Deratizacija lokala u Beogradu

Kako uništiti miševe i pacove radne fotografije i slike grad Beograd 2018.

Deratizacija lokala u Beogradu primer rada naših tehnologa i biologa.Postavka mamaka za miševe i pacove.Monitoring.Konsultacije sa vlasnicima.Preventiva.Svi korisnici naših usluga dobijaju pismenu garanciju na radni učinak i izdavanje potvrde shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru.

Na slikama dole naših foto timova možete videti kao u praksi izgleda rad sa miševima i pacovima u više Beogradskih i Novosadskih lokala.

Posao deratizacije lokala u Beogradu se stoga mora uvek poveriti iskusnom i obrazovanom radnom osoblju koje ima edukativnih i psiholoških profila za rad sa ovakvom vrstom glodara.

Sve fotografije su vlasništvo servisa Dezinsekcija.net,ovlašćenih biologa i DDD tehnologa u toku rada i daljih podizvođača sa kojima naš servis saradjuje i brine o svakom koraku rada.

Fotografije su nastale kao edukativni vodič i ostalim službama u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji da je kvalitetan rad uvek prvi postulat ostanka u svakom poslu.

Ogroman broj Klijenata u Beogradu i Novom Sadu poziva nestručna i nelicencirana lica putem oglasa i plagiranih wikipedijinih sajtova po sistemu najnižih cena.Nakon saznanja da posao nije adekvatno i propisno uradjen Klijent pristupa angažovanju prave DDD firme..

Oznake:

5 mišljenja na „Deratizacija lokala u Beogradu“

 1. Dragan prof. upravnik

  Treba nam deratizacija zgrade podrum i pomoćne prostorije Novi Banovci kod Batajnice koliko će to da kosta?Podrum je 250 kvadrata izdvojene prostorije oko 20 m2.

  1. Izvinite u kasnjenju u odgovoru usled prebukiranosti lokalnim klijentima.Kolegenica je poslala cenovnik jutros.Proveriti Vas email u formularu.

 2. Алекса Борча

  Мишеве на тавану уништавате?Колико ће то изнети?Мени су се запатили горе у тавану локала с тим што не може да се изађе на тавану мора да се буши одоздо стављали смо кнауф и спустили плафон.Доле је локал горе живимо ја и супруга.Локал је у Борчи неких 10 км од центра Београда.Ја сам звао педесет служби кажу да то мора цреп да се скида од тога нема ништа ту сам за свако решење и сарадњу али не цреп не желим цреп да дирате јер је под великом косином и не желим да се било шта оштети приликом рада.

 3. radno osoblje skole

  Molim Vas da nas kontaktirate povodom deratizacije osnovne skole Jefimija u Obrenovcu imamo ogroman problem sa misevima i pacovima i da se uradi deratizacija bubasvaba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *