Skoči na sadržaj

Dezinsekcija bubarusa u Beogradu foto galerija 100% ucinka 01

Regulacija bubarusa u stanovima,kucama i lokalima.

U ovom odeljku mozete videti regulaciju bubarusa i bubasvaba u Beogradu i Novom Sadu od strane nasih iskusnih sanitarih inzenjera i DDD tehnologa.

Svi nasi tretmani su takoreci bezopasni po ukucane sa 99,9% ucinkom vec prilikom prvog tretmana.

Na sve usluge dezinsekcije i deratizacija u Beogradu i Novom Sadu izdajemo pismenu 6-mesecnu garanciju i dodatnih rezervnih par litara preparata koa 100% preventivu od nesavesnih komsija i opsteg higijenskog stanja zgrade.

Klik na svaku od autenticnih radnih fotografija nasih licenciranih tehnologa za blize upoznavanje o destruktivnosti bubarusa i steti koju mogu naneti.

Svest o bubarusima u Srbiji je medju najnizima od svih drzava u Evropi.

Pojava eserije koli,streptokokus aureusa i ostale forme aneorobnih i crevnih bakterija su direktno povezani sa koncentracijom i kolonijama bubarusa u domacinstvu.

Stanari i vlasnici stanova,kuca i lokala u Beogradu i Novom Sadu tome ne pridaju nikakvu narocitu vaznost i zive sa bubama dok situacija ne eskalira tokom letnjih meseci i kada se probude sa bubama na licu tek onda zovu za tretman.

Na fotografijama dole autenticna situacija pojave bubarusa u vise Beogradskih i Novosadskih stanova 2015-2019 ciji su stanari i vlasnici pristali za fotografisanjem kako bi upozorili ostale gradjane i Klijente zahvacenim bubarusima koja vrsta stete moze nastati odlaganjem tretmana.

Detaljan opis našeg članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Propust svih amaterskih i jeftinih sluzbi je u tome sto nikad ne doziraju preparat u termoizolacionoj vunu u sudo masini.Na slici gore prikaz termoizolacione vune u sudomasini Klijenta u Zemunu zahvacene bubarusima.

  Ugradna kuhinja je najpogodnija za razvoj bubarusa i jako se tesko resava.

  Problem ugradnih kuhinja se resava minimum 1-2 sata ne 5 ili 10 minuta kako Vam amaterske sluzbe i neiskusno osoblje radi.

  Ceo postupak izvlacenja sporeta je trajao dobrih 30 minuta.

  Kada Klijenti kazu”Imam 50 kvadrata” ne shvataju sta ima u tih “50 kvadrata” i koja je to kolicina posla koju odgovorni DDD tehnolog mora da uradi kako bi resio problem bubarusa.

  Nakon pozivanja amaterskih sluzbi Klijenti shvataju da se problem mora resiti profesionalno.

  Ogroman broj sluzbi sa prinaucienim radnicima preko omladinskih zadruge ne posvecuju nikakvu paznju ugradnim kuhinjama gde zive bubaruse narocito u ugradnom sporetu.Kako bi se postupak 100% regulisao potrebno je pored hemijskog tretmana i aplikacija gelom na tacno definisanim mestima kao i ogromno strpljenje i znanje o elektroinstalacijama i stolariji izvrsioca tokom tretmana.Klijenti u Srbiji ocekuju da se znanje o regulaciji bubarusa nalazi za 1000 dinara plate i onda nas zovu da su prevareni i da nije bilo nikakvog ucinka.Postupak regulacije bubarusa u kuhinji je postupak od minimum par sati posla to nije posao od 10 ak minuta.Ali Klijenti u Srbiji u sve veruju sto procitaju na Internetu.Na slici gore prikaz gde se bubaruse sakrivaju ugradni sporet u ugradnoj kuhinji gde nam je trebalo dobrih 45 minuta u demontazi i montazi samo ugradne kuhinje.Tek po detaljnom pristupu svih delova ugradnih kuhinja problem bubarusa je resen medicinski i tehnicki.

  Izostanak dezinsekcije i deratizacije bubasvabe i misevi na Zlatiboru reportaza ucenika decembar 2019.

  EKSKURZIJA KAO HOROR FILM Za doručak jeli žive viršle, u sobama našli bubašvabe, smrad i DVA MRTVA MIŠA

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  O tome kakva je svest o potrebi i primeni ne samo standardne već i preventivne dezinsekcije i deratizacije pravnih lica i ugostiteljskih objekata i lokala kako u Beogradu tako i u lokalima van Beograd govori i izveštaj sanitarne inspekcije ugostiteljskih objekata na Zlatiboru. Iz dole autentične reportaže samih učenika možete uporediti kako sve izgleda bajno i sjajno na sajtovima ugostitelja a po dolasku se dobija prava slika „ekskurzije“gde deca odsedaju za itekako vredan novac i… Pročitaj više »EKSKURZIJA KAO HOROR FILM Za doručak jeli žive viršle, u sobama našli bubašvabe, smrad i DVA MRTVA MIŠA

  CEO ČLANAK...
  Deratizacija i dezinsekcija stanova i lokala u Beogradu i Novom Sadu.

  Reference i Klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od aprila 2017 do decembra 2017-e godine

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Ovom prilikom dajemo referencu i listu 100% zadovoljnih zapazenih i renomiranih klijenata sa podrucja grada Beograda,Novoga Sada i ostalih mesta u Vojvodini i ostatku Srbije koji su nam poklonili poverenje na tretmane pri permanetnoj regulaciji bubarusa,bubasvaba,mrava,smrdibuba kao i moljaca,stenica,buva,miseva,pacova u prethodnih nekoliko meseci za tekucu 2017-u godinu. Navedene reference i kvalitet naseg rada mozete proveriti direktno kliktajem na naziv Klijenta koji ce Vas odvesti do zvanicne Internet prezentacija ili profila drustvenih mreza i kontaktirajuci navedene… Pročitaj više »Reference i Klijenti Servisa „Dezinsekcija.net“ od aprila 2017 do decembra 2017-e godine

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija bubarusa i bubašvaba u Beogradu reportaža sa terene 2018 e godine.

  Dezinsekcija bubarusa u kuhinji pokazna vežba na licu mesta stanar Novi Beograd 2018 e godine

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Prikaz detaljne i 100 % efektivne dezinsekcije,regulacije i permanentnog suzbijanja bubarusa(kuhinjskih bubašvaba,blatella germanica lat.) u jednom od stanova na Novom Beogradu,reportaža iz 2018 e godine naših sanitarnih inženjera. Sa postavljenom akcionom kamerom i dozvolom vlasnika stana u izradi ovog edukacionog videa namenjenim isključivo u edukativne svrhe nakon dolaska više prethodnih službi bez radnog učinka,možete videti u prvom licu način regulacije i dezinsekciju kuhinjskih bubašvaba-bubarusa za manje od 30 minuta tehnikom dubinskog i detaljnog ubrizgavanja eko… Pročitaj više »Dezinsekcija bubarusa u kuhinji pokazna vežba na licu mesta stanar Novi Beograd 2018 e godine

  CEO ČLANAK...
  Smrad od bubasvaba u Beogradskim stanovima usled neodrzavanje higijene i izostanka postupka dezinsekcije i deratizacije.

  Novi Beograd: Žena umrla odavno, stan zapečaćen, a komšije u problemu zbog smrada i bubasvaba

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Izvor b92.net,blic.rs,Tanjug, 02-og oktobra 2019-e godine. O problemima sa kojima se susrecu stanari Novog Beograda sa bubasvabama i ostalim insektima poput buva,moljaca,smrdibuba dovoljno govori jedna od mnostvo dokumentarnih emisija nacionalnih medija.Nebriga drzave za sektor sanitarne higijene sa jedne strane,enormni odlazak sanitarnih inzenjera u platezne drzave Evropske Unije i izuzetno niska sanitarna disciplina od svih drzava Evrope medju stanovnistvom grada Beograda rezultuju i sve vecim recidivima i uvecanom broju poziva nasih sugradjana i cele srpske prestonice… Pročitaj više »Novi Beograd: Žena umrla odavno, stan zapečaćen, a komšije u problemu zbog smrada i bubasvaba

  CEO ČLANAK...
  [INSERT_ELEMENTOR id="21824"]

  Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Dole možete videti izvod 101% zadovoljnih naših Klijenata tokom 2019 i kraja 2018 e godine u primeni mera dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu,konkretno od vlasnika manjih radnji i lokla do većih institucija,škola,univerziteta,fabrika i ostalih većih privrednih subjekata,poštujući sve domaće i medjunarodne standarde i regulative. Izvršenja se uvek rade od strane licenciranog i edukovanog radnog osoblja sa minimum 5 i više godine radnog iskustva u svojoj branši u saradnji sa našim tehnolozima ili… Pročitaj više »Najnovije reference i Klijenti usluga dezinsekcije i deratizacije u Beogradu i Novom Sadu za 2019 u godinu.

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija i deratizacija kuhinjskih bubasvaba i bubarusa u Beogradskim vrticima i skolama.

  Epidemija bubarusa u Beogradskim vrticima i bolnicama ne jenjava…

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Kako prenosi dnevni poseceni portal „Blic.rs“ i Beogradski lokalni portal“24sata.rs“ a na prigovor jednog od nezadovoljnog roditelja i korisnika decjeg Vrtica epidemija bubarusama ne samo sto uzima maha kod fizickih lica vec se i bez kontrole pojavljuje tamo gde ne bi je trebalo biti-u decjim vrticima. U momentima gde je opravdana pojava u svom domu gde ukucani iz bilo kog razloga,ponajvise iz finansijskog nemogu priustiti profesionalni i 100% siguran tretman dezinsekcije na pojavu kako bubuarusa… Pročitaj više »Epidemija bubarusa u Beogradskim vrticima i bolnicama ne jenjava…

  CEO ČLANAK...
  Bubaruse odnosno kuhinjske bubasvabe regulacija,dezinsekcija i deratizacija u Beogradu I Novom Sadu.

  Fiziologija i zivot bubarusa

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Fiziologija,zivotni ciklus i nacin suzbijanja bubarusa u stanu,kuci i lokalu Pre nego pristupimo unistavanju i suzbijanju insekata koji se u nasem narodu zove u poznatom nazivu“Bubarusi“ pokusacemo da damo blizi opis onoga sto citaocima sajt „Dezinsekcija.net“ verovatno stvara ako smemo reci i zivotne poteskoce u obavljanju normalnih kucnih aktivnosti. Pokusacemo da na jedan krajnje jednostavan bez mnogo strucnih izraza jednostavan nacin damo uvid svim citaocima sajta koji imaju u svom stanu,kuci,podrumu,garazi,terasi,plafonu,kancelariji,lokalu, i slicnom objektu navedene… Pročitaj više »Fiziologija i zivot bubarusa

  CEO ČLANAK...
  Stafilokoke Beograd Dezinsekcija.

  Stafilokoke-bakterije koje najcesce prenose bubarusi

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Stafilokoke Latinski medicinski naziv Staphylococcus spp. SEM микрографија гроздастих колонија S. aureus Sistematika stafiloka царство: Bacteriaтип: Firmicutes класа: Bacilli ред: Bacillales породица: Staphylococcaceae род: Staphylococcus Rosenbach 1884 Vrste stafilokoka S. afermentans S. aureus S. auricularis S. capitis S. caprae S. cohnii S. epidermidis S. felis S. haemolyticus S. hominis S. intermedius S. lugdunensis S. pettenkoferi S. saprophyticus S. schleiferi S. simulans S. vitulus S. warneri S. xylosus Stafilokoke su gram-pozitivne bakterije loptastog oblika (koke), koje… Pročitaj više »Stafilokoke-bakterije koje najcesce prenose bubarusi

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija grada u Beogradu i Novom Sadu od bubasvaba sluzba sa pismenom garancijom.

  Clanak o detaljnom opisu bubarusa u Srbiji

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U ovom delu prenosimo pisanje i clanak nama svima poznatog magazina“Politikin Zabavnik“ u izdanju „Politike“. Autor Clanka: S.Delibasic. Sva prava autora clanka zasticena. Clanak se ne moze upotrebiti u bilo kakve svrhe bez pismene ili usmene saglasnosti autora ili institucije koja je sponzor ili producent clanka. Originalni link ovde. Istine i zablude o najomraženijem urbanom insektu na ovim prostorima-bubarusu. Zbog toga što se roje po prljavim i tamnim mestima i šire bolest, bubašvabe i bubarusi… Pročitaj više »Clanak o detaljnom opisu bubarusa u Srbiji

  CEO ČLANAK...
  Efekat dezinsekcije na pojavu bubarusa i bubasvaba u Beogradskim stanovima i lokalima.

  Efekat preparata i ucinak dezinsekcije na pojavu bubarusa i bubasvaba-reportaza sa terena 03

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  U ovom prilogu na zahteve i usmenog i pismenog obracanja puno bivsih i buducih klijenata nasih usluga donosimo nove video priloge i video zapise o ucinku naseg rada i nasih formula. Video zapisi su napravljeni krajem 2013-e godine ali zbog nedostatka vremena na odrzavanju sajta i preokupacijom terenskim radom se postavljaju tek sada pet meseci po zavrsetku snimanja.  Kao takvi predstavljaju autenticni i neoborivi dokaz nasih usluga i efektivnog ucinka koji se kod bubarusa vidi… Pročitaj više »Efekat preparata i ucinak dezinsekcije na pojavu bubarusa i bubasvaba-reportaza sa terena 03

  CEO ČLANAK...
  Dezinsekcija i deratizacija bubasvaba u kucama,stanovima i lokalima sa pismenom 6-mesecnom garancijom za grad Beograd i grad Novi Sad.

  Dezinsekcija crnih bubasvaba u Beogradu i Novom Sadu reportaza 01

  By Komercijala Dezinsekcija.net

  Regulacija kanalizacionih crnih bubasvaba(Blatella Orientalis) se mora poveriti usko specijalizovanoj i edukovanoj sluzbi za takav vid delatnosti. Usko specijalizovana sluzba brine o zdravlju ukucana tako da uvek koristi i radi sa sertifikovanim preparatima uz stalni monitoring laboranata i epidemiologa a sa druge strane korisceni preparati dobijeni u laboratoriji imaju ciljno produzeno dejstvo i stalnu zastitu od ulaska novih jedinki insekata u domove,stanove i lokale Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji. Pojam crnih… Pročitaj više »Dezinsekcija crnih bubasvaba u Beogradu i Novom Sadu reportaza 01

  CEO ČLANAK...
  Oznake:

  13 mišljenja na „Dezinsekcija bubarusa u Beogradu foto galerija 100% ucinka 01“

  1. Mi smo izbacili jednu sudo masinu pre par godina zbog ovih parazita.Tacnije pokvarila se majstor nije hteo da je opravi kada je video ove gluposti unutra otac se iznervirao i pozvao preko oglasa da je odnesu.Oko 25 hiljada smo morali da kupimo novu zbog ovih stetotcina.A smrdelo je neopisivo kada su je otvorili.

   1. Da tu najviše vole biti i to je najveći broj reklamacija naročito kod ugradnih kuhinja.Izvršioci moraju ubrizgati preparata u termoizolacionoj vuni u mašini za pranje posudja,postoje dve rupice za tu namenu koje se vide u čućecem položaju.Nakon ubrizgavanja namenskog preparata i kontakta sa termoizolacionom vunom gde je najveci broj ooteka i jajasca,problem bubarusa je takoreći rešen u teoriji u praksi sve zavisi koliko dugo vremena to postoji.Nije isto raditi stanove gde je pojava bubarusa 7 dana,15 dana,30 dana,100 dana ili više godina.

   1. Kuglice su na bazi boraksa mogu imati efekta ali nikada 100%.U praksi se smanji broj za cirka 20 do 30% buba ogroman broj ostane u zivotu.Kao takve vise su delotvorne kod pojedinacnih par crnih kanalizacionih bubasvaba.Kod rezistetnih i brzo reprodukujucih bubarusa ucinak je jako slab.
    Sve te kuglice podlezu oksidaciji.Ako ne pojedu u prvih par dana nece pojesti ni posle.Problem kuglica je uporedo i problem mrvica hrane.Ako bubarus ima hrane usput od Klijenata normalno da ce jesti prvu mrvice prave hrane a ne kuglice na bazi boraksa.
    U praksi se broj smanji ali nikada ne dolazi do 100% uginuca.Kada vide bubarusa na stolu ili postavljenom hlebu ili casi sa kojom zele da popiju vodu iz kuhinje ujutro nakon spavanja Klijenti u Srbiji i Beogradu tek onda shvataju sta je bubarus bez obzira sto su pre toga stavili 10 ak ovih kuglica sa lokalne pijace.
    Kada bi se to kuglicama zavrsavalo bez namenske hemije i namenskog gela dobijenog u laborantskim uslovima svaka DDD sluzba u Srbiji bi to koristila.
    Ima efekta stoji cinjenicno ali nikada 100%.Kod bubarusa jedna da ostane u zivotu dzaba ste sve pre toga radili.

  2. to ima najvise kod penzionera i ovih dodjosa i podstanara ne prskaju kupe kuglice i misle da te kuglice ce ih resiti slabovidi slabopokretni celu zgradu zaraze tim bubasvabama a sire se nenormalno bruka i sramota u sta smo se pretvorili jescemo bubasvabe za dorucak uskoro kakva samo zaostala nacija

  3. Srbija u bubasvabama i bubarusima i na zadruzi i parovima.Dok se bube setaju u kuhinji penzioneri u transu na zadruzi.Nakon zadruge jurnjava za bubama cujem ih svako vece kako ih psuju i udaraju i lome tanjire ne da smo izgubljena nacija pa to je za ginisa

  4. горица карабурма јухорска

   ни случајно не наседајте на групну дезинсекцију зграде нама је неки старији човек кога први пут видимо у животу звонио на вратима да скупља заинтересоване за прскање против буба представио се као професионални управник човек криминалац платили смо две хиљада свако од станара нас 26 стана у згради послао је неке момке ништа нису урадили бубарусе и бубашвабе нам се и даље шетају у стану као да су водом прскали професионални управник није доступан на телефон не можемо га наћи две хиљада динара смо преварени варају нас где год стигну децо бежите одавде из ове преваре од државе све лопов до лопова криминалац до криминалца не знаш више ни коме да верујеш ни коме да не верујеш купићу нешто у пољопривредној апотеци па ћу сама прскати где год се окренеш свако гледа да те превари и да нестане

  5. kako unistiti bubarusa babaruse u masini za pranje posudja elektricar je bio zakljucio da je to kvar od bubarusa unutra i uputio nas da pozovemo sluzbu za deratizaciju jesu ti vasi preparati bezbedni za aparate u kuhinji ima ih iza frizidera ali to odrzavamo najveci problem nam je sudo masina da smo znali da to takav problem malo bismo ozbiljnije pristupili u resavanju problema stan je bio kod podstanara nisu nam nista rekli a trebali su

   1. Nema potrebe za otvaranjem sudo mašine.Posedujemo kolekciju namenske specijalističko dizajnirane radne ddd aparature za rad sa svim kuhinjskim aparatima gde se nalaze i stacioniraju teško dostupne bubaruse.Putem namenske aparature ubrzigavamo sertifikovanog preparata koji isparava u prvih 30 minuta,ne ostavlja fleke,ne remeti rad bilo kog električnog uređaja.U kombinaciji sa eko gelom rezultati su vidljivi već u prvih 24 sata po aplikaciji.Nakon 24 sati po izvršenoj dezinsekciji bubarusa možete pozvati električara da očisti ili vi uginute bube u sudo mašini i dalje da nastavi svoj rad na opravci sudo mašine.
    Bubarus ne stvara kvara u sudo mašini ali njihov izmet u vidu makovine itekako.Izmet bubarusa ne provodi struju i nastaje kratak spoj i nastanak kvara u većoj ili manjoj meri.Najviše su ugrožene sudo mašine ali i kuhinjski bojleri i ugradni šporeti.

    Problem bubarusa morate vrlo ozbiljno shvatiti ili Vam predstoji kupovina novih kuhinjskih aparata usled kvarova izazvanim izmetom i boravkom bubarusa u njima.

  6. Zene to morate vrlo ozbiljno shvatiti ove zlotvore te zute bube upravo sam jednu ubila na zamrrzivacu zlo sramota ne sme niko u kuci da mi udje od gostiju strah me ako vidi otici ce to sve dolazi od komsija koji ne prskaju bubasvabe a prave se ludi kao niko nista nema ispod vratima sam videla jednu od komsije ispod izlazi sinoc kad sam izasla do kontejnera da izbacim smece covek kaze nema buba pravi me ludom stoka od naroda smrdljivci

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Dezinsekcija.net Call Now Button