Dezinsekcija bubarusa u Beogradu foto galerija 100% ucinka 01

Regulacija bubarusa u stanovima,kucama i lokalima.

U ovom odeljku mozete videti regulaciju bubarusa i bubasvaba u Beogradu i Novom Sadu od strane nasih iskusnih sanitarih inzenjera i DDD tehnologa.

Svi nasi tretmani su takoreci bezopasni po ukucane sa 99,9% ucinkom vec prilikom prvog tretmana.

Na sve usluge dezinsekcije i deratizacija u Beogradu i Novom Sadu izdajemo pismenu 6-mesecnu garanciju i dodatnih rezervnih par litara preparata koa 100% preventivu od nesavesnih komsija i opsteg higijenskog stanja zgrade.

Klik na svaku od autenticnih radnih fotografija nasih licenciranih tehnologa za blize upoznavanje o destruktivnosti bubarusa i steti koju mogu naneti.

Svest o bubarusima u Srbiji je medju najnizima od svih drzava u Evropi.

Pojava eserije koli,streptokokus aureusa i ostale forme aneorobnih i crevnih bakterija su direktno povezani sa koncentracijom i kolonijama bubarusa u domacinstvu.

Stanari i vlasnici stanova,kuca i lokala u Beogradu i Novom Sadu tome ne pridaju nikakvu narocitu vaznost i zive sa bubama dok situacija ne eskalira tokom letnjih meseci i kada se probude sa bubama na licu tek onda zovu za tretman.

Na fotografijama dole autenticna situacija pojave bubarusa u vise Beogradskih i Novosadskih stanova 2015-2019 ciji su stanari i vlasnici pristali za fotografisanjem kako bi upozorili ostale gradjane i Klijente zahvacenim bubarusima koja vrsta stete moze nastati odlaganjem tretmana.

Oznake:

13 mišljenja na „Dezinsekcija bubarusa u Beogradu foto galerija 100% ucinka 01“

 1. Mi smo izbacili jednu sudo masinu pre par godina zbog ovih parazita.Tacnije pokvarila se majstor nije hteo da je opravi kada je video ove gluposti unutra otac se iznervirao i pozvao preko oglasa da je odnesu.Oko 25 hiljada smo morali da kupimo novu zbog ovih stetotcina.A smrdelo je neopisivo kada su je otvorili.

  1. Da tu najviše vole biti i to je najveći broj reklamacija naročito kod ugradnih kuhinja.Izvršioci moraju ubrizgati preparata u termoizolacionoj vuni u mašini za pranje posudja,postoje dve rupice za tu namenu koje se vide u čućecem položaju.Nakon ubrizgavanja namenskog preparata i kontakta sa termoizolacionom vunom gde je najveci broj ooteka i jajasca,problem bubarusa je takoreći rešen u teoriji u praksi sve zavisi koliko dugo vremena to postoji.Nije isto raditi stanove gde je pojava bubarusa 7 dana,15 dana,30 dana,100 dana ili više godina.

  1. Kuglice su na bazi boraksa mogu imati efekta ali nikada 100%.U praksi se smanji broj za cirka 20 do 30% buba ogroman broj ostane u zivotu.Kao takve vise su delotvorne kod pojedinacnih par crnih kanalizacionih bubasvaba.Kod rezistetnih i brzo reprodukujucih bubarusa ucinak je jako slab.
   Sve te kuglice podlezu oksidaciji.Ako ne pojedu u prvih par dana nece pojesti ni posle.Problem kuglica je uporedo i problem mrvica hrane.Ako bubarus ima hrane usput od Klijenata normalno da ce jesti prvu mrvice prave hrane a ne kuglice na bazi boraksa.
   U praksi se broj smanji ali nikada ne dolazi do 100% uginuca.Kada vide bubarusa na stolu ili postavljenom hlebu ili casi sa kojom zele da popiju vodu iz kuhinje ujutro nakon spavanja Klijenti u Srbiji i Beogradu tek onda shvataju sta je bubarus bez obzira sto su pre toga stavili 10 ak ovih kuglica sa lokalne pijace.
   Kada bi se to kuglicama zavrsavalo bez namenske hemije i namenskog gela dobijenog u laborantskim uslovima svaka DDD sluzba u Srbiji bi to koristila.
   Ima efekta stoji cinjenicno ali nikada 100%.Kod bubarusa jedna da ostane u zivotu dzaba ste sve pre toga radili.

 2. to ima najvise kod penzionera i ovih dodjosa i podstanara ne prskaju kupe kuglice i misle da te kuglice ce ih resiti slabovidi slabopokretni celu zgradu zaraze tim bubasvabama a sire se nenormalno bruka i sramota u sta smo se pretvorili jescemo bubasvabe za dorucak uskoro kakva samo zaostala nacija

 3. Srbija u bubasvabama i bubarusima i na zadruzi i parovima.Dok se bube setaju u kuhinji penzioneri u transu na zadruzi.Nakon zadruge jurnjava za bubama cujem ih svako vece kako ih psuju i udaraju i lome tanjire ne da smo izgubljena nacija pa to je za ginisa

 4. горица карабурма јухорска

  ни случајно не наседајте на групну дезинсекцију зграде нама је неки старији човек кога први пут видимо у животу звонио на вратима да скупља заинтересоване за прскање против буба представио се као професионални управник човек криминалац платили смо две хиљада свако од станара нас 26 стана у згради послао је неке момке ништа нису урадили бубарусе и бубашвабе нам се и даље шетају у стану као да су водом прскали професионални управник није доступан на телефон не можемо га наћи две хиљада динара смо преварени варају нас где год стигну децо бежите одавде из ове преваре од државе све лопов до лопова криминалац до криминалца не знаш више ни коме да верујеш ни коме да не верујеш купићу нешто у пољопривредној апотеци па ћу сама прскати где год се окренеш свако гледа да те превари и да нестане

 5. kako unistiti bubarusa babaruse u masini za pranje posudja elektricar je bio zakljucio da je to kvar od bubarusa unutra i uputio nas da pozovemo sluzbu za deratizaciju jesu ti vasi preparati bezbedni za aparate u kuhinji ima ih iza frizidera ali to odrzavamo najveci problem nam je sudo masina da smo znali da to takav problem malo bismo ozbiljnije pristupili u resavanju problema stan je bio kod podstanara nisu nam nista rekli a trebali su

  1. Nema potrebe za otvaranjem sudo mašine.Posedujemo kolekciju namenske specijalističko dizajnirane radne ddd aparature za rad sa svim kuhinjskim aparatima gde se nalaze i stacioniraju teško dostupne bubaruse.Putem namenske aparature ubrzigavamo sertifikovanog preparata koji isparava u prvih 30 minuta,ne ostavlja fleke,ne remeti rad bilo kog električnog uređaja.U kombinaciji sa eko gelom rezultati su vidljivi već u prvih 24 sata po aplikaciji.Nakon 24 sati po izvršenoj dezinsekciji bubarusa možete pozvati električara da očisti ili vi uginute bube u sudo mašini i dalje da nastavi svoj rad na opravci sudo mašine.
   Bubarus ne stvara kvara u sudo mašini ali njihov izmet u vidu makovine itekako.Izmet bubarusa ne provodi struju i nastaje kratak spoj i nastanak kvara u većoj ili manjoj meri.Najviše su ugrožene sudo mašine ali i kuhinjski bojleri i ugradni šporeti.

   Problem bubarusa morate vrlo ozbiljno shvatiti ili Vam predstoji kupovina novih kuhinjskih aparata usled kvarova izazvanim izmetom i boravkom bubarusa u njima.

 6. Zene to morate vrlo ozbiljno shvatiti ove zlotvore te zute bube upravo sam jednu ubila na zamrrzivacu zlo sramota ne sme niko u kuci da mi udje od gostiju strah me ako vidi otici ce to sve dolazi od komsija koji ne prskaju bubasvabe a prave se ludi kao niko nista nema ispod vratima sam videla jednu od komsije ispod izlazi sinoc kad sam izasla do kontejnera da izbacim smece covek kaze nema buba pravi me ludom stoka od naroda smrdljivci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *