Primer analitičke dezinsekcije kuhinja u više Beogradskih stanova zahvaćenim bubarusima sa ugradnom kuhinjom gde Klijent želi brzi i efektivni učinak u prvih 30-60 minuta po aplikaciji.

Sve fioke u toku rada izvlačimo i doziramo bočno.Tehnički nema potrebe za vadjenjem bilo kakvog posudja.Preparat ne ostavlja nikakvu kontaminaciju u objektu i omogućuje nesmetani boravak ukućana pre,za vreme i nakon tretmana.
Podelite stečeno znanje sa prijateljima...

Pre ubrigzavanja emulzije pristupamo detaljnoj pripremi DONJIH DELOVA KUHINJE pomeranjem i izvlačenjem podupirača i drugih estetskih rekvizita koji su sastavni delovi skupocenih i glomaznih ugradnih kuhinja.

Samo priprema prostorija ume biti neretko i duže od 30 minuta kako se ne bi napravilo bilo kakvo oštećenje pre,za vreme i nakon rada.Klijenti koji ZOVU TO NE SHVATAJU.Pitaju samo “Ja imam četiri kvadrata koliko će koštati tih četiri kvadrata ALI DA SE DOBRO URADI jer tri puta su mi bili neki pre Vas i vrlo slabo je uradjeno…”

U prethodnim demonstrativnim video zapisima prikazali smo aplikaciju eko gelom koji je efektivan ali u većini slučajeva spor i zahteva obimne pripreme.

Primena i delovanje emulzije uz sinhronizaciji sa eko gelom je jedan od najbržih vidova urbane dezinsekcije rezistentnih bubarusa u velikim ugradnim kuhinjama.

Prva radna tačka je deo izmedju utičnica u samoj ugradnoj kuhinji gde moramo dizajniranom prskalicom u svim pravcima prodreti emulzijom.A da bi se stiglo do te prve radne tačke potrebno je prići i uraditi sanitarni pregled cele kuhinje.

Prva stavka kod ugradnih kuhinja je SUDO-MAŠINA koja je obično prva zahvaćena bubarusima.

99% Klijenata u svetu ne u Srbiji već u svetu to ne shvata koliki je problem.Kada SUDO MAŠINA PRESTANE SA RADOM onda shvate da su izgubili vrednost sudo mašine vrednosti 200 i više eura zbog bubarusa.

A kada zovu na telefonu ništa drugo ih ne interesuje osim CENE koja se očekuje biti “tako do 1000 dinara nemam više”.

Kada ode sudo mašina od 250 eura pozivanjem hoštaplera i kriminalaca imaju i 100 eura posle da plate samo da se i ta nova sudo mašine opet ne zarazi bubarusima kao prethodno pokvarena.

Naši terenski izvršioci imaju dovoljno znanja i iskustva da uoče problem i da shodno tome sprovedu korake u regulaciji bubarusa prvo kod sudo mašina u ugradnim kuhinjama.

Amaterske službe koje Vam dolaze po principu NAJNIŽE CENE samo isprskaju po podu i kažu”Biće sve u redu”.

99% bubarusa u termoizolacionoj vuni u sudo mašini preživi jer nije ostvaren nikakav kontakt sa telom bubarusa prilikom tretmana.

Nakon toga ih Klijent zove i pita”Meni se bube i dalje šetaju u kuhinji da dodjete i da ponovite” našta dobija odgovor”Možemo doći ali se svaki dolazak NAPLAĆUJE”.

Klijent u razgovoru shvati zašto je nečija usluga TAKO JEFTINA cirka 1000 ili 1200 dinara za nivo dvosobnog ili trosobnog stana ALI PREKASNO.Bubaruse su i dalje žive i opet se mora platiti pozivanjem PROFESIONALNE SLUŽBE.

Naši tehnolozi imaju iskustva u radu sa svim vrstama kuhinja i prvo što urade to je regulacija bubarusa u termoizolacionoj vuni u sudo mašini u dostupnim otvorima za odvod kiseonika.

Dizajniranom prskalicom i ubrizgavajućim mlazom seletkovane hemijske formule koja deluje na bubaruse ali ne remeti rad sudo mašine se diskretno ubrizgava smrtonosna hemija po bubaruse i bubašvabe sa efektom uginuća već u prvih 30 minuta na bazi dehidratora koji omogućuju nesmetani boravak ukućana za vreme i nakon tretmana.

Nakon regulacije bubarusa u termoizolacionoj vuni u sudo mašini pristupa se ubrizgavanju preparata u daljim odvodnim delovima sudo mašine tako da pravimo geometrijsku hemijsku zamku bubarusima i bubašvabama gde god pokušali da pobegnu.

Nakon sudo mašine i ubrizgavanja preparata u svim dostupnim delovima ovog aparata doziramo preparat u teško dostupnim delovima ugradne kuhinje deo gde kuhinja graniči sa zidom i koja se jedino može regulisati specifično dizajniranim prskalicama uz neophodno obrazovanje i pribranost i trud samog DDD tehnologa.

Nakon horizontalnog uspravnog ubrizgavanja preparata u nedostupnim delovima kuhinje sa zidom ,pristupamo i ležećem ubrzigavanju tamnih mesta iza nosača ugradnih kuhinja tako da pokrivamo svaki milimetar kuhinje gde se bubaruse i bubašvabe kriju namenskom smrtonosnom hemijom po insekte.

Nakon ubrizgavanja deo kuhinje sa sudo mašinom krećemo sa ubrizgavanjem preparata i u ostalim teško dostupnim područjima kuhinje iza frižidera i iza nosećih visećih elemenata.

Bravice od vrata svih delova ugradnih kuhinja znaju biti itekako omiljeno stecište bubarusa iako se spolja ništa ne uočava.NAkon doziranja preparata se vidi šta je sve unutra bilo sakriveno.

Naši iskusni i pripremljeni sanitani inženjeri će diskretno sve sami uraditi što se tiče pomeranja ostalih delova kuhinje uključujući i fioke kako bi emulzijom došli do svih delova iza fioka van vidnog polja sakrivenim bubarusima i bubašvama.

Naročita pažnja u regulaciji sakrivenih bubarusa se posvećuje zadnjem delu frižidera koji se mora isključiti iz struje i nakon toga van strujne mreže dozirati selektovanim preparatom iza motora odnosno kompresora friždera koje u većini slučajeva ogromno leglo i stecište bubarusima i bubašvabama gde se kriju nakon ugašenih svetala.

Pored motora i kompresora frižidera nakon isključivanja sa strujnog kola svi naši iskusni DDD tehnolozi imaju direktivu i nalog za ubrizgavanjem u ivičnjacima izmedju kuhinje i zidova kako sa jedne tako i sa svih dostupnih strana.

Nakon dela iza frižidera i nedostupnih procepa iza frižidera nastavljamo ubrizgavanje u svim preostalim po redosledu rada bravicama i sklopkama ugradnih kuhinja gde itekako znaju biti sakriveni insekti.

Ubrizgavanje preparata kod ugradnih štednjaka odnosno šporeta se mora raditi selektivno i detaljno.

Pronalazimo sve otvore dostupne za ubrizgavanjem i doziramo smrtonosni insekticiodni preparat u delovima šporeta gde se bubaruse zavlače i preživljavaju.

Naši obučeni DDD tehnolozi u par sekundi pronalaze dostupna područja i shvataju gde se bubaruse kriju.Nakon vizuelne identifikacije problema pristupaju ubrizgavanju iritirajućeg preparata po insekte.
Bubaruse i bubašvabe izlaze načete hemijskom formulom ali nisu više brze niti agilne već usporene i dezorijentisane.

Uginuće nastupa već nakon 10 do 15 minuta po kontaktu preparata sa bubama u šporetu odnosno štednjaku.

Laborantski dobijeni preparat za bubaruse i bubašvabe nakon 30 minuta u potpunosti oksidiše,ne ostavlja fleke i ne menja boju površine gde se nanosi.

Nase ostale autorske objave:

Fiziologija i zivot bubarusa
Fiziologija i bioloski ciklus bubarusa,njihov epidemioloski,demografski i reproduktivni uticaj na zdravlje,zivotnu i radnu sredinu coveka,ukucana,stanara i radnog osoblja.  Tekst i sadrzaj clanka: Ljubisa T.Cakic  Fiziologija,...
Epidemija bubarusa u Beogradskim vrticima i bolnicama ne jenjava...
Kako prenosi dnevni poseceni portal "Blic.rs" i Beogradski lokalni portal"24sata.rs" a na prigovor jednog od nezadovoljnog roditelja i korisnika decjeg Vrtica epidemija bubarusama ne samo sto uzima maha kod fizickih lica vec se i bez kontrole pojav...
Iz Italijanske stampe-Gigantske buba-ruse preplavile Napulj i zapadnu Italiju!
Grad Napulj i ceo region Zapadne Italije su tokom leta 2012-e godine imali pune ruke posla u suzbijanju gigantskih buba-rusa sto po priznanju vecine turistickih radnika i agencija se i te kako odrazilo na turisticku sezonu i prerano otkazivanje...
Kako unistiti bubaruse u kuhinji,stanu,kuci i radnom objektu-reportaza sa terena 2017-01
U danasnjem clanku obraticemo najcesca mesta u kuhinji gde kuhinjske bubasvabe u Srbiji poznatijom pod nazivom "Bubaruse"(Blatella Germanica) borave i gde se stacioniraju tokom dana s obzirom da su aktivne samo po ugasenim svetlima i nocnim satima....
Učinak preparata u dezinsekciji bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža 23-11-2019-01
U današnjem članku demonistriraćemo efektivni učinak preparata na pojavu dosadnih i kontaminiranih bubarusa koji se primenjuje i kod kanalizacionih crnih bubašvaba u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji. Članak je namenjen korisnicima naših usluga sa...
Efekat preparata i ucinak dezinsekcije na pojavu bubarusa i bubasvaba-reportaza sa terena 03
Prikaz dezinsekcije i efekta tretmana na bubaruse u standardnim domacinstvima.Sva prava autora clanka i prilozenih video materijala su zakonom zasticena. U ovom prilogu na zahteve i usmenog i pismenog obracanja puno bivsih i buducih ...
Zasto su bubaruse tako snalazljive u zivotnom i radnom prostoru?
Pregled oka bubarusa i naucno objasnjenje zasto bubaruse tako brzo napustaju mesto koja su odjednom osvetljenja ili im preti mehanicki udarac.Klik na sliku gore za prikaz fotografije za puni prikaz.. Naizgled vrlo mali bubaruse kao p...
"Ultrazvucni rasterivaci insekata" najnoviji prikaz "Efekta" ovih uredjaja
Jako puno klijenata se raspituje u prethodnih par meseci za takozvane"ultrazvucne rasterivace" insekata poput bubarusa,bubasvaba,mrava,stenica,miseva ili pak buva koji rade po principu"ultrazvuka" koji insekti "cuju" i tako ih "odbijaju". "U...
Bubaruse
Unistavanje bubarusa i buba.  Unistavanje i suzbijanje bubarusa  Preduzece "Pest-Global Group" DOO Beograd  vec sa visegodisnjim iskustvom i referencama od preko 5000 pravnih i privatnih subjekata u zemlji se bavi suzbijanjem ...
Dezinsekcija bubašvaba i bubarusa u Beogradu i Novom Sadu eko gelom
Regulacija bubarusa i bubašvaba Eko Gelom se primenjuje sa ogromnim uspehom kod ugradnih kuhinja,zdravstvenih ustanova i stanova koji zele visoki procenat efektivnosti na zarobljene i teško dostupne bubaruse u ugradnim šporetima,kuhinjskim bojlerima,...

Podelite stečeno znanje sa prijateljima...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now ButtonMozete nas pozvati ovde...css.php

Pin It on Pinterest

Podelite stečeno znanje sa drugima...

Prenesite stečeno znanje sa ovog sajta Vašim prijateljima i dobijte mišljenja..