju imati 100% učinak u regulaciji ovih vrlo dosadnih insekata.

Na fotografijama dole možete videti primenu naših mera i koraka u regulaciji smrdibuba u Beogradu i Novom Sadu.Po pozivu dolazimo i za ostala mesta u Srbiji ili šaljemo jeftinije pakete za samostalnu dezinsekciju po principu uradi sam i koja dolaze sa 6 mesečnom garancijom.

 

Oznake:

3 mišljenja na „Smrdibube regulacija i pojava u Beogradu i Novom Sadu“

  1. briga o ekologiji nula

    Jednom sam skidao mehanizam roletni kod oca na selu tu ih je bilo tih smrdibuba hiljade neke mrtve ne zive kada im se priblizite oci peku imaju nesto u sebi sto ispustaju kada osete opasnost oci peku celog dana morao sam u apoteci da kupim neke kapi za oci i opet me je peklo koliko imaju jake te otrove sto ulaze u ocima

  2. te smrdibube udaraju u ocima kada ih prskate obavezno staviti nekakve naocare kad im prilazite zenu su pre par dana izudarale po licu hoce u ocima da ulaze kada im se priblizite nisu naivne ni malo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *