Deratizacija lokala u Beogradu

Kako uništiti miševe i pacove radne fotografije i slike grad Beograd 2018.
Podelite stečeno znanje sa prijateljima...

Deratizacija lokala u Beogradu primer rada naših tehnologa i biologa.Postavka mamaka za miševe i pacove.Monitoring.Konsultacije sa vlasnicima.Preventiva.Svi korisnici naših usluga dobijaju pismenu garanciju na radni učinak i izdavanje potvrde shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru.

Na slikama dole naših foto timova možete videti kao u praksi izgleda rad sa miševima i pacovima u više Beogradskih i Novosadskih lokala.

Posao deratizacije lokala u Beogradu se stoga mora uvek poveriti iskusnom i obrazovanom radnom osoblju koje ima edukativnih i psiholoških profila za rad sa ovakvom vrstom glodara.

Sve fotografije su vlasništvo servisa Dezinsekcija.net,ovlašćenih biologa i DDD tehnologa u toku rada i daljih podizvođača sa kojima naš servis saradjuje i brine o svakom koraku rada.

Fotografije su nastale kao edukativni vodič i ostalim službama u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji da je kvalitetan rad uvek prvi postulat ostanka u svakom poslu.

Ogroman broj Klijenata u Beogradu i Novom Sadu poziva nestručna i nelicencirana lica putem oglasa i plagiranih wikipedijinih sajtova po sistemu najnižih cena.Nakon saznanja da posao nije adekvatno i propisno uradjen Klijent pristupa angažovanju prave DDD firme..


Podelite stečeno znanje sa prijateljima...

5 Comments

 1. Avatar
  Dragan prof. upravnik

  Treba nam deratizacija zgrade podrum i pomoćne prostorije Novi Banovci kod Batajnice koliko će to da kosta?Podrum je 250 kvadrata izdvojene prostorije oko 20 m2.

  1. Avatar
   Ljubisa T. Cakic

   Izvinite u kasnjenju u odgovoru usled prebukiranosti lokalnim klijentima.Kolegenica je poslala cenovnik jutros.Proveriti Vas email u formularu.

 2. Avatar
  alex

  Je li to sto radite sigurno sa garancijom?Problem bubarusa u kafe aparatima imam dva lokala u centru.hvala.

 3. Avatar
  Алекса Борча

  Мишеве на тавану уништавате?Колико ће то изнети?Мени су се запатили горе у тавану локала с тим што не може да се изађе на тавану мора да се буши одоздо стављали смо кнауф и спустили плафон.Доле је локал горе живимо ја и супруга.Локал је у Борчи неких 10 км од центра Београда.Ја сам звао педесет служби кажу да то мора цреп да се скида од тога нема ништа ту сам за свако решење и сарадњу али не цреп не желим цреп да дирате јер је под великом косином и не желим да се било шта оштети приликом рада.

 4. Avatar
  radno osoblje skole

  Molim Vas da nas kontaktirate povodom deratizacije osnovne skole Jefimija u Obrenovcu imamo ogroman problem sa misevima i pacovima i da se uradi deratizacija bubasvaba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now ButtonMozete nas pozvati ovde...css.php

Pin It on Pinterest

Podelite stečeno znanje sa drugima...

Prenesite stečeno znanje sa ovog sajta Vašim prijateljima i dobijte mišljenja..