Skoči na sadržaj

Primer analitičke dezinsekcije kuhinja u više Beogradskih stanova zahvaćenim bubarusima sa ugradnom kuhinjom gde Klijent želi brzi i efektivni učinak u prvih 30-60 minuta po aplikaciji.

Sve fioke u toku rada izvlačimo i doziramo bočno.Tehnički nema potrebe za vadjenjem bilo kakvog posudja.Preparat ne ostavlja nikakvu kontaminaciju u objektu i omogućuje nesmetani boravak ukućana pre,za vreme i nakon tretmana.

Pre ubrigzavanja emulzije pristupamo detaljnoj pripremi DONJIH DELOVA KUHINJE pomeranjem i izvlačenjem podupirača i drugih estetskih rekvizita koji su sastavni delovi skupocenih i glomaznih ugradnih kuhinja.

Samo priprema prostorija ume biti neretko i duže od 30 minuta kako se ne bi napravilo bilo kakvo oštećenje pre,za vreme i nakon rada.Klijenti koji ZOVU TO NE SHVATAJU.Pitaju samo "Ja imam četiri kvadrata koliko će koštati tih četiri kvadrata ALI DA SE DOBRO URADI jer tri puta su mi bili neki pre Vas i vrlo slabo je uradjeno..."

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  U prethodnim demonstrativnim video zapisima prikazali smo aplikaciju eko gelom koji je efektivan ali u većini slučajeva spor i zahteva obimne pripreme.

  Primena i delovanje emulzije u 100% regulaciji bubašvaba uz sinhronizaciji sa eko gelom

  Primena i delovanje emulzije uz sinhronizaciji sa eko gelom  je jedan od najbržih vidova urbane dezinsekcije rezistentnih bubarusa u velikim ugradnim kuhinjama.

  Prva radna tačka je deo izmedju utičnica u samoj ugradnoj kuhinji gde moramo dizajniranom prskalicom u svim pravcima prodreti emulzijom.A da bi se stiglo do te prve radne tačke potrebno je prići i uraditi sanitarni pregled cele kuhinje.

  Prva stavka kod ugradnih kuhinja je SUDO-MAŠINA koja je obično prva zahvaćena bubarusima.

  99% Klijenata u svetu ne u Srbiji već u svetu to ne shvata koliki je problem.Kada SUDO MAŠINA PRESTANE SA RADOM onda shvate da su izgubili vrednost sudo mašine vrednosti 200 i više eura zbog bubarusa.

  A kada zovu na telefonu ništa drugo ih ne interesuje osim CENE koja se očekuje biti "tako do 1000 dinara nemam više".

  Kada ode sudo mašina od 250 eura pozivanjem hoštaplera i kriminalaca imaju i 100 eura posle da plate samo da se i ta nova sudo mašine opet ne zarazi bubarusima kao prethodno pokvarena.

  Naši terenski izvršioci imaju dovoljno znanja i iskustva da uoče problem i da shodno tome sprovedu korake u regulaciji bubarusa prvo kod sudo mašina u ugradnim kuhinjama.

  Amaterske službe koje Vam dolaze po principu NAJNIŽE CENE samo isprskaju po podu i kažu"Biće sve u redu".

  99% bubarusa u termoizolacionoj vuni u sudo mašini preživi

  jer nije ostvaren nikakav kontakt sa telom bubarusa prilikom tretmana.

  Nakon toga ih Klijent zove i pita"Meni se bube i dalje šetaju u kuhinji da dodjete i da ponovite" našta dobija odgovor"Možemo doći ali se svaki dolazak NAPLAĆUJE".

  Klijent u razgovoru shvati zašto je nečija usluga TAKO JEFTINA cirka 1000 ili 1200 dinara za nivo dvosobnog ili trosobnog stana ALI PREKASNO.Bubaruse su i dalje žive i opet se mora platiti pozivanjem PROFESIONALNE SLUŽBE.

  Naši tehnolozi imaju iskustva u radu sa svim vrstama kuhinja i prvo što urade to je regulacija bubarusa u termoizolacionoj vuni u sudo mašini u dostupnim otvorima za odvod kiseonika.

  Dizajniranom prskalicom i ubrizgavajućim mlazom seletkovane hemijske formule koja deluje na bubaruse ali ne remeti rad sudo mašine se diskretno ubrizgava smrtonosna hemija po bubaruse i bubašvabe sa efektom uginuća već u prvih 30 minuta na bazi dehidratora koji omogućuju nesmetani boravak ukućana za vreme i nakon tretmana.

  Nakon regulacije bubarusa u termoizolacionoj vuni u sudo mašini pristupa se ubrizgavanju preparata u daljim odvodnim delovima sudo mašine tako da pravimo geometrijsku hemijsku zamku bubarusima i bubašvabama gde god pokušali da pobegnu.

  Nakon sudo mašine i ubrizgavanja preparata u svim dostupnim delovima ovog aparata doziramo preparat u teško dostupnim delovima ugradne kuhinje deo gde kuhinja graniči sa zidom i koja se jedino može regulisati specifično dizajniranim prskalicama uz neophodno obrazovanje i pribranost i trud samog DDD tehnologa.

  Nakon horizontalnog uspravnog ubrizgavanja preparata u nedostupnim delovima kuhinje sa zidom ,pristupamo i ležećem ubrzigavanju tamnih mesta iza nosača ugradnih kuhinja tako da pokrivamo svaki milimetar kuhinje gde se bubaruse i bubašvabe kriju namenskom smrtonosnom hemijom po insekte.

  Nakon ubrizgavanja deo kuhinje sa sudo mašinom krećemo sa ubrizgavanjem preparata i u ostalim teško dostupnim područjima kuhinje iza frižidera i iza nosećih visećih elemenata.

  Bravice od vrata svih delova ugradnih kuhinja znaju biti itekako omiljeno stecište bubarusa iako se spolja ništa ne uočava.NAkon doziranja preparata se vidi šta je sve unutra bilo sakriveno.

  Naši iskusni i pripremljeni sanitani inženjeri će diskretno sve sami uraditi što se tiče pomeranja ostalih delova kuhinje uključujući i fioke kako bi emulzijom došli do svih delova iza fioka van vidnog polja sakrivenim bubarusima i bubašvama.

  Naročita pažnja u regulaciji sakrivenih bubarusa se posvećuje zadnjem delu frižidera koji se mora isključiti iz struje i nakon toga van strujne mreže dozirati selektovanim preparatom iza motora odnosno kompresora friždera koje u većini slučajeva ogromno leglo i stecište bubarusima i bubašvabama gde se kriju nakon ugašenih svetala.

  Pored motora i kompresora frižidera nakon isključivanja sa strujnog kola svi naši iskusni DDD tehnolozi imaju direktivu i nalog za ubrizgavanjem u ivičnjacima izmedju kuhinje i zidova kako sa jedne tako i sa svih dostupnih strana.

  Nakon dela iza frižidera i nedostupnih procepa iza frižidera nastavljamo ubrizgavanje u svim preostalim po redosledu rada bravicama i sklopkama ugradnih kuhinja gde itekako znaju biti sakriveni insekti.

  Ubrizgavanje preparata kod ugradnih štednjaka odnosno šporeta se mora raditi selektivno i detaljno.

  Pronalazimo sve otvore dostupne za ubrizgavanjem i doziramo smrtonosni insekticiodni preparat u delovima šporeta gde se bubaruse zavlače i preživljavaju.

  Naši obučeni DDD tehnolozi u par sekundi pronalaze dostupna područja i shvataju gde se bubaruse kriju.Nakon vizuelne identifikacije problema pristupaju ubrizgavanju iritirajućeg preparata po insekte.
  Bubaruse i bubašvabe izlaze načete hemijskom formulom ali nisu više brze niti agilne već usporene i dezorijentisane.

  Uginuće nastupa već nakon 10 do 15 minuta po kontaktu preparata sa bubama u šporetu odnosno štednjaku.

  Laborantski dobijeni preparat za bubaruse i bubašvabe nakon 30 minuta u potpunosti oksidiše,ne ostavlja fleke i ne menja boju površine gde se nanosi.

  Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža sa terene 2018 e godine.
  Dezinsekcija bubarusa u Beogradu autorski video zapisi reportaža 001
  Postanite pretplatnik našeg youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim vestima,dešavanjima,popustima,akcijama i reportažama
  Dezinsekcija bubasvaba i bubarusa u kuhinji i Beogradskim stanovima i lokalima cene i nacin rada.

  Zasto su bubaruse tako snalazljive u zivotnom i radnom prostoru?

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Naizgled vrlo mali bubaruse kao podvrsta bubasvabe su daleko prilagodljiviji od svojih starijih potomaka-bubasvaba.Kao takvi tokom nekoliko desetina hiljada godine evolucije razvili su izuzetno culo vida koje im omogucava da vide svet ispred sebe tako reci u punoj luku odnosno pod 360 stepeni. Koliko puta ste pokusali da ubijete bubarusa a on pred Vama pobegne ?Sve to naravno funkcionise iz razloga izuzetnog vidnog aparata samog insekata.Discovery chanel je ovom insektu posvetio dosta paznje i izgleda… Pročitaj više »Zasto su bubaruse tako snalazljive u zivotnom i radnom prostoru?

  CEO ČLANAK...
  Salmonella bakterija od bubarusa.

  Salmonela-prenosive bolesti koje prenose bubarusi

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Bakterije koje prenose bubarusi. Najcesca bakterija koju domaci Bubarusi u ovom delu Evrope prenose ukljucujuci i Srbiju kao vodece zemlje u generisanju prenosa ove bakterije usled neblagovremene dezinsekcije,higijene i prskanja zivotnog i radnog prostora jeste bakterija Salmonela. Salmonella   Fotografija izvor:Wikipedia Namena ilustracije Prikaz bakterije salmonele na sajtu „Dezinsekcija.net“ Sva prava autora fotografije zasticena. Salmonela Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije Sistematika carstvo: Bacteria tip: Proteobacteria klasa: γ Proteobacteria red: Enterobacteriales porodica: Enterobacteriaceae rod: Salmonella Lignieres 1900… Pročitaj više »Salmonela-prenosive bolesti koje prenose bubarusi

  CEO ČLANAK...
  Poliovirus-prenosive bolesti i virusi koje prenose bubarusi

  Poliovirus-prenosive bolesti i virusi koje prenose bubarusi

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Za razliku od bakterija koje smo spomenuli u prethodna tri clanka a to su salmonela,stafilokoka i streptokoka pisacemo u izdvojenom obliku o virusu koji bubarusi prenose. U pitanje je virus pod medicinskim nazivom „Poliovirus“. Virus u odredjenim slucajevima izaziva deciju paralizu odnosno decja paraliza izazvana virusom poliovirus koja se popularno zove i „Poliomijelitis“jei izuzetno je opasan ako dospe u crevima deteta mladjeg od 3-12 godina. Kod coveka se ovaj covek manifestuje najscesce crevnim bolovima sto… Pročitaj više »Poliovirus-prenosive bolesti i virusi koje prenose bubarusi

  CEO ČLANAK...
  Razvitak i povecanje letnjih temperature utice na ubrzanu reprodukciju bubasvaba i bubarusa u Beogradu.

  Povecanje temperature tokom prolecnih meseci utice na ubrzano razmnozavanje bubarusa i bubasvaba

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Povecanje kako dnevne tako i nocne temperature dovodi do ubrzanog razmozavanja bubarusa i bubasvaba za razliku od hladnijih zimskih meseci kada bubarusi mogu takoreci prezimiti bez ikakvog razmnozavanja. Ako ste primetili u svom stanu,kuci ili lokalu bubaruse a napolju je osetan porast temperature mozete nam se obratiti na nase telefone sa Vase desne strane i dobiti besplatne savete o zastiti Vaseg zivotnog i radnog prostora od ubrzane reprodukcije bubarusa,bubasvaba,mrava i ostalih vrsta insekata.

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija i deratizacija bolnica i zdravstvenih ustanova u Srbiji.

  Potpisan Ugovor o stalnom odrzavanju higijene Opste Bolnice u Jagodini od svih vrsta bubarusa,bubasvaba,moljaca.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dana 15-og Avgusta 2012-e,na zahtev Direktora Opste Bolnice Jagodine,Dr.Darka Miletica potpisan je permanenti sporazum o odrzavanju preko 10.000 m2 kvadratnih metara celokupnog prostora Opste Bolnice i Zdravstvenog Centra u Jagodini od strane Servisa „Dezinsekcija.net“ . Servis „Dezinsekcija.net“ se zahvaljuje javno ovim putem navedenim subjektima kako u prvom redu generalnom direktoru Bolnice Gospodinu Dr.Darku Mileticu tako i u drugom redu i zameniku Opste Bolnice u Jagodini Gospodji Milici Pavlovic kao i Direktoru tehnicke sluzbe Dejanu Popovicu… Pročitaj više »Potpisan Ugovor o stalnom odrzavanju higijene Opste Bolnice u Jagodini od svih vrsta bubarusa,bubasvaba,moljaca.

  CEO ČLANAK...
  Zivot bubasvaba i njihova blagovremena efektivna dezinsekcija i deratizacija.

  Fiziologija i zivot bubasvaba

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Autor clanka Bojana Radoja Sva prava Autora clanka su zasticena. Bubašvabe latinski naziv:Blatidae Taksonomija Carstvo: Animalia Tip: Arthropoda Klasa: Insecta Natklasa: Pterygota Infraklasa: Neoptera Nadred: Dictyoptera Red: Blattodea Opšti opis Rasprostranjenost i karakteristike bubasvaba   Samo zbog nekoliko vrsta ovih prastarih insekata cela grupa je na rđavu glasu, bar što se tiče čoveka, jer koriste stanove i useljavaju se u domove kao neželjeni gosti. Većina bubašvaba su tropski insekti ali se izvrstan broj vrsta sreće… Pročitaj više »Fiziologija i zivot bubasvaba

  CEO ČLANAK...
  Odbijanje insekata.

  Najnovije bacanje para od strane Klijenata-ultrazvucni rasterivaci bubasvaba,mrava i bubarusa!

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Srbija i stanovnici Srbije su poznati u celoj Evropi kao narod koji najcesce je zrtva prevara. Razlog za pisanje i saopstenje u vidu ovog clanka lezi u cinjenici da u 30-40% domova u kojima smo imali postupak 100% hemijske dezinsekcije smo primetili navedene ultrazvucne rasterivace bubarusa,bubasvaba,mrava i ostalih i nsekata.  Na pitanja prema vlasniku „Da li ovaj uredjaj ima efektivnosti?“,u 99,9% slucajeva svaki vlasnik na pitanje odgovara“Pa da ima ne bih Vas zvao,cak se u… Pročitaj više »Najnovije bacanje para od strane Klijenata-ultrazvucni rasterivaci bubasvaba,mrava i bubarusa!

  CEO ČLANAK...
  Razlika izmedju bubarusa i bubasvaba.

  Razlika izmedju bubasvaba i bubarusa-reportaza sa terena 2017-02

  By Komercijala Dezinsekcija.net

   U danasnjem clanku nakon duze pauze od par godina o osvrtu na kanalizacione bubasvabe u ovom delu sajta,obradicemo detaljnu razliku izmedju dveju najcescih vrsta bubasvaba u zivotnom i radnom prostoru:  -Blattela Orientalis ili poznatiju kao standardna velika crna kanalizaciona bubasvaba -Blattela Germanica ili poznatiju kao kuhinjska brza smedjo-zuta bubasvaba. Bubaburusa  Iako rodbinski dosta slicni ove dve vrste se fizionomski potpuno razliku.U objektima gde borave skoro nikada necete zateci istovremeno dve vrsta bubasvabe-jedna vrsta uvek iskljucuje… Pročitaj više »Razlika izmedju bubasvaba i bubarusa-reportaza sa terena 2017-02

  CEO ČLANAK...
  Oznake:
  Dezinsekcija.net Call Now Button